Duitse Pinscher

Duitse Pinscher.

Duitse pinscher. Duitse pinscher pup, Duitse pinscher kopen, Duitse pinscher erfelijke aandoeningen,

De Duitse Pinscher dateert al uit de late jaren 1700. En werd formeel erkend als een ras in zijn moederland in 1879. Eerste Duitse Pinschers werd gedocumenteerd door het mengsel Duitse Club Pinscher Schnauzer.

Aangezien het ras in de ontwikkeling van Schnauzer en Doberman en Miniatuur Pinscher werd gebruikt. De rasstandaard werd vervolgens in 1959 ontwikkeld en bevatte aanvankelijk twee extra kleuren, een puur zwart en een zwart en zilver. Tijdens de eerste en tweede wereldoorlog, de Duitse Pinscher bijna uitgestorven. Maar een toegewijde fokker, Werner Jung, was in staat om een hond uit te smokkelen en hem te fokken met een ander Pinscher ras vrouwtje.

Groep: Werken

Gewicht: 25 – 35 Lbs.

Hoogte: 17 – 20 inch.

Temperament. Pinscher . Hondenrassen   

De Duitse Hondenras is een toegewijde, vertederende en goedmoedige hond die echt plezier in het zijn met de familie neemt. Ze kunnen goed opschieten met kinderen die ouder zijn, maar zien dat ze vrij klein zijn ze niet aanbevolen voor huizen met kleine kinderen.

Ongeacht deze honden zijn terriërs en natuurlijke jagers en ratters, de Duitse Pinscher is veel meer mensen georiënteerd dan de meeste van de andere terriërs. Ze zijn rustig en kalm. En houden ervan om betrokken te zijn bij alle actie. De D  Pinscher is een ideale familiehond en metgezel. Ze zijn zeer helder en gemakkelijk te trainen.

Zorg! Pinscher.

Dit ras heeft niet erg hoge verzorgingseisen. Dood haar moet echter worden verwijderd uit hun jassen met behulp van een grooming handschoen of een zachte haarborstel. Dit zal in ruil daarvoor houden de jassen glans en gezond.

Opleiding.

De Honden is een zeer slimme hond die een bijna raar talent heeft om te voelen wat eigenaren gaan doen. Deze honden zijn perfect voor gehoorzaamheid opleiding, maar moet correct worden gesocialiseerd en opgeleid. Trainers van deze honden moeten een goed begrip Duitse Pinscher, en ook hun dominantie vroeg vast te stellen. Zij zullen stabiele en stevige trainers en zal het beste doen wanneer de gebruikte trainingsmethoden positief zijn.

Duitse pinscher erfelijke aandoeningen.

Deze ras is voorzichtig gefokt en zal waarschijnlijk. Geen problemen hebben met veel erfelijke aandoeningen die in veel van de Pinscher- en terriërrassen voorkomen. Heupdysplasie is een van de gezondheidsproblemen die vaker worden gevonden in de Duitse Pinscher. Net als bij heupdysplasie moeten de ogen van de Duitse Pinscher worden gecontroleerd op staar voordat ze fokken. Aangezien dit een vrij zeldzaam ras is, is het van vitaal belang om contact op te laten gaan met de fokkers en ervoor te zorgen dat er geen bekende gezondheidsproblemen zijn in de bloedlijnen.

Schattige honden: