Beagle hond karakter

Beagle hond karakter scaled

Beagle hond karakter.

Beagle hond karakter! Voor velen is de keuze om een hond te kopen of te adopteren een beslissing van een fractie van een seconde. Je ziet een verlaten pup op straat. Of de hond van je buren heeft net puppy’s gehad.

In beide gevallen kun je niet tegen de gedachte dat je er geen hebt om je eigen te noemen. Elk ras is echter anders en past al dan niet bij uw levensstijl. Het is belangrijk om een hond te krijgen die past bij de manier waarop je je leven leidt, zowel in jouw belang als in het belang van de hond.

Je zou toch geen Duitse Dog krijgen als je in een klein studio-appartement woont? Hier zijn enkele dingen die je moet weten over Beagles en hun algemene temperament voordat je een van deze schattige pups adopteert.

Beagle hond karakter

1. Beagles werden gefokt om te jagen.

Afstammelingen van foxhounds, Beagles waren bedoeld om geuren op te snuiven, konijnensporen te volgen en jagers naar hun prooi te leiden. Hun reukvermogen is onverslaanbaar en hun lange oren houden hen volledig op de hoogte van de geur die ze stalken. Dit zijn geweldige eigenschappen om bij een hond te hebben. Maar omdat Beagles tegenwoordig veel minder worden gebruikt voor de jacht. Is het belangrijk om te weten met wat voor soort gedrag je te maken krijgt. Vanwege hun lange oren kunnen ze volledig gefocust raken op wat ze stalken en je uitschakelen wanneer je ze commando’s geeft. Ze kunnen alles opsnuiven, dus je kunt merken dat je vaak met een afgeleid Beagle zit. Daarnaast zijn ze erg eigenwijs en doen ze graag hun eigen ding (zoals die heerlijke geur volgen) op hun tijd, niet die van jou.

2. Beagles zijn extreem actief!

Nogmaals, vanwege hun geschiedenis zijn Beagles zeer actieve honden. Ze hebben ruimte nodig om naar binnen te rennen en een deel van die energie te verbranden. Een klein huis of appartement zonder buitenterrein is niet de juiste plek voor deze hyperpups.

3. Beagles zijn luide monden.

Van het rinkelen van een deurbel tot vogels die buiten fluiten, je kunt maar beter geloven dat een Beagle zijn kenmerkende stem zal gebruiken wanneer hij opgewonden of gefrustreerd is. Als je in een buurt woont waar rust belangrijk is of in een appartementencomplex met buren in de buurt. Is een Beagle misschien niet geschikt voor jou.

4. Beagles kunnen moeilijk te trainen zijn.

Als je op zoek bent naar een “easy-as-pie” hond om te trainen, zet je hart dan niet op een Beagle. Hoewel ze intelligent zijn, zijn ze erg koppig. Uiteindelijk is het hun korte aandacht spanne die de echte kicker is die hen moeilijk maakt om te trainen. Maar het kan! Als je voldoende geduld en vastberadenheid hebt. Zal je succesvol zijn in het trainen van je Beagle, maar als je niet de tijd of energie hebt om je te wijden aan strikte training, moet je een gemakkelijker te trainen ras overwegen.

5. Beagles worden eenzaam.

Beagles zijn roedeldieren. Het zit in hun aard om deel uit te moeten maken van alle opwinding. Ze hebben de neiging om eenzaam te worden als ze te lang alleen worden gelaten of als ze niet mee mogen doen aan al het plezier. Alles wat je doet, daar willen ze middenin zitten. Als je veel reist of als je hele lange dagen maakt. Is een Beagle niet de juiste hond voor jou.

Beagle hond karakter

Beagles zijn erg vrolijk en vrolijk. Hun belangrijkste doel is om op hazen te jagen. Dus ze zijn inherent aan moed, activiteit. Uithoudingsvermogen en vastberadenheid. Ondanks hun lenigheid en intelligentie zijn deze honden in balans. Agressie en lafheid zijn niet eigen aan beagles.(Beagle hond karakter)

Rasstandaarden.(Beagle hond karakter)

De lengte van de poten van beagles is ongeveer de helft van de schofthoogte van de hond, het lichaam is kort en goed in balans, de staart is dik en matig lang. Op een proportioneel hoofd zonder plooien en rimpels zijn lang en dichter bij de uiteinden afgerond oren van zachte textuur.

