Mopshond karakter

Mopshond karakter

Mopshond karakter .

Mopshond karakter ! Wist je dat als je je mopshond verkeerd traint. Je gezonde en gehoorzame mopshond een ramp voor jou en je familie kan worden? Het duurt geen maanden voordat een mopshond slechte stinkende gewoonten krijgt die je jarenlang zullen achtervolgen.(Mopshond karakter).

Mopshond karakter

Elke hond heeft training nodig. Dat geldt ook voor een mopshond. De beste tijd om je mopshond te trainen is de 1e dag dat je hem bezit. Meestal worden mopshonden in huis gebracht toen ze 8 weken of ouder waren. Zou je niet willen dat je mopshond vanaf de 1e dag al je commando’s opvolgt?

Dan zijn het vestigen van je autoriteit en het afdwingen van aandacht essentieel. Deze twee regels zijn de kern van het breken van je mopshond. Voor sommigen van jullie is succes gemakkelijk, maar voor anderen. Zelfs als je een solide basis hebt gelegd, ben je misschien niet verzekerd van een gehoorzame mopshond. Als je gefrustreerd bent over de slechte stinkgewoonten van je mopshond, dan zullen deze 7 trefzekere tips je helpen het gedrag van je mopshond in minder dan 30 dagen te transformeren.

Als je ze consequent toepast tijdens het trainingsprogramma van je mopshond:

1) Begin in een vroeg stadium met het trainen van uw mopshond. Oude honden kunnen nieuwe trucs leren, maar hoe eerder je mopshond kennismaakt met de juiste zindelijkheidstraining. Hoe sneller je mopshond zal leren.(Mopshond karakter).

2) Communiceer met uw mopshond.

Praat met mopshonden zoals je met je kinderen zou praten, toen ze peuters waren. Mopshonden zijn in staat om zowel je verbale als non-verbale communicatie te voelen en te ontvangen. Klinkt vreemd? Nou, nee eigenlijk, het is heel simpel. Zeg bijvoorbeeld gewoon dat je mopshond zich misdraagt. Je zou gewoon ‘nee’ kunnen zeggen met een diepe boze stem. Hoe onhandig het ook lijkt, je mopshond zal het voelen. Je moet haar dan laten zien wat de juiste acties zijn. Deze zullen haar helpen om onderscheid te maken tussen de juiste en verkeerde acties.

3) Beloon je mopshond voor het luisteren naar je commando.

Geef ze de eer door haar voorhoofd of om haar nek te spannen. Geef je mopshond een verscheidenheid aan beloningen. Het kan haar favoriete eten, speelgoed of traktatie zijn.(Mopshond karakter).

4) Verhoog de frequentie van beloningen voor je mopshond. Uit onderzoek bleek dat hoe vaker een pup wordt beloond, hoe sneller en efficiënter het leerproces wordt. Zoek naar voorbeelden om je mopshond te belonen door middel van lof of traktaties. Als je mopshond bijvoorbeeld rustig ligt en zich met zijn eigen zaken bezighoudt, prijs haar dan. Zoek naar mogelijkheden om te prijzen, niet om te straffen.

5) Voer uw mopshond regelmatig, vooral als deze zich in de puppyfase bevindt. Houd je mopshond puppy gehydrateerd gedurende de dag. Wanneer de tijden het toelaten, neem je mopshond mee voor een wandeling en zeg: “Ga potje” net voordat ze aan het elimineren is. Geef haar een aai om haar aan te moedigen.(Mopshond karakter).

6) Straf je mopshond nooit! Leer je mopshond met behulp van positieve en motiverende methoden. Het proactief trainen van je mopshond zal grotere resultaten opleveren dan reactieve training. Dit betekent dat, wanneer je mopshond het goed doet en zich goed gedraagt. Je mopshond proactief beloont. Aan de andere kant, sympathiseer niet met het slechte gedrag van je mopshond.

7) Speel met de mopshond! Mopshond houdt van spelen.

Het is van vitaal belang dat bij het oefenen van een gehoorzaamheidstraining en na afloop, de eigenaar moet genieten van een speeltijd met haar mopshond. Je kunt tijdens de speeltijd rennen of touwtrekken met je mopshond.(Mopshond karakter).

Deze 7 verbazingwekkende geheimen zullen je op het juiste spoor zetten naar gehoorzame training. Verspil geen geld meer om je mopshond in te schrijven voor gehoorzame training’s les wanneer je ze gemakkelijk kunt redden. Het zal je ook de kans geven om een blijvende en liefdevolle band met je mopshond te creëren. Het loont dus wel om je mopshond zindelijk te maken.

(Mopshond karakter).

Mopshond

Mopshonden zijn van nature lief, liefdevol en enthousiast om hun eigenaren te behagen. Ze zijn ook, koppig, wilskrachtig en (ja, ik zeg het), onderhoudsintensief. Er zijn verschillende dingen om in gedachten te houden bij het opvoeden van gelukkige, gezonde baby mopshonden, en er zijn 5 “Gouden Regels” waar ik in geloof. Ik hoop dat je deze gouden gidsposten nuttig vindt als je begint aan de vreugdevolle, hartverwarmende reis die het leven met een mopshond is.

Gouden Regel # 1: Zorg ervoor dat je klaar bent voor het opvoeden van een mopshond.

