Franse bulldog pups gratis af te halen

Franse bulldog pups gratis af te halen

Franse bulldog pups gratis af te halen.

Franse bulldog pups gratis af te halen ! Bulldoggen zijn aantrekkelijke honden. Ze worden gekenmerkt door mobiliteit, compactheid en vriendelijkheid. Vooral vertederend zijn de nieuwsgierige puppy’s, die zorgvuldig het huis verkennen. Honden van dit ras hebben geen grote ruimtes nodig.

Franse bulldog pups gratis af te halen
Franse bulldog pups gratis af te halen

Een puppy kiezen. Franse bulldog pups gratis af te halen.

Veel shoppers beginnen het zoekproces met advertenties in kranten of online. Deze aanpak is niet de beste, omdat verantwoordelijke fokkers van tevoren proberen kennis te maken met de toekomstige eigenaar. Als u een puppy op de advertentie koopt, kunt u een half ras of een hond met gezondheidsproblemen krijgen. De beste optie zou zijn om de kwekerij te bezoeken. Natuurlijk zullen de kosten van puppy’s iets hoger zijn, maar dit wordt gecompenseerd door een aantal voordelen.

De cattery biedt de mogelijkheid om kennis te maken met de ouders van de kinderen, om hun kenmerken te leren kennen. Omdat veel kenmerken van het ras op jonge leeftijd nog niet worden gemanifesteerd, is de enige manier om ze te leren kennen, naar de ouders te kijken. Verantwoordelijke fokkers verkopen geen puppy’s voor een bepaalde tijd. Pas na anderhalve maand, wanneer de eerste vaccinaties zijn gemaakt, zijn ze klaar om naar een nieuwe woonplaats te verhuizen.

Franse bulldog pups gratis af te halen.

Een goede kennel van Franse bulldogs, biedt alleen volledig gezonde dieren. Je kunt dit beoordelen aan de hand van hun uiterlijk. De vacht moet glad en glanzend zijn. Er is een kleine vetlaag op de buik, maar de maag mag niet gezwollen en te hard zijn. Er mogen geen puistjes, huiduitslag en roodheid op de huid zijn. De ogen moeten dezelfde kleur hebben. Bij gezonde baby’s zijn ze helder, zonder etterende afscheiding. Het is de moeite waard om de oren te inspecteren, die schoon moeten zijn, zonder een onaangename geur.

Het slijmvlies van de mond moet een roze kleur hebben. Bleekheid duidt op bloedarmoede. Dergelijke problemen komen niet voor bij puppy’s van de kennel. Zorg ervoor dat u de fysieke conditie van de puppy beoordeelt. Hij moet vrolijk en actief zijn, een gewicht hebben dat overeenkomt met zijn leeftijd. Opgemerkt moet worden dat de oren niet onmiddellijk opstaan, maar na een paar maanden. Ze staan meestal op de leeftijd van twee maanden op, maar vaak gebeurt dit later. Alleen fokkers van de Franse Bulldog kunnen in detail de vraag beantwoorden hoe een puppy te kiezen. In de kennel kunt u alle vragen stellen en erachter komen hoeveel het dier kost.

Opvoeding. Franse bulldog pups gratis af te halen.

Vanaf de eerste dagen van het verschijnen van de hond, is het noodzakelijk om deel te nemen aan zijn opvoeding. Je moet beginnen met de ontwikkeling van de eenvoudigste gewoonten. Eerst moet hij wennen aan de handen van de eigenaar, zodat hij veilig alle noodzakelijke manipulaties kan uitvoeren. Hij moet de eenvoudigste geboden leren. Het is een ‘plek’ en ‘voor mij’.

Het is de moeite waard eraan te denken dat bij het opleiden verschillende uitersten onaanvaardbaar zijn. Overmatige strengheid zal leiden tot negatieve resultaten, maar je kunt je niet overgeven aan grappen. In de eerste vier maanden van het leven hebben baby’s een stereotype van gedrag, emotionele perceptie. In de toekomst zullen ze niet meer worden gewijzigd. De eigenaar moet geduldig zijn, zonder geduld is het onmogelijk om een goede hond te laten groeien. Na vier maanden en maximaal acht begint de baby zijn onafhankelijkheid te verdedigen. Hij moet zich niet de meester van de situatie voelen, anders zullen er in de toekomst problemen zijn met gehoorzaamheid. Als er problemen zijn, staat de kennel altijd klaar om advies te geven over het opvoeden van een hond.

