Nadelen husky

Nadelen husky

Nadelen husky.

Nadelen husky: voor- en nadelen van het ras.

Hees! Een ongelooflijk populair ras dat bijna iedereen nu kent. Verbazingwekkend mooi, met een fascinerend gedenkwaardig uiterlijk, laten ze niet onverschillig. Zodra je deze grijsblauwe vacht en licht transparante ogen ziet, word je er voor het leven verliefd op.

Nadelen husky
Nadelen husky

Nadelen van husky.

Het moet duidelijk zijn dat dit geen decoratief ras is. Dit zijn gemonteerde sterke dieren gefokt voor een specifiek doel. De jaren van de vorming van het ras hebben hun karakter en uiterlijk gevormd, dat in de ziel valt. Onvermoeibaar, met een eindeloze voorraad onbedwingbare energie, zullen husky’s al je aandacht en tijd nodig hebben. Wandelingen moeten lang en van hoge kwaliteit zijn, zodat de hond moe wordt, je zult er minstens een uur mee moeten lopen, uitrennen en spelen.

Het doel van husky leven is om te rennen, rennen, rennen. Trek de slee, streef naar voren. Niet elke eigenaar is in staat om het huisdier van voldoende lading in de stad en het appartement te voorzien. En een husky die zijn energie niet heeft afgeworpen voor vreedzame doeleinden, zal het richten op destructieve activiteiten.

Ze tolereren geen eenzaamheid en uiten hun onvrede met een lang lang gehuil. Soms stoppen ze enkele uren niet.

Ze zijn erg koppig, soms kunnen ze agressie en dominantie vertonen, als een persoon niet klaar is om een onbetwiste leider te zijn, kan hij niet omgaan met een husky. Hoewel ze zich vrij goed lenen voor training, is het niet aan te raden om ze in de stad aan de lijn te laten. Op elk moment kan een husky zich haasten bij een bekend ding en verdwalen. Ze kunnen heel hoog springen en moeiteloos de site opgraven om te ontsnappen en alleen te lopen.

Rui zal ook problemen veroorzaken, er zit veel wol in husky’s, je zult regelmatig moeten kammen en in het laagseizoen is het beter om de hond naar de trimmer te brengen.

Voordelen van  husky.

Dit is een oneindig vriendelijke, liefhebbende hond. Met de juiste training vertonen husky’s geen agressie. Het is een geweldige metgezel voor actieve mensen die houden van lange wandelingen, skiën, sneeuw en natuur. Husky is een geweldige vriend voor kinderen, ze zijn klaar om deel te nemen aan hun spellen, net zoals het kind genoeg verlangen en kracht heeft.

Dit zijn verbluffend intelligente dieren waarmee je een verscheidenheid aan sporten kunt beoefenen, maar natuurlijk zullen ze uitzonderlijke hoogten bereiken in de rijsport. Husky’s zijn mooi, en dit is ook een onbetwistbaar pluspunt, het huisdier zal de trots van uw gebied 🙂 worden Liefhebbers van het ras krijgen twee of meer honden zodat de husky’s elkaar bezetten en zich thuis niet alleen vervelen.
Als dit ras bij je past, wil je nooit meer een andere hond! Bekijk de video over de husky Perseus, hij was in ons trainingskamp voor onderwijs 🙂.

Kenmerken van het hondenras “Husky”.

Husky is een hondenras, waarvan het aantrekkelijke uiterlijk en de goedaardige aard de harten van veel hondenfokkers over de hele wereld hebben gewonnen.

Gefokt voor zwaar fysiek werk en tot op de dag van vandaag met behoud van goede werkkwaliteiten en uithoudingsvermogen, zijn vertegenwoordigers van dit ras tegenwoordig meestal gewoon trouwe metgezellen en metgezellen.

In dit artikel maakt u kennis met een uitputtende beschrijving van het husky-ras, dat nuttig en interessant zal zijn voor zowel beginners als ervaren hondenfokkers.

Rasbeschrijving Husky.

Dit zijn middelgrote honden die behoren tot de groep werksledehonden. Ze hebben een harmonieus gebouwd gespierd lichaam. Ze bewegen met een soepele, lichte, moeiteloze allure.

Kenmerken van de rasstandaard:

Het hoofd is middelgroot, evenredig met het lichaam, de schedel is enigszins afgerond, vernauwt zich tot de ogen;

>>De snuit is niet te lang, de achterkant van de neus is recht, de overgang van de snuit naar het voorhoofd is duidelijk uitgesproken;

>>De ogen zijn enigszins schuin, amandelvormig, de iris kan blauw, blauw, grijs of bruin zijn, heterochromie wordt vaak opgemerkt,

>>Oren van gemiddelde grootte, driehoekig, hoog geplant, uiteinden enigszins afgerond;

>>De neuskwab kan zwart, bruin of grijs zijn, afhankelijk van de kleur van de vacht;

>>Bijt “schaar”;

>>De borst is breed, diep;

>>De rug is recht, glad;

>>Ledematen zijn recht, dijen met ontwikkelde spieren, benen zijn ovaal, compact.

>>De vacht van de husky is dik en dicht, waardoor honden vorst tot -50-60 ° C zonder problemen kunnen verdragen.