Hondenrassen,Honden,Terriërs

Duitse Pinscher

Duitse Pinscher.

Duitse pinscher. Duitse pinscher pup, Duitse pinscher kopen, Duitse pinscher erfelijke aandoeningen,

De Duitse Pinscher dateert al uit de late jaren 1700. En werd formeel erkend als een ras in zijn moederland in 1879. Eerste Duitse Pinschers werd gedocumenteerd door het mengsel Duitse Club Pinscher Schnauzer.

Aangezien het ras in de ontwikkeling van Schnauzer en Doberman en Miniatuur Pinscher werd gebruikt. De rasstandaard werd vervolgens in 1959 ontwikkeld. en bevatte aanvankelijk twee extra kleuren, een puur zwart en een zwart en zilver. Tijdens de eerste en tweede wereldoorlog, de Duitse Pinscher bijna uitgestorven. Maar een toegewijde fokker, Werner Jung, was in staat om een hond uit te smokkelen en hem te fokken met een ander Pinscher ras vrouwtje.

Groep: Werken

Gewicht: 25 – 35 Lbs.

Hoogte: 17 – 20 inch.

Temperament. Pinscher . Hondenrassen   

De Duitse Hondenras is een toegewijde, vertederende en goedmoedige hond die echt plezier in het zijn met de familie neemt. Ze kunnen goed opschieten met kinderen die ouder zijn, maar zien dat ze vrij klein zijn ze niet aanbevolen voor huizen met kleine kinderen.

Ongeacht deze honden zijn terriërs en natuurlijke jagers en ratters, de Duitse Pinscher is veel meer mensen georiënteerd dan de meeste van de andere terriërs. Ze zijn rustig en kalm. En houden ervan om betrokken te zijn bij alle actie. De D  Pinscher is een ideale familiehond en metgezel. Ze zijn zeer helder en gemakkelijk te trainen.

Zorg! Pinscher.

Dit ras heeft niet erg hoge verzorgingseisen. Dood haar moet echter worden verwijderd uit hun jassen met behulp van een grooming handschoen of een zachte haarborstel. Dit zal in ruil daarvoor houden de jassen glans en gezond.

Opleiding.

De Honden is een zeer slimme hond die een bijna raar talent heeft om te voelen wat eigenaren gaan doen. Deze honden zijn perfect voor gehoorzaamheid opleiding, maar moet correct worden gesocialiseerd en opgeleid. Trainers van deze honden moeten een goed begrip Duitse Pinscher, en ook hun dominantie vroeg vast te stellen. Zij zullen stabiele en stevige trainers en zal het beste doen wanneer de gebruikte trainingsmethoden positief zijn.

Duitse pinscher erfelijke aandoeningen.

Deze ras is voorzichtig gefokt en zal waarschijnlijk. Geen problemen hebben met veel erfelijke aandoeningen die in veel van de Pinscher- en terriërrassen voorkomen. Heupdysplasie is een van de gezondheidsproblemen die vaker worden gevonden in de Duitse Pinscher. Net als bij heupdysplasie moeten de ogen van de Duitse Pinscher worden gecontroleerd op staar voordat ze fokken. Aangezien dit een vrij zeldzaam ras is, is het van vitaal belang om contact op te laten gaan met de fokkers en ervoor te zorgen dat er geen bekende gezondheidsproblemen zijn in de bloedlijnen.

Duitse Pinscher: Een veelzijdige en energieke hond.

De Duitse Pinscher is een middelgrote hond met een atletisch lichaam. Met een gemiddelde schouderhoogte van 35 a 45 cm en gewicht van 10-20 kg. Heeft de Duitse Pinscher een stevige bouw met brede schouders. Stevige benen en een krachtige rug. Ze hebben een korte, gladde vacht die meestal zwart of donkerbruin van kleur is. Maar soms ook rood of zwart met tan. De Duitse Pinscher heeft een levendig temperament. Wat betekent dat ze vriendelijk, energiek en speels zijn. Ze zijn zeer intelligent en hebben een natuurlijke wilskracht.

De Duitse Pinscher wordt steeds populairder als gezelschapshond en werkhond.

