Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier scaled
Yorkshire Terrier
Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier honden zijn kleine pooches die ook een ideale familie hond. Laten we zeggen dat je woont in een appartement dat huisdieren toelaat – maar er is niet veel ruimte voor de honden om te bewegen. Natuurlijk zou je het selecteren van een ras dat is klein van aard – en de Yorkshire Terrier is perfect voor een dergelijke setup.

Yorkshire terrier mini

Een Yorkshire terriër, of Yorkie, staat bekend als een speelgoedhond, wat betekent dat het erg klein en lichtgewicht is. Het ras komt uit de stad Yorkshire, waar het zijn naam vandaan haalde. Helaas is de Yorkshire terrier bevolking is in verval. In reactie hierop is het aantal mensen dat Yorkshire terriërs fokt toegenomen. Er zijn twee aspecten van Yorkshire terriër fokken: de werkelijke fokken van pups, en de opleiding hen om nieuwe trucs te leren.

Gezondheid.

Deze Yorkies zal over het algemeen leven tot vijftien jaar indien goed verzorgd, en je wilt gewoon om ervoor te zorgen dat u een goede, gerenommeerde dierenarts voordat u zelfs de hond mee naar huis, zodat u volledig voorbereid. U wilt er ook voor zorgen dat u overleggen met de dierenarts om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk opgeleid bent en dat u uw hond dus de best mogelijke zorg bieden.

Yorkshire terrier kopen.

Vergeet niet dat voordat u de aankoop van een Yorkshire Terriers van welke aard dan ook, wilt u ervoor zorgen dat u zich bewust bent van alle eisen die hier worden gevraagd. U gaat de hond de juiste vaccinaties moeten krijgen, en worden opgeleid op hun medische geschiedenis en rasoorsprong. Stel de fokkers alle vragen die u kan hebben, zoals elke goede fokker zal meer dan bereid om u te voorzien van alle informatie die u zoekt.