Voor en nadelen teckel

Voor en nadelen teckel scaled

Voor en nadelen teckel.

Voor en nadelen teckel!  Teckels zijn geweldige huisdieren, kunnen geweldig zijn met kinderen en zijn zo leuk om in de buurt te hebben, dat een teckelpuppy voor Kerstmis een geweldig idee lijkt, toch? Goed… het kan een geweldig idee zijn als je nog steeds alle regels volgt voor het vinden van een geweldige puppy.

Voor en nadelen teckel
Voor en nadelen teckel

Een van de eerste dingen die je moet doen bij het zoeken naar een nieuwe teckelpuppy is het vinden van een fokker waar je echt een klik mee hebt. Uw relatie met een fokker is erg belangrijk omdat ze een onschatbare hulpbron voor u zijn. Nu en in de toekomst. Goede fokkers zullen de tijd nemen om je diepgaand te informeren over het teckelras.

Ze zullen ook in staat zijn om de persoonlijkheden van al hun honden te bespreken, omdat ze elk van hen kennen en veel tijd besteden aan het verzorgen van hun honden. Als, de hemel verhoede, een probleem zou komen met uw puppy. Zal een goede fokker de tijd nemen om het probleem met u door te nemen om een oplossing voor elk probleem te vinden. Als het een gedragsprobleem is, zullen ze met u praten over enkele strategieën om het probleem op te lossen. Als het een gezondheidsprobleem is, zullen ze met u samenwerken om het beste resultaat te vinden voor alle betrokkenen – u, de puppy en de fokker.

Ik raad altijd aan om een fokker te zoeken voordat je een puppy kiest. Want als je eenmaal verliefd wordt op een teckelpuppy; het kan hartverscheurend zijn om erachter te komen dat ze afkomstig zijn van een fokker die onverschillig of onwetend is.

De VOORDELEN over het hebben van een teckelpuppy als kerstcadeau:

1. Teckel pups zijn een geweldige aanvulling op je gezin. Als je kinderen hebt, vooral jonge kinderen. Zijn de langharige teckels socialer en accepteren ze andere mensen en dieren dan de gladde vacht of ruwharige teckels.

2. Puppy’s zijn knuffeldier en liefdevoller dan een knuffeldier.

3. Teckel ‘s zijn een langdurig geschenk. Ze zullen heel lang deel uitmaken van je familie.

4. Je hebt misschien extra vrije tijd van je werk en de kinderen zijn niet naar school. Dus je hebt extra tijd om je puppy op de juiste voet te starten.

De nadelen over het hebben van een Teckel:

1. Puppy’s nemen VEEL aandacht en zorg en hebben een gedisciplineerde training nodig om ervoor te zorgen dat ze goed opgevoede leden van uw gezin zijn. Kerstmis kan een zeer drukke tijd zijn en al uw gezinsactiviteiten geven u misschien niet de tijd om aan uw puppy te besteden.

2. De feestdagen zijn meestal een tijd waarin je veel familie bij je thuis hebt of dat je veel tijd weg van je huis moet doorbrengen met je gezin. Beide situaties kunnen uw puppy onnodige angst bezorgen. Of er is te veel aan de hand met veel mensen of ze worden alleen gelaten en hebben niet de kans om een band met je op te bouwen.

3. Teckelpuppy’s kunnen rommelig zijn en ze kunnen dingen krijgen waar ze niet op moeten kauwen. Je moet extra aandacht besteden aan je puppy. Zodat hij niet aan je kerstboomrok rommelt of het favoriete nieuwe cadeau van je dochter oppeuzet.

4. Puppy’s komen niet uit de werkplaats van de kerstman en kunnen niet worden vervaardigd om precies op het juiste moment klaar te zijn voor Kerstmis.

Als je overweegt om een teckelpuppy te nemen voor de feestdagen. Neem dan echt de tijd om erover na te denken. Puppy’s mogen nooit impulsaankopen zijn en nooit gekocht bij een dierenwinkel. Een teckelpuppy is een enorme inzet en een dure investering.

Je moet  ervoor zorgen dat een teckel het juiste ras is voor je gezin. Een professionele zorgzame fokker vinden en weten dat het tijd en toewijding kost om een sociale. Goed opgevoede hond op te voeden. Als je de tijd neemt om ervoor te zorgen dat alles klopt. Dan kan een teckelpuppy voor Kerstmis een prachtig cadeau zijn.