Bull terriër voor en nadelen

Bull Terrier voor en nadelen scaled

Bull Terriër voor en nadelen.

Bull Terriër voor en nadelen
Bull Terriër voor en nadelen

Over het algemeen denk ik dat Bull Terriers zijn een uitzonderlijk goed ras – ze zijn slim en loyaal en vriendelijk – nog steeds, is het altijd een goed idee om elk aspect van een ras te overwegen bij het overwegen om een hond te Kopen. Sommige honden zijn goede keuzes voor kleine woonruimtes, terwijl anderen zeker niet.

Sommige honden zijn zeer volgzaam en zacht, terwijl anderen zijn gewoon zoemen van energie en de noodzaak om actief te zijn. Al deze dingen en meer moeten worden overwogen bij het denken over het krijgen van een hond. Hier zijn enkele voors en tegens op een vrij populair ras, de Engelse Bull Terrier.

Bull terriër voor en nadelen.

Aan de positieve kant, bull terrier puppies zijn loyaal en vriendelijk met mensen. Dat maakt ze een goede keuze voor een drukke, meer publieke levensstijl. De pups hebben ook de neiging om zeer goed met kinderen, zodat ze een goede keuze voor gezinnen met kleine kinderen. Deze kleine honden zijn ook zeer intelligent.

Bull terrier gedrag.

Deze intelligentie, in combinatie met hun liefde voor mensen, maken ze zeer gemakkelijk te trainen, waardoor ze een goede keuze voor een persoon die nieuw is voor hond eigendom. Andere kenmerken die ik zeer positief vind zijn dat ze kortharig zijn en niet veel werpen – dit zorgt voor een hond die gemakkelijk te verzorgen en te verzorgen is. En, laten we eerlijk zijn, niet iedereen die wil een hond heeft de tijd om het te borstelen drie of vier keer per dag als nodig is voor langere honden.
Fokker bull terrier ,

Aan de andere kant, pups van dit ras hebben een aantal potentiële uitdagingen. Dit zijn geen dingen die het een “slecht ras” maken, ik geloof niet dat een dier slecht is. Dit zijn slechts dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden en voor te bereiden als u kiest voor een bull terriër te koop voor uw volgende hond.

Mini bull terrier ervaringen.

Deze pups tolereren isolatie niet erg goed. Te lang met rust gelaten worden kan ertoe leiden dat ze dingen vernietigen door te kauwen. Ze zijn ook te kortharige te tolereren te veel koud weer dus, als je leeft in een koud klimaat met een bull terriër, wilt u waarschijnlijk doggie truien bij de hand te houden voor. Waarschijnlijk de grootste zorgen met dit ras zijn het feit dat ze kunnen worden chasers, wat betekent dat ze kunnen achtervolgen en per ongeluk pijn kleinere beestjes die eruit zien als prooi voor hen.

Witte bull terrier

Ze kunnen ook lopers, wat betekent dat ze kunnen jagen na iets dat hun geur vangt en ze kunnen genegenheid tonen door knabbelen op je handen. Geen zorgen te maken al, het is heel gemakkelijk om hen te leren goede manieren en passend gedrag. Trouwens, elke hond ras in de wereld heeft voors en tegens, bull terriërs zijn geen uitzondering.

Bull terriër voor en nadelen.

Voordelen:

– Mooie hond

– Liefdevolle persoonlijkheid

– Energiek, speels, vastberaden

– Houdt ervan om alle activiteiten met mij te doen

– Rondom prachtige hond die van mensen, andere honden en andere dieren houdt.

 

Nadelen:

– Hij kan soms op zijn hoede zijn

– Hij is soms te speels

– Houdt van kauwen

– Speelt graag met zijn eten, dus soms kan hij een behoorlijke puinhoop maken tijdens de maaltijd

– Houdt van roughhouse met mijn andere honden

– Kan niet slapen in zijn eigen hondenbed, hij moet altijd in de mijne springen.

– Snurkt LUID ‘s nachts

– Brengt me graag dingen

– Houdt ervan om elk klein beestje te achtervolgen dat rent, eekhoorns, mollen.. Ect

– Kan onafhankelijk en hoofd sterk zijn, dus soms is het een uitdaging om zijn aandacht en training te krijgen.