Dierenasiel

Dierenasiel

Dierenasiel.

Dierenasiel ! Os Asiel honden. Als je hebt besloten dat het tijd is om een nieuwe hond of puppy te krijgen. Is een van de eerste dingen die je moet beslissen of je een hond voor volwassenen of puppy’s wilt kopen. Of als je er een wilt adopteren.

Hond Naida, 1 jaar oud.

Hond Naida 1 jaar oud.
Hond Naida 1 jaar oud.

Naida, loopt aan de lijn maar is bang voor alles. Beter in de privésector, bang voor een groot aantal mensen. Harde geluiden. Bij het zien van de trap om te gaan liggen. 50 -55 cm bij de schoft.

Puppy Button, 9 maanden.

Puppy Button 9 maanden.
Puppy Button 9 maanden.

Knoop. Prinses wordt binnenkort koningin. Maar er is geen thuis Van de hele familie is Button altijd zo’n meisjesprinses geweest. Mooie bruine ogen. Charmante oren en een absoluut weergaloze buik in een stipje. En hoewel er achter het engelachtige uiterlijk een shiloppy en rusteloosheid schuilging. Bleef Button toch een schattig prinsesje in de familie.

De tijd verstrijkt. En van een charmant kind verandert Button in een slanke tiener. Een beetje meer – en het zal een volwassen mooie hond zijn. En thuis is het allemaal weg….

Let op de knop! Het is gezond. Gevaccineerd, gesteriliseerd en behandeld.

Hond Sarah, 1 jaar oud.

Hond Sarah 1 jaar oud

Sarah, een redelijk actief maar verlegen meisje. Mensen moeten erop voorbereid zijn dat ze tijd nodig heeft om eraan te wennen, aan de lijn loopt. Goed communiceert met andere honden. Hij communiceert goed met kinderen. 40-45cm schoft.

Een hond of puppy accepteert in plaats van er een te kopen, is er genoeg om het aan te bevelen. En als je geluk hebt. je zult zelfs in staat zijn om de stamboom of bijna-stamboom van enkele van de meest populaire rassen (zij het ongedocumenteerd) te krijgen tegen een fractie van de aankoopprijs van een fokker of professionele verkoper.

Honden adopteren Uit dierenasiel.

Het krijgen van een hond uit een heroriëntatie opvang kan echter goedkoper zijn, maar het is niet gratis:

Alle asielen. Reddingsorganisaties en verzorgingscentra brengen een adoptievergoeding in rekening om mensen in staat te stellen hun beschuldigingen te accepteren. En het is meestal een vaste commissie die enigszins kan variëren afhankelijk van de leeftijd van de hond. Maar verder geen verband houdt met de potentiële waarde of wenselijkheid van een bepaalde hond.

Adoptievergoeding.

Voor alle asielen en reddingsorganisaties is deze adoptievergoeding belangrijk. En niet alleen omdat het het asiel de nodige financiering biedt – in feite komt de adoptievergoeding die aan nieuwe eigenaren in rekening wordt gebracht zelden in de buurt van het dekken van de kosten die de hond heeft gemaakt terwijl ze in het asiel waren. De vergoeding zelf en het niveau waarop het is ingesteld. Zijn om vele redenen belangrijk.

In dit artikel zullen we kijken naar wat de adoptiekosten voor honden dekken. Wat ze niet dekken en de extra redenen waarom ze in rekening worden gebracht. Lees verder voor meer informatie.

hond asiel
Hond asiel

ik zoek baas
Ik zoek baas

honden adopteren 2
Honden adopteren 

hondje adopteren
Hondje adopteren

asiel honden
Asiel honden

Dierenasiels Amsterdam
Dierenasiels Amsterdam

Hond asiel 2
Hond asiel 

honden asiel
Honden asiel

dierenasiel rotterdam
Dierenasiel Rotterdam

Dierenasiel zwolle
Zwolle Dierenasiel 

dierenasiel den haag
Dierenasiel den haag

dierenasiel utrecht
Dierenasiel Utrecht

Dierenasiel Adopteren.

Ik begon vrijwilligerswerk te doen in een dierenasiel in mijn stad. Ongeveer twee weken nadat we in 2001 ons huis hadden betrokken. Nadat ik hierheen was verhuisd. Besloot ik een actievere vrijwilliger te worden. Plus ik wilde een hond. Op de tweede dag, toen ik vrijwilliger werd. Kreeg ik een hond. Wat niet ongebruikelijk is.

Dierenasiel

De meeste mensen die betrokken zijn bij een of andere humane organisatie eindigen met huisdieren. Dit is een soort “professionele schade”.