Affenpinscher

Affenpinscher scaled

Affenpinscher.

Affenpinscher

De oorspronkelijke functie van ras was die van een knaagdier moordenaar in de keukens. Schuren, stallen en graanschuren. Sommigen melden dat de Affen werd gebruikt om te spoelen uit klein spel, ook.

In de afgelopen drie eeuwen. Is de Affenpinscher uitgegroeid tot een geliefde familie metgezel die bereid is te worden gekleed in poppenkleding door de jonge meisjes. En geduwd rond in een kinderwagen. Maar de hond is ook bereid om roughhouse in de tuin of gaan jagen een bal met de jongens.

De flexibele voorste kwartalen van het ras laten het speelse huisdier toe om snel te draaien. Een bal op te scheppen en letterlijk naar zijn meester te gooien. Gaan voor lange wandelingen of zittend op de bank tv kijken met de familie.

De Affenpinscher past zich aan en gedijt met allerlei menselijke interactie. Kinderen jonger dan vier jaar of ouder kinderen die niet voldoen aan de behoefte van de hond aan ruimte en rustige tijd.

Mogen echter geen Affenpinscher hebben. Zoals met elke kleine hond. Ongecontroleerde kleine mensen kunnen lijken te zijn de vijand. Extra zorg moet worden genomen om de pup te introduceren in een gezin met jonge kinderen.

AFFENPINSCHER FOKKERS BELGIE

Over het algemeen is dit ras een prachtige metgezel. Het reist goed en kan de familie bijna overal en met bijna elk vervoermiddel begeleiden. In een voldoende grote hond krat. Een zacht zijdige hondje draagtas met een netto overdekte opening. Of een kleine huisdier draagtas. Zolang zijn meester of meesteres in de buurt is. De Affen maakt een rustige en gemakkelijke reisgenoot.

Affenpinscher fokkers Nederland

De Affenpinscher maakt een alert, intelligent en amusant huisdier. Zijn persoonlijkheid past goed bij zijn grillige. Aapachtige uiterlijk en de twinkeling in zijn ogen. Stel je voor, als je wilt, een hond die houdt van gooien en jagen zijn eigen speelgoed. Met behulp van zijn voorpoten als handen. Als je lacht om zijn capriolen.

Zal uw Affenpinscher nog enthousiaster presteren voor uw entertainment. Het is heel gebruikelijk voor hem om zijn spel te begeleiden met een groot deel van enthousiaste racen rond en blaffen. Hoewel ophalen is niet iets dat over het algemeen vanzelf komt. Een van de grappigste dingen die we ooit hebben waargenomen was een Affenpinscher aanvallen van een wind up gevulde hond die liep. Blafte en omgedraaid.

Affenpinscher fokkers Belgie.

U kunt echter zoeken op het internet om te vinden waar fokkers zich bevinden. En naar een zoekmachine gaan zoals Google of Bing. Controleer de betrouwbaarheid . En eventuele recensies van de fokker voordat u contact met hen opneemt. Er zijn mogelijk ook specifieke hondenfokkersverenigingen in België waarmee u contact kunt opnemen voor informatie.

Grafhund Affenpinscher Kennel

Kasteelstraat 35

1740 Ternat

België

TELEFOON: +32 (0) 477 233 940

EMAIL: info@grafhund.be

 

Klosterpfoten Affenpinscher Kennel.

Kolonel Begaultlaan 33

1750 Lennik

België

TELEFOON: +32 (0) 498 041 098

EMAIL: info@klosterpfoten.be

 

Una Bella di Affenpinscher Kennel.

Groot-Bijgaardenstraat 28

1702 Groot-Bijgaarden

België

TELEFOON: +32 (0) 486 686 898

EMAIL: info@unabelladi.be

Affenpinscher fokkers Nederland.

Er zijn verschillende Affenpinscher fokkers in Nederland. Waaronder De la Champfleur. From the Magic of Oz. En Of Marmorea’s Forest. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen voordat u een fokker selecteert. En te zorgen dat u een gezonde puppy krijgt die voldoet aan uw verwachtingen. Het is ook aan te raden om regelmatig contact te houden met de fokker. En om uw puppy te laten onderzoeken door een dierenarts om ervoor te zorgen dat hij of zij gezond is en blijft.

