Asiel honden

Asiel honden 2 scaled

Asiel honden.Voor en nadelen.

Asiel honden.Voor en nadelen. Moet je een asielhond adopteren? Is het een goed idee? Wat zijn de voor- en nadelen?

Asiel honden

 

Puppy Blizzard, 4 jaar oud..

Asiel honden
Asiel honden

🏡OP ZOEK NAAR EEN HUIS UIT DE🏡

SHELTER Blizzard is een ongelooflijke schoonheid.
Leeftijd ongeveer 4-5 jaar.
Niemand zal onverschillig zijn voor haar betoverende blik.

🐾 Zachtaardig, aanhankelijk. Charmant en vriendelijk Blizzard is in staat om het hart van iedereen te smelten en veel tederheid en warmte aan de eigenaar te geven. Ze is een geweldige vriend en gezelschapshond. Hij loopt goed aan de lijn.

Bekijk de baby dan eens van dichtbij! Ze kijkt echt uit naar haar mensen!

Gevaccineerd, gesteriliseerd.

 

Hond TERA, 2 jaar oud.

Hond TERA 2 jaar oud.

Tera, 2-3 jaar.

Tera is een zeer aanhankelijke en vriendelijke hond. Een beetje timide met vreemden. Het kost tijd om je aan te passen.

Ik kwam bij het asiel van een lokale onderneming. Waar ze besloten om honden in het gebied te vergiftigen. Ze werd gered met verschillende andere honden.

We zijn op zoek naar Tere zorgzame en verantwoordelijke mensen die zijn liefde haar zal geven. Ze heeft het echt nodig! Het meisje is contact. Houdt van strelen en krabben. Bekijk het eens van dichterbij.
Gewend aan het aanlijnen. Verdraagt tot het lopen.

Gevaccineerd, gesteriliseerd.
Groei op de schoft 45-50 cm.

Hond BELLA, 2 jaar oud.

Hond BELLA 2 jaar oud

Bella, 2-2,5 jaar oud

Bella is een vriendelijke, aanhankelijke. Actieve hond. Vertrouwt vertrouwde mensen, contact. Gehoorzaam. Heel actief, dus ze zal blij zijn om te lopen en te spelen. Kan goed overweg met kinderen en andere honden. Een beetje bang voor vreemden, timide.

Gewend aan de riem.
Gevaccineerd, gesteriliseerd.
Schofthoogte: ongeveer 50 cm.

Honden gratis

Voordelen van Asiel honden.

1. Het adopteren van een hond uit een dierenasiel geeft een hond een kans op een nieuw thuis. De eigenaar van een hond was misschien niet in staat om hem om een zeer goede reden te houden – misschien was de eigenaar aan het verhuizen of was iemand in het gezin allergisch voor de hond. Door de hond te adopteren geef je die hond nog een kans.

2. Er zijn veel honden van gemengd ras in dierenasielen en honden van gemengd ras hebben aangetoond dat ze net zo lang of langer leven dan gigantische en middelgrote rashonden. Misschien vindt u een zeer goede hond van gemengd ras die nog jaren met plezier bij u in huis zal wonen.

3. Veel dierenasielen proberen de honden die ze adopteren te screenen om ze te matchen met de beste families. Dit helpt het aantal honden dat naar hen wordt teruggestuurd te verminderen. Het vergroot ook de kans dat je een goede hond krijgt de eerste keer dat je er een probeert te adopteren.

4. Honden uit dierenasielen hebben misschien al hun shots gehad en zijn gesteriliseerd of gecastreerd. Wat goed is voor de meeste mensen die willen adopteren.

Er zijn echter enkele redenen waarom het adopteren van een hond uit een dierenasiel niet voor iedereen de beste keuze is.

Nadelen van Asiel honden.

1. Je zult niet veel of niets weten over de geschiedenis van de hond. Je weet misschien niet waarom hij naar het dierenasiel is gebracht. Als hij een of ander gedragsprobleem heeft. Kom je er misschien pas achter nadat hij in je huis woont.

2. In tegenstelling tot wat sommige bronnen zeggen, is het moeilijk om rashonden te vinden in dierenasielen. Asielmedewerkers hebben de neiging om veel honden als “raszuivere” te bestempelen als ze enige gelijkenis vertonen met een hondenras om te proberen ze geadopteerd te krijgen, maar dat betekent niet dat ze echt rashonden zijn. Het overweldigende aantal honden in asielen zijn honden van gemengd ras. Als u op zoek bent naar een rashond, moet u een raszuivere reddingsorganisatie proberen of naar een fokker gaan.

3. Veel honden die uit dierenasielen komen, kunnen gedragsproblemen hebben en ze zijn geen goede keuze voor de eerste hondenbezitter. De gedragsproblemen kunnen iets kleins zijn, zoals op mensen springen, en het probleem kan gemakkelijk worden opgelost, maar de hond zou wat werk vergen.

Als u geïnteresseerd bent in een hond uit een dierenasiel. Moet u proberen zoveel mogelijk tijd met de hond door te brengen voordat u adopteert. Leer hem kennen. Probeer alles te weten te komen over de redenen waarom hij naar het asiel is gebracht. Als je de hond leuk vindt en denkt dat je kunt werken met eventuele problemen die hij heeft, probeer hem dan eens. Maar je moet hem niet opgeven als hij problemen vertoont wanneer je hem voor het eerst mee naar huis neemt. Het zal tijd kosten om eventuele gedragsproblemen die hij kan hebben te overwinnen.

 

Asiel honden,
Hond asiel,
Honden asiel,
Asiel honden pups,
Dierenasiel hond,
Dierenasiel honden,
Asiel hond,
Aanbod dierenasiel honden,