Affenpinscher

Affenpinscher scaled

Affenpinscher.

Affenpinscher

De oorspronkelijke functie van ras was die van een knaagdier moordenaar in de keukens, schuren, stallen en graanschuren. Sommigen melden dat de Affen werd gebruikt om te spoelen uit klein spel, ook. In de afgelopen drie eeuwen is de Affenpinscher uitgegroeid tot een geliefde familie metgezel die bereid is te worden gekleed in poppenkleding door de jonge meisjes en geduwd rond in een kinderwagen. Maar de hond is ook bereid om roughhouse in de tuin of gaan jagen een bal met de jongens.

De flexibele voorste kwartalen van het ras laten het speelse huisdier toe om snel te draaien. Een bal op te scheppen en letterlijk naar zijn meester te gooien. Gaan voor lange wandelingen of zittend op de bank tv kijken met de familie, de Affenpinscher past zich aan en gedijt met allerlei menselijke interactie. Kinderen jonger dan vier jaar of ouder kinderen die niet voldoen aan de behoefte van de hond aan ruimte en rustige tijd, mogen echter geen Affenpinscher hebben. Zoals met elke kleine hond, ongecontroleerde kleine mensen kunnen lijken te zijn de vijand. Extra zorg moet worden genomen om de pup te introduceren in een gezin met jonge kinderen.

AFFENPINSCHER FOKKERS BELGIE

Over het algemeen is dit ras een prachtige metgezel. Het reist goed en kan de familie bijna overal en met bijna elk vervoermiddel begeleiden. In een voldoende grote hond krat, een zacht-zijdige hondje draagtas met een netto overdekte opening. Of een kleine huisdier draagtas, zolang zijn meester of meesteres in de buurt is, de Affen maakt een rustige en gemakkelijke reisgenoot.

Affenpinscher fokkers Nederland

De Affenpinscher maakt een alert, intelligent en amusant huisdier. Zijn persoonlijkheid past goed bij zijn grillige, aapachtige uiterlijk en de twinkeling in zijn ogen. Stel je voor, als je wilt, een hond die houdt van gooien en jagen zijn eigen speelgoed, met behulp van zijn voorpoten als handen. Als je lacht om zijn capriolen. Zal uw Affenpinscher nog enthousiaster presteren voor uw entertainment. Het is heel gebruikelijk voor hem om zijn spel te begeleiden met een groot deel van enthousiaste racen rond en blaffen. Hoewel ophalen is niet iets dat over het algemeen vanzelf komt. Een van de grappigste dingen die we ooit hebben waargenomen was een Affenpinscher aanvallen van een wind-up gevulde hond die liep, blafte en omgedraaid.