Amerikaanse pitbull terriër temperament

Amerikaanse Pitbull terrier scaled

Amerikaanse pitbull terriër temperament

Amerikaanse Pitbull terriër

Amerikaanse Pitbull terriër: Is het de juiste hond ras voor u? 

Als u denkt aan het bezitten van een Amerikaanse Pit Bull terriër. Is het belangrijk om de kenmerken van het ras en uw huidige levensstijl te begrijpen. De zorg voor een Pit Bull is een lange termijn inzet die serieus moet worden genomen. Niet alleen een eenvoudige hobby die u deelnemen aan wanneer de tijd het toelaat.(Amerikaanse pitbull terriër temperament)

Helaas is het erg moeilijk voor veel honden om een tweede huis te vinden in het geval dat hun eigenaren van gedachten veranderen en besluiten dat ze toch geen hond willen. De situatie is nog erger voor Pit Bulls vanwege hun reputatie in de hedendaagse samenleving.

Heb je de tijd en de energie om je te committeren aan een hoog energieras zoals een Pit Bull? Pit Bull terriërs hebben zeer hoge oefening eisen en zijn het gelukkigst als ze genoeg speeltijd te krijgen.(Amerikaanse pitbull terriër temperament)

Als u geïnteresseerd bent in het bezit van een Pit Bull, moet u beschikken over een soortgelijk gevoel van avontuur. Een dagje strand, een park. Of gewoon frisbee spelen in de achtertuin zijn allemaal uitstekende dingen te doen met je viervoeter. Deze activiteiten zullen ook de band tussen u en uw hond versterken en eigendom nog lonender maken.

Als youre meer van een inside person echter en niet genieten van de uitoefening van dagelijks. Moet u serieus heroverwegen uw idee van Pit Bull eigendom. Er zijn vele andere uitstekende hond rassen die waarschijnlijk meer geschikt voor uw levensstijl en het is niet eerlijk om uw hond te bestraffen simpelweg omdat je te egoïstisch om een alternatief ras te krijgen.(Amerikaanse pitbull terriër temperament).

Als u nog steeds ingesteld op het bezit van een Pit Bull. Is het belangrijk dat u begint met de opleiding van uw hond zodra u hem naar huis. Pit Bulls die niet goed getraind kunnen worden meer dan een handvol. Aan de andere kant kan een goed getrainde Pit regelmatig indruk maken op anderen met goed gedrag.(Amerikaanse pitbull terriër temperament)