De vacht van Beagles is kort. Maar beschermt goed tegen het weer. Mogelijke kleuren: driekleur (rood-zwart-wit), blauw-rood-wit, das bont. Haas-bont, citroen-bont, citroen-wit, rood-wit. Rood-wit, zwart-wit, wit. Met uitzondering van effen wit kunnen al deze kleuren spikkels hebben. Andere kleurvariaties zijn niet toegestaan.(Beagle hond karakter)

De minimale schofthoogte van beagles is 33 cm, het maximum is 40 cm. Het toegestane gewicht is van 9 tot 13,5 kg.

Zorg.(Beagle hond karakter)

Beagles hebben een korte en dichte dubbele vacht. Die in de winter dikker wordt. Dus in het voorjaar vervellen honden actief en laten ze overtollig vallen. Het hele jaar door vervellen beagles matig. Wekelijkse reiniging met een speciale handschoen voor het kammen zal helpen het probleem met overtollig haar thuis op te lossen. Het is noodzakelijk om deze honden alleen te baden als dat nodig is . Als er een karakteristieke geur is of als de hond vies wordt.(Beagle hond karakter)

De klauwen moeten regelmatig worden gesneden. Anders kan de hond pijn ervaren tijdens het lopen. De oren moeten ook zorgvuldig worden gecontroleerd en schoongemaakt als ze vies worden.

Detentievoorwaarden.(Beagle hond karakter)

Beagles kunnen goed overweg met kinderen. En in grootte zijn deze honden ideaal voor kindergezelschap – niet te kleine en niet te grote honden.

Voor beagles is socialisatie in de vroege kindertijd belangrijk. Maar vergeet niet dat deze honden onbeschoftheid niet goed waarnemen. Daarom is de sleutel tot beagles geduld en constante beloning met traktaties voor goed uitgevoerde opdrachten.(Beagle hond karakter).

Honden gratis

Zwakke punten in de gezondheid.

Beagles kunnen bogen op een goede gezondheid. Neem een puppy van verantwoordelijke fokkers die hun honden hebben getest op heupdysplasie, hypothyreoïdie, epilepsie. Ontwrichte knieschijf en aangeboren zichtproblemen. Als dit allemaal is uitgesloten. Kunt u zich geen zorgen maken over de toestand van het huisdier.

Voeding.(Beagle hond karakter)

Kies een voedsel dat geschikt is voor de leeftijd en fysieke activiteit van de hond. Let ook op het aantal bemoedigende traktaties. Beagles krijgen snel overgewicht.

Geschiedenis van het ras.

Waar de wortels van dit oude ras vandaan komen. Is nog steeds een mysterie. Zelfs de oorsprong van de naam van het ras is gehuld in mysterie. De eerste vermelding van de voorouders van beagles verscheen in 55 voor Christus. In Engeland jaagden deze honden op konijnen en hazen. Tegen de jaren 1500 hadden de meeste Engelse heren hele zwermen beagles (of beter gezegd hun naaste voorouders) die naar hazen gingen.

In tegenstelling tot andere honden met wie ze te paard gingen jagen. Konden beagles worden gelopen.

Later ging de populariteit van Beagles verder dan de grenzen van het land en in 1885 werd het ras geregistreerd in Amerika. Waar beagles tot op de dag van vandaag populair zijn.(Beagle hond karakter)

Wist je dat?

• De punt van de staart van de meeste beagles is wit gekleurd. En dit is geen toeval. Fokkers werkten opzettelijk aan deze functie. Zodat tijdens de jacht. Wanneer de hond, die het pad nam. Zijn hoofd op de grond boog, het gemakkelijk kon worden opgemerkt. • In Kansas is er een Beagle genaamd Elvis. Die aan de uitwerpselen van een ijsbeer uit de plaatselijke dierentuin kan zien of ze zwanger is of gewoon doet alsof ze een dubbele portie voedsel krijgt. Trouwens, in 97% van de gevallen heeft Elvis gelijk!

 

Hondenras beagle,
Beagle hond kopen,
Beagle grootte,
Pup beagle,
Grote beagle,
Grootte beagle,
Beagle jachthond,