Vaak raken mensen zo gecharmeerd van mopshonden vanwege hun onmiskenbare schattigheid dat ze denken: “Ik wil er een!” en erop uit zijn om er een in de familie te verwelkomen zonder naar het grote (of kleine, als het ware) puggy beeld te kijken. Het is absoluut noodzakelijk dat je jezelf steelt tegen de grote, ronde smekende ogen van de baby mopshond die smeken “neem me mee naar huis, alsjeblieft!” en jezelf afvraagt of je inderdaad klaar bent voor een mopshond in je leven. Vergeet niet dat het meenemen van een mopshond naar huis betekent dat u een extra lid van uw gezin aanneemt dat aandacht, zorg, voeding en liefde nodig heeft. Als je er nog niet klaar voor bent of je baby mopshond niet de attente aandacht kunt geven die hij nodig heeft, wacht dan tot je dat kunt.(Mopshond karakter).

Gouden regel # 2: Zorg ervoor dat je alles hebt wat je mopshond nodig heeft voordat je hem mee naar huis neemt

Sommige van de items die een nieuwe mopshondpuppy nodig heeft. Zijn roestvrijstalen voedsel- en waterbakken (roestvrij staal helpt de gevreesde mopsmetacne te voorkomen). Voedend puppyvoer, een riem en halsband, kauwspeelgoed en enkele identificatiemiddelen, zoals een microchip (gedaan op het kantoor van de dierenarts) of een tag met de naam, het huisadres en het telefoonnummer van uw puppy.(Mopshond karakter).

Het is ook belangrijk dat uw mopshond een gebied in huis heeft dat zijn “speciale plaats” is. Het plaatsen van een bench of kleine oefenpen in een gemeenschappelijke ruimte van het huis. Zoals de keuken of woonkamer, en het toevoegen van de voedsel- en waterschalen, speelgoed en bed van de puppy in dat gebied. Helpt de puppy gewend te raken aan zijn plaats in het huishouden en blootgesteld aan de algemene bezienswaardigheden en geluiden van zijn nieuwe huis.

Gouden regel # 3: Geef uw mopshond puppy goede preventieve zorg. Verzorging, een gezond dieet en veel lichaamsbeweging-(Mopshond karakter).

Wanneer je deze dingen doet, geef je de beste hulpmiddelen voor een lang, gezond en gelukkig leven. Zoek meteen een lokale dierenarts met wie je het volste vertrouwen hebt in de zorg voor het leven van je baby mopshond. Controleer welke ervaring de dierenarts heeft met mopshonden en hoe bekend hij of zij is met mopshond specifieke gezondheidsproblemen. Met name brachycefale (kortzichtige) problemen zoals ademhalings- en oogproblemen.(Mopshond karakter).

Zorg ervoor dat u met uw dierenarts een vaccinatieschema bespreekt en uw mopshond al zijn schoten en vaccinaties krijgt. Deze voorkomen dat het een infectieziekte krijgt. Houd het gewicht van je mopshond in de gaten, want mopshonden houden van eten en hebben de neiging om snel overgewicht te krijgen. P.S. Omdat er talloze gezondheidsproblemen zijn met mopshonden, zullen we ze dieper behandelen in toekomstige artikelen over de gezondheid van mopshonden.(Mopshond karakter).

Gouden regel # 4:  Uw mopshond trainen.(Mopshond karakter)

Controleer uw lokale krant, winkel prikbord of online voor puppytrainingslessen of thuis, persoonlijke puppytrainers. Een goed opgevoede en goed getrainde mopshond is een gelukkigere en gezondere mopshond. Mopshonden zijn nieuwsgierige, heldere, slimme wezens die baat hebben bij stimulatie en dingen te doen hebben. Door uw mopshond naar school te brengen, kan hij zijn potentieel bereiken. Socialiseren met andere honden en beter met u communiceren.

Mopshonden die reageren op bevelen van hun eigenaren helpen hun eigen veiligheid te waarborgen. Stel je voor dat je lieve baby achter een kat aanloopt terwijl je hulpeloos holl. Of je baby mopshond die in voedsel of andere items terechtkomt die mogelijk levensbedreigend kunnen zijn. Het leren van enkele basiscommando’s en het volgen ervan is een goede zaak.(Mopshond karakter).

Gouden regel # 5: Houd uw mopshond actief.

Dit kan zeker gaan wandelen om stimulatie en broodnodige lichaamsbeweging te bieden. Spelen in het lokale hondenpark, ravotten met de kinderen in de achtertuin, een seniorenzorgcentrum bezoeken als onderdeel van genezingstherapie. Deel uitmaken van een lokale mopshondenclub. En ga zo maar door. Het is belangrijk omdat het uw mopshond puppy voorziet van socialisatievaardigheden. Mentale en fysieke stimulatie en hem in staat stelt om net als wij van zijn leven te genieten. Stel je voor hoe onze werelden eruit zouden zien als we niets anders zouden doen dan slapen en de hele dag in huis blijven. Ik weet het, sommigen van jullie vinden dat idee prima!

Geloof in deze Gouden Regels voor het opvoeden van een gelukkige. Gezonde mopshond en pas ze toe in je leven. Jij en je baby mopshond zullen blij zijn dat je dat hebt gedaan!

 

Mopshond asiel,
Mopshond zwart,
Retro mopshond,
Leeftijd mopshond,
Zwarte mopshond,
Gemiddelde leeftijd mopshond,
Kruising mopshond te koop,
Hoe oud wordt een mopshond,
Retro mopshond pup,
Betrouwbare mopshond fokker,