De Nederlandse Vereniging voor Teckelhouders en Fokkers (NTVF).

Postbus 13

7550 AA Hengelo

Nederland

Telefoon: +31 (0)74 – 244 12 64.

Website: http://www.ntvf.nl/

Affenpinscher prijs.

De prijs van een Affenpinscher varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatie, leeftijd en afkomst. Over het algemeen kost een Affenpinscher puppy tussen de €1000 en €1500. Oudere honden of honden met minder zuivere afkomst kunnen goedkoper zijn. Het is echter belangrijk om op te merken dat de prijs van een hond niet alles is en dat de potentiële koper ook moet overwegen of hij het juiste huis en de juiste levensstijl kan bieden voor dit specifieke ras. Bovendien kunnen kosten zoals voedsel, medische verzorging en training worden toegevoegd aan de totale kosten van het houden van een hond.

Affenpinscher Hond – Voordelen en Nadelen

De Affenpinscher is een kleine hond met een eigenzinnige. En charmante persoonlijkheid. Maar net als elke hond heeft hij zijn eigen unieke voor- en nadelen. In deze blog zullen we de voordelen. En nadelen van het bezitten van een Affenpinscher bespreken.

Voordelen:

1. Compact formaat. De Affenpinscher is een kleine hond. Waardoor hij ideaal is voor mensen die in kleinere woningen wonen of weinig bewegingsruimte hebben. Hij is ook gemakkelijk te vervoeren en ideaal voor op reis.

2. Energiek. De Affenpinscher is een hyperactieve hond en houdt van spelen. Rennen en ravotten. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor eigenaren. Die op zoek zijn naar een actieve hond. Die hen kan vergezellen tijdens lange wandelingen of uitstapjes naar het park.

3. Intelligence. Affenpinschers zijn slimme honden die snel nieuwe trucs . En opdrachten kunnen leren. Dit maakt ze ideaal voor trainingen en activiteiten zoals Agility cursussen.

4. Onafhankelijk. Affenpinschers zijn eigenzinnig en zelfstandig. Wat betekent dat ze niet afhankelijk zijn van hun eigenaren voor vermaak of aandacht. Dit maakt ze ideaal voor eigenaren die lange uren werken en hun hond thuis laten.

Nadelen:

1. Blaft veel: Affenpinschers hebben de neiging om veel te blaffen. Vooral als ze niet genoeg aandacht krijgen of als ze zich vervelen. Dit kan frustrerend zijn voor eigenaren. Die in appartementen wonen of buren hebben die snel last hebben van lawaai.

2. Verzorging: Affenpinschers hebben een dikke vacht die regelmatig moet worden geborsteld en verzorgd. Dit vergt veel tijd en inspanning. Vooral als de hond veel tijd buiten doorbrengt.

3. Gezondheidsproblemen. Affenpinschers zijn vatbaar voor verschillende gezondheidsproblemen. Waaronder oogproblemen. Tandproblemen en huidallergieën. Dit kan leiden tot hoge dierenartskosten en regelmatig onderhoud.

4. Training: Affenpinschers zijn slim. Maar ze kunnen ook koppig en eigenwijs zijn. Dit betekent dat ze een consequente en strenge training nodig hebben om gehoorzamer te worden.

Conclusie:

Als je op zoek bent naar een kleine hond met een unieke persoonlijkheid. Dan is de Affenpinscher een goede keuze. Maar het is belangrijk om te onthouden dat deze hond zowel voordelen als nadelen heeft. En dat het belangrijk is om goed voor hem te zorgen. Door rekening te houden met de bovengenoemde voor- en nadelen. Kunt u beslissen of de Affenpinscher de juiste hond voor u is.

Dit was ons artikel over Affenpinscher Hond . Voordelen en Nadelen. We hopen dat het u heeft geholpen bij het nemen van een beslissing. En wensen u veel plezier met uw nieuwe harige vriend!