Wat te voeden .

Fokkers beginnen puppy’s meestal extra voedsel te geven naast moedermelk vanaf de leeftijd van twee weken. Op de leeftijd van een maand eten ze zelf al goed. Als aanvullend voedsel worden kant-en-klare feeds of gehakt gebruikt. Bij het kopen van een Franse bulldog in een kinderkamer, moet je vragen wat voor soort voedsel hij gewend is. Het volgende punt dat belangrijk is: hoe vaak per dag om de baby te voeden. Een regime met vier of vijf voedingen van maximaal drie maanden wordt meestal aanbevolen. Na drie maanden is het voldoende om drie keer per dag te voeden en na een jaar schakelen ze over op twee maaltijden per dag. Elke eigenaar beslist zelf wat hij de hond voert. Je kunt hem droogvoer geven, overeenkomend met de leeftijd en het ras. Constante toegang tot schoon water is verplicht. Maar je kunt ook voeden met natuurlijk voedsel.

Voedsel.

In dit geval worden de volgende producten gegeven: rauw rundvlees (kwart van het dieet); gekookt vlees (een kwart van het dieet); pap van een mengsel van granen met plantaardige olie (een kwart van het dieet); gefermenteerde melk en zuivelproducten (een vijfde van het dieet); twee kippeneieren per week in rauwe vorm; een beetje gekookte kool en wortels (ongeveer een twintigste van het dieet); een beetje verse appel. U kunt uw huisdier niet voeden met restjes van de tafel. Het is schadelijk voor gezouten en gerookt voedsel, evenals riviervis en kippenbotten. Het is de moeite waard eraan te denken dat ze gemakkelijk overgewicht krijgen.

Ze houden van eten en de motorische activiteit is vrij laag. Zodat het dier geen obesitas verdient, is het belangrijk om niet alleen rekening te houden met hoe vaak het is, maar ook in welke hoeveelheden. Het is erg belangrijk om een volledig dieet te voeden, zodat alle voedingsstoffen het lichaam binnenkomen. Gewicht is een van de belangrijkste indicatoren voor de juiste ontwikkeling van het dier. Kies daarom producten die de baby moeten voeden. Daarnaast kunt u zeevis en slachtafval gebruiken.

verzorging.

De zorg voor baby’s is niet moeilijk, omdat ze een goede gezondheid en een goede eetlust hebben. Elke maand is het de moeite waard om lengte en gewicht te meten. Dit zijn de belangrijkste indicatoren die de ontwikkeling van het dier aangeven. Vergeet niet dat lengte en gewicht enkele van de tekenen van het ras zijn. Zeer grote individuen passen mogelijk niet in de normen. Het juiste gewicht is de basis van de gezondheid van een hond. Als het gewicht van de Franse bulldog buitensporig is, wordt een overmatige belasting op het hart en de gewrichten gecreëerd. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het gewicht vanaf jonge leeftijd binnen het normale bereik blijft.

Dit is een van de basisregels van de zorg. Door een puppy in huis te nemen, is de eigenaar verantwoordelijk voor zijn gezondheid. De zorg voor een hond is niet alleen voeden en wandelen, maar ook het uitvoeren van hygiënische procedures. Regelmatige procedures zullen helpen om ziekten te voorkomen waarbij oren en huid lijden. De snuit van de pup heeft plooien waarin vocht achterblijft en vuil zich kan ophopen. Om irritatie te voorkomen, veegt een wattenstaafje deze plooien af na een wandeling bij nat weer, evenals elke avond. Oren moeten ook regelmatig worden schoongemaakt. Dit gebeurt twee keer per week. Eerst worden de oren afgeveegd met een vochtige doek en vervolgens droog.