Ze zijn geweldig met kinderen en geven veel liefde en aandacht aan hun baasjes. Ze zijn ook uitstekende waakhonden, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een trouwe. Alert en liefdevolle partner. De Duitse Pinscher heeft ook de neiging om zich aan te passen aan diverse omgevingen. Wat betekent dat ze op veel verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Ze zijn bijvoorbeeld geweldige huisdieren. Maar ook uitstekende werkhonden voor activiteiten zoals gehoorzaamheidstraining, jacht of agility.

Kortom, de Duitse Pinscher is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een trouwe. Energieke en intelligente gezelschapshond of werkhond. Met hun atletische bouw. Levendige temperament en vermogen om zich aan te passen aan verschillende omgevingen. Is het geen wonder dat de populariteit van dit ras alleen maar groeit.

Geschiedenis en oorsprong Duitse Pinscher.

De Duitse Pinschers zijn een oud hondenras dat al eeuwenlang in Duitsland voorkomt. Het is een van de meest populaire en bekende Pinscher rassen. Maar er is niet veel bekend over zijn oorsprong. Er wordt gedacht dat de Duitse Pinschers afstamt van de oudste Pinscher rassen uit de middeleeuwen. Deze rassen werden gebruikt als ongediertebestrijders. En waakhonden en vormden de basis voor de moderne Duitse Pinscher.

De oorsprong van de Duitse Pinschers worden vaak gezocht in de Duitse Drahthaar. En de Duitse Staande Korthaar. Beide rassen werden gebruikt als jachthonden. En waren zeer populair in Duitsland in de 16e en 17e eeuw. De Duitse Pinscher is waarschijnlijk een kruising tussen deze rassen. En is daarom gerelateerd aan andere Pinscher rassen zoals de Zwitserse Witte Herder. De Duitse Staande Korthaar en de Schnauzer.

De Duitse Pinschers is oorspronkelijk.

De ras Duitse Pinscher is oorspronkelijk gefokt als een werkhond voor boeren en landarbeiders. Ze dienen als ongediertebestrijders. Waakhonden en jachthonden. Ze waren ook erg populair in de steden als waakhonden. En gezelschapsdieren. Hun kracht, intelligentie en liefde voor hun baasjes maakte ze zeer gewaardeerd.

De Duitse Pinscher is in de afgelopen eeuwen steeds populairder geworden als gezelschaps. En showhond. Ze worden gebruikt in veel landen als politiehonden. Reddingshonden en als therapiehonden. De Duitse Pinscher is een loyale. Krachtige en hardwerkende hond die zijn baasjes trouw zal blijven.

De Duitse Pinscher is een uniek ras met een rijke geschiedenis. Ze hebben gediend als waakhonden en ongediertebestrijders. En hebben een aantal verwante rassen die hun oorsprong hebben in Duitsland. Hun kracht, intelligentie en liefdevolle aard zorgen ervoor dat ze een gewaardeerde gezinshond zijn.

Kenmerken en uiterlijk Duitse Pinscher.

De Duitse Pinschers zijn een kleine. Maar krachtige hond met een intense uitstraling. Het is een robuuste, compacte hond met een rechthoekig lichaam. Een korte, dicht aanliggende vacht en een expressief gezicht.

Het uiterlijk van de Duitse Pinschers geeft een alerte en waakzame indruk. Hun gezicht is expressief met heldere. Wijze ogen en rechtopstaande, triangelvormige oren. Hun mond is krachtig, met een stevige kaken en een goed gevormde snuit. De staart is kort en keurig gekruld.

De Duitse Pinscher heeft een stevig gebouwd. Compact lichaam met korte. Gladde vacht die vrij dicht aanligt. De kleur van de vacht is variërend van zwart en bruin met geschubde aftekeningen tot blauw zwart. En rood zwart. De vacht vereist weinig verzorging.

De Duitse Pinschers heeft een goed gespierd, krachtig lichaam en stevige ledematen. Hun lange poten geven hen een sprintende beweging en een krachtige stap. Hun kop is breed en gevormd met een diepe borst en een goed ontwikkeld hoofd.

De Duitse Pinschers zijn een actieve. gehoorzame hond die vriendelijk is met zowel mensen als andere honden. Ze zijn intelligent, nieuwsgierig en leergierig. Ondanks hun kleine omvang, hebben ze een indrukwekkende uitstraling.

