Populaire hondenrassen

Populaire hondenrassen scaled

Populaire hondenrassen.

Populaire hondenrassen
 

Populaire hondenrassen ! Bij het vinden van een huisdier is het belangrijk om het nodige onderzoek te doen om ervoor te zorgen dat u een goede match vindt. Verschillende rassen zijn verschillende temperamenten en kenmerken. Sommige honden doen het goed met kinderen, terwijl anderen agressief kunnen zijn tegen jonge kinderen. Hier hebben we een paar veel voorkomende hondenrassen beschreven om u te helpen het huisdier te vinden dat geschikt is voor u en uw gezin.

Doberman Pinscher.

Doberman Pinscher


De Doberman Pinscher is een Duits ras dat ergens aan het einde van de 19e eeuw is ontstaan. Er wordt vermoed dat dit ras zich heeft ontwikkeld door het kruisen van de Rottweiler, een Black and Tan Terrier en een kortharige herder. Dit ras is ontwikkeld als waakhond. Tegenwoordig wordt dit ras nog steeds gebruikt als waakhond, maar ze worden ook gebruikt voor een gezelschapshond. Een waakhond, een waakhond, een verdedigingshond en een gezinshond.

Dit ras is zeer loyaal en beschermend.

Maar ze kunnen een beetje te agressief zijn voor sommige gezinnen. Ouderen en gehandicapten. Als u van plan bent om een Doberman Pinscher aan uw gezin toe te voegen. Wilt u ervoor zorgen dat zowel de hond als uw gezin een goede gehoorzaamheidstraining volgen. Dit zal u helpen om de dominante positie in het huishouden te behouden en te voorkomen dat de hond overdreven agressief wordt tegen uw familieleden.

Cavalier Koning Charles Spaniel.

Cavalier Koning Charles Spaniel

De Cavalier King Charles Spaniel is een Brits ras dat is ontstaan uit het King Charles Spaniel ras. De Britse fokkers bereikten een langer gezicht en een zwaardere bouw door de King Charles Spaniel te kruisen met een Cocker Spaniel. Het resulterende hondenras staat tussen de 12 en 13 centimeter lang en weegt tussen de 10 en 18 pond. Ze zijn er in verschillende kleurencombinaties, waaronder zwart en bruin. Robijn en wit en Blenheim (kastanje en wit en bruin.)

Om voor dit ras te zorgen.

Moet je hun vacht wekelijks borstelen. Zoals de meeste rassen met lange slappe oren moet je hun oren regelmatig controleren en ervoor zorgen dat ze schoon blijven. Dit ras vereist niet veel beweging. Je kunt ze gezond houden door er gewoon mee te spelen in de achtertuin of door ze een keer per dag mee te nemen voor een wandeling door het blok. Enkele van de gezondheidsproblemen waarvoor u uw ogen open moet houden. Zijn hartruis, patella luxatie, oorinfecties en oogaandoeningen.

Siberische husky.

Siberische husky.

De Siberische Husky. Ook wel de Arctic Husky genoemd. Is een Russisch ras dat werd ontwikkeld als een sledehond. Ze zijn een werkhond die zowel fysieke als mentale stimulatie nodig heeft om gelukkig. Gezond en uit de problemen te blijven.

Ze zijn een middelgrote hond die tussen de 20 en 23,5 centimeter lang is en ze wegen tussen de 35 en 60 pond. Ze hebben een middellang dikke vacht met een dubbele laag. De buitenste laag is recht en glad en de ondervacht is dicht en donzig.

Ze hebben veel kleurvariaties. Het hebben van een witte basis met grijze of rode markeringen op hun rug. Rond hun ogen en op hun voorhoofd is echter gebruikelijk.

Zwarte en Tan Coonhound.

Zwarte en Tan Coonhound.

De Black and Tan Coonhound is een Amerikaans jachthondenras. Het vermoeden bestaat dat dit ras is ontstaan toen de Bloodhound, de Amerikaanse Foxhound en de Engelse Foxhound werden gekruist.

Deze hond staat meestal tussen de 23 en 27 centimeter lang.

en weegt meestal tussen de 55 en 75 pond. Ze hebben een dichte vacht van kort haar dat zwart en bruin is.

Om voor dit ras te zorgen, moet je hun vacht twee tot drie keer per week borstelen. Omdat ze lange slappe oren hebben, moet je ze ook dagelijks controleren en indien nodig schoonmaken. Dit helpt om te voorkomen dat vieze geuren zich ontwikkelen en om chronische oorproblemen te voorkomen. Deze hond heeft veel ruimte en veel beweging nodig. Ze zijn niet geschikt voor het wonen in een appartement of om in een kennel te worden gesloten. Om te voorkomen dat dit ras ronddwaalt, moet het worden gesocialiseerd en getraind als puppy.

Papillon.

Papillon

De Papillon, ook wel de Epagneul Nain en de Continental Toy Spaniel genoemd, is een speelgoedras dat zijn oorsprong vindt in Frankrijk. Dit ras is terug te voeren tot ten minste de 14e eeuw. Tegenwoordig wordt dit ras uitsluitend als huisdier gebruikt.

De Papillon is een speelgoedras dat tussen de 8 en 11 centimeter lang is en tussen de 3 en 9 pond weegt. Ze hebben geen ondervacht en hun overjas is lang en zijdeachtig. Ze komen in verschillende kleurencombinaties, waaronder citroen en wit, wit en rood, kastanjes, mahonie, zwart en wit en driekleurig.

Collie.

collie

De Collie is een Schots ras dat werd ontwikkeld als herdershond. Ze zijn er in twee variëteiten, ruw en glad. De Smooth Coated Collie heeft een medium lengte vacht die zacht en dicht is. De Rough Coated Collie heeft kort haar dat glad is. Beide variaties zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw merle, sabel en wit en driekleurig. Dit is een middelgrote hond die meestal tussen de 22 en 26 centimeter lang is.

De Collie heeft een uitstekend temperament waardoor hij ideaal is als huisdier en als werkhond. Ze zijn erg zachtaardig en intelligent en ze vinden het leuk om sociaal te zijn. Ze zijn een uitstekende aanvulling voor huizen met kinderen en huizen met andere huisdieren. Enkele van de gezondheidsproblemen die geassocieerd zijn met ras zijn huidinfecties. Oogproblemen en heupdysplasie.

Mopshond.

Mopshond

De Mopshond, ook wel Mops of Carlin genoemd, is een speelgoedras dat zijn oorsprong vindt in China, waar ongeveer 400 voor .C. Deze kleine hond staat tussen de 10 en 11 inch en weegt tussen de 13 en 18 pond. Ze hebben een korte. Glanzende vacht die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, waaronder fawn, zwart, zilver en abrikoos. Het is niet ongewoon dat de Mopshond ook een zwart gezicht of snuitmasker heeft. Dit is een gezond ras. Maar ze staan bekend om hun problemen met epilepsie.Populaire hondenrassen.

Populaire hondenrassen 2021.