Terrier Rassen

Terrier Rassen

Terrier Rassen.

Terrier Rassen ! Als u overweegt een huisdier voor uw huis te krijgen. Zijn er een aantal rassen die beschikbaar zijn. Honden zijn geweldige metgezellen voor mensen om te hebben. Afhankelijk van het type hond dat u zoekt. Terriërs zijn ook aanbevolen om geweldige huisdieren te zijn. Afhankelijk van het specifieke ras dat u kiest.

Terrier Rassen

Er zijn veel verschillende soorten terriërs waaruit u moet kiezen. Afhankelijk van uw specifieke situatie. Alle rassen zijn gemaakt in verschillende vormen, kleuren en maten. Zodat u er een kunt kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet. Er zijn veel verschillende rassen en hieronder staan een paar van de meest prominente rassen waarvan mensen zich bewust lijken te zijn.

Bull Terriers zijn meestal een middelgrote hond en komen in verschillende kleuren.

Bull Terriers wegen overal van 45 tot 65 pond. Afhankelijk van de grootte en het geslacht van de hond. Als dit soort puppy’s vanaf de geboorte goed gesocialiseerd zijn. Ze zullen  geen problemen hebben met het spelen met zowel kinderen als andere huisdieren die u in uw huis zou kunnen hebben. Deze honden hebben meestal twee verschillende variëteiten in hun kleur. Of ze zijn volledig wit, of ze hebben overwegend wit met sommige soorten kleuren.

Borderterriërs zijn ook een vrij populair Terrier Rassen geworden.

Borderterriërs bevinden zich aan de kleinere kant van het spectrum wat hun grootte betreft. Ze zullen meestal ergens tussen de 11 en 15 pond wegen. Wat weer afhankelijk is van het geslacht van de hond. Borderterriërs staan ook bekend om hun vermogen om een waakhond voor uw gezin te zijn. Ze hebben een lange levensverwachting en zijn geweldige huisdieren voor eigenaren met allergieën en astma.

Jack Russell terriers zijn de meest populaire van alle Terrier Rassen geworden.

Dit ras is ook een kleiner ras met korter haar voor de mensen met allergieën. In de loop der jaren zijn deze honden in veel verschillende kleuren gekomen, maar ze zijn allemaal rond het gewicht van 15 pond. Dit type hond is erg energiek en zal in staat zijn om uw kinderen bij te houden om te spelen. Dit soort honden hebben ook een lange levensverwachting van ongeveer 13 tot 15 jaar. Deze speelse honden zijn erg slim. Dus het trainen van hen zou geen moeilijk proces moeten zijn.

Dit zijn slechts enkele van de vele terriërrassen die beschikbaar zijn om uit te kiezen. U moet onderzoek doen naar het type huisdier dat u wilt om er zeker van te zijn dat een terriër de juiste hond is voor de situatie van uw gezin.

Populair. Terriër

De meeste mensen vinden terriërhonden geweldige metgezellen voor hun huis en met een beetje regelmatige verzorging en extra zorg zijn ze uitstekende kandidaten voor de vrijgezel of de familieman. Dit komt omdat de terriër in vele variëteiten voorkomt en een echte vriend blijkt te zijn voor de eenzame huisdierliefhebber die misschien meer wil dan alleen iemand om mee te praten. De terriër is een klein maar ongelooflijk schattig hondje dat graag stoeit en speelt en zich net zo comfortabel voelt in een appartement als van buiten spelen.

Geschiedenis.Terriër.

De geschiedenis onthult dat de terriër een ras is dat voornamelijk werd grootgebracht met het doel een jachthond te zijn die ook ongedierte doodde. In de loop der jaren zijn de kenmerken en kenmerken echter veranderd als gevolg van kruising. Training en klimaatfactoren en dus zijn de moderne terriërs niet helemaal ieders idee van knuffelhonden. Maar nog steeds erg schattig.

Er zijn enkele terriërvariëteiten die in aanmerking kunnen komen voor een bepaalde hoeveelheid schoothondenneigingen. Maar meestal zijn ze verre van de overdreven schattige soorten. Omdat ze van gemiddelde intelligentie zijn zoals andere rassen van middelgrote honden. Zijn ze minder agressief geworden dan hun voorouders, maar zijn ze verre van timide.

Zachtharige Wheatens.

Een van de beroemde terriërvariëteiten omvat de zachtharige Wheatens die alert. Energiek en zelfverzekerd zijn. Wat zorgt voor zeer intelligente en gehoorzame waakhonden die snel reageren op gehoorzaamheidstraining. Naast deze variëteit is er de Parson Russell Terrier, een gedurfd. Nogal slim type met een levendig karakter en zorgt voor een geweldige speelkameraad in een huishouden vol kinderen. Het is ook een zeer onafhankelijk soort hond die gevuld is met inherente ondeugendheid en een neus voor de onontdekten. Dus potentiële eigenaren worden gewaarschuwd om een bepaald niveau van activiteit met deze honden in de buurt te verwachten!

Nog een andere terriërvariëteit is het Norwich-merk van kleine gezelschapshonden die kleiner zijn dan de andere kleine rassen zoals de Yorkshire Terriers en heel weinig nodig hebben in termen van onderhoud en ruimte. En vrij tevreden blijven in de meest bescheiden woonwijken. Bekend om een energetische aard. Dit zijn liefdevolle en onverschrokken huisdieren om je heen te hebben die zowel gedrongen als over het algemeen ook gelukkig zijn. Dus ze zorgen voor geweldige metgezellen.

Norfolk Terrier.

Een andere variëteit van de terriër-roedel is de Norfolk Terrier. Ook een pittige. Dappere en sportieve ondersoort van de terriërroedel die veel gemeen heeft met de Norwich-variëteit. Hoewel ze kunnen worden onderscheiden door de manier waarop hun oren opvouwen.

De Kerry Blue-variëteit van terriërhonden is daarentegen meer een werkmanachtige hond die zorgt voor een geweldige waakhond en een goede keuze voor boerderijeigenaren. Ze dankten hun naam aan de ongewone kleur van hun vacht. Een blauwzwarte omschakeling uit hun jonge jaren.

De laatste variëteit aan terriërs die we hier voor uw interesse behandelen. Is de Wire Fox Terrier. Deze honden zijn krachtig gebouwd. Hebben een groot vermogen tot uithoudingsvermogen in alle weersomstandigheden en zijn snel in beweging. Dus hoog aangeschreven voor hun alertheid en snelheid van actie.

Kies uw soort terriër afhankelijk van de hoeveelheid energie en tijd die u bereid bent met uw huisdier door te brengen . Het beste om zelf de meeste beweging te krijgen . Wanneer u met de pittige soort leeft!