In een woord, de Duitse Pinschers zijn een energieke. kleine hond met een uitstekende karakter. Hun uitstekende karakter. krachtige lichaamsbouw en expressieve gezichtsuitdrukking maken hen een favoriet bij veel hondenliefhebbers. Ze zijn een geweldige metgezel voor mensen die van actieve. Gehoorzame honden houden.

Temperament en persoonlijkheid Duitse Pinscher.

De Duitse Pinscher is een uitstekende waakhond. Ze zijn alert, waakzaam en hebben een sterk beschermend instinct. Ze zijn dapper en staan ​​klaar om te verdedigen wanneer het nodig is. Deze honden zijn ook zeer trouw en hechten zich sterk aan hun eigenaren. Ze hebben een grote behoefte aan aandacht en liefde.

De Duitse Pinschers zijn ook een uitstekende gezinshond. Ze kunnen goed omgaan met kinderen en andere huisdieren. Ze hebben een speelse. En enthousiaste houding en zullen veel tijd doorbrengen met spelen. Ze hebben veel energie en zullen veel beweging en uitdagingen nodig hebben.

De Duitse Pinscher is een uitstekende hond om mee te trainen. Ze hebben een goed vermogen om te leren en zijn gevoelig voor positieve versterking. Zorg ervoor dat je het trainingstraject leuk en interessant maakt, anders kunnen ze snel vervelen.

De Duitse Pinscher is een geweldig ras om te hebben als je een actief. Liefdevol en trouwe metgezel zoekt. Ze hebben veel energie en zullen veel beweging. En training nodig hebben. Ze hebben ook een sterk beschermend instinct. En een grote behoefte aan aandacht en liefde. Al met al zal de Duitse Pinscher een liefhebbende en trouwe vriend zijn voor jouw gezin.

Verzorging en gezondheid Duitse Pinschers.

Verzorging van de Duitse Pinscher is een belangrijk onderdeel van hun algehele welzijn. Ze hebben regelmatige lichaamsbeweging nodig om gezond en fit te blijven. Het is aanbevolen dat ze elke dag minstens 20-30 minuten actief zijn. Ze moeten ook dagelijks worden geborsteld om hun vacht in goede conditie te houden. Een regelmatige gebitsreiniging is ook vereist om tandbederf te voorkomen.

De Pinschers is gevoelig voor bepaalde gezondheidsproblemen zoals hart. En longaandoeningen, oogproblemen en allergieën. Om de gezondheid van de hond te controleren. Is het belangrijk dat ze regelmatig worden nagekeken door een dierenarts. Een volledig medisch onderzoek is ook nodig om eventuele gezondheidsproblemen zo vroeg mogelijk te detecteren.

In het algemeen hebben de Duitse Pinschers veel verzorging. En aandacht nodig om gezond en gelukkig te blijven. Door hun regelmatig te borstelen. Veel te bewegen en regelmatig naar een dierenarts te gaan. Kunnen eigenaren ervoor zorgen dat hun hond gezond en gelukkig blijft.

Nadelen Duitse Pinscher.

De Duitse Pinscher is een intelligente en trouwe hond. Maar zoals elke ras heeft het ook zijn eigen specifieke nadelen. In dit artikel zullen we de nadelen van de Duitse Pinscher bespreken.

Gezondheid: De Duitse Pinscher kan last hebben van een aantal gezondheidsproblemen. Ze kunnen gevoelig zijn voor allergieën en oogaandoeningen. En ze kunnen ook last hebben van rugproblemen. Ook kan de Duitse Pinscher gevoelig zijn voor huidproblemen. Als je een Duitse Pinscher hebt. Is het belangrijk om je hond regelmatig te laten controleren door een dierenarts om deze gezondheidsproblemen op te sporen en te behandelen.

Trainen: De Duitse Pinscher kan moeilijk te trainen zijn omdat ze een sterke wil hebben. Ze zijn intelligent, maar ze zullen niet altijd luisteren naar hun baasjes. Daarom is het belangrijk om de Duitse Pinscheres te trainen met geduld en consequentie. En een sterke leiderschapsrol te spelen om ervoor te zorgen dat de hond luistert.

Verzorging: De Duitse PinscherS vereist weinig verzorging. Ze verliezen veel haar en hebben geen aparte verzorging nodig. Ze moeten echter wel regelmatig geborsteld worden om knopen en verstrikt haar te verwijderen. Ook moet je je Duitse Pinscher regelmatig controleren op teken en vlooien.