Amerikaanse Pitbull terriër

Amerikaanse Pitbull terrier scaled

Amerikaanse Pitbull terriër.

Amerikaanse Pitbull terriër
Amerikaanse Pitbull terriër

Er zijn drie belangrijke rassen van Pitbull honden: Amerikaanse pitbull terrier. America Staffordshire terrier en Staffordshire bull terrier. Hoewel deze rassen van honden allen oorspronkelijk. Uit buldog en terriërs werden gekweekt. Worden deze geregistreerd als verschillende rassen toe te schrijven aan hun kenmerken.En bloedlijnen.

Oorsprong.

De verschillende rassen van pitbull honden komen uit Engeland. Waar deze honden werden gefokt voor de bestrijding en andere sporten en later voor gebruik op de boerderij. Nadat deze sporten werden verboden.  Begonnen de kwekers zuiver ras te ontwikkelen met het oog op het ontwikkelen van de spierkracht . Het gehoorzame kenmerk van deze dieren.

Kenmerken.

Er zijn een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Die alle rassen van pitbull honden en sommige die alleen specifiek zijn voor bepaalde soorten rassen. De gemeenschappelijke fysieke en gedragskenmerken zijn:

· Spier en mager lichaamsstructuur
· Energiek en moeten worden genomen
om regelmatige wandelingen elke dag · Intelligente
honden · Agressief gedrag dat getemd
kan worden door een goede training · Oren worden vaak bijgesneden om
de honden een karakteristieke look te geven · Loyaal en gehecht aan mensen.

De fysieke en gedragskenmerken die specifiek zijn voor elk van deze rassen van pitbull honden zijn hieronder uitgewerkt.

Amerikaanse Pitbull Terriër.

Amerikaanse Pitbull Terriers kunnen verschillende kleuren hebben en zijn:

· De lengte is 18
tot 22 inch · Gewicht varieert van 30 tot
60 pond · Korte laag die dik en glanzend is

· Middelgroot
lichaam · Lengte varieert van 13 tot
16 inch · Gewicht varieert van 23 tot
38 pond · Energieke Moedige intelligente en gehoorzame honden ·

Gevoelig voor gezondheidsproblemen zoals cataract. Heupdysplasie en ademhalingsproblemen

Tips voor het verhogen en trainen pitbull honden.

Pitbull honden zijn agressieve honden die moeten worden opgeleid op jonge leeftijd. Ongetrainde Pitbull honden hebben de neiging om zeer agressief en ongehoorzaam. Niets is erger dan het bezitten van een hond die een overlast thuis en vormen een gevaar voor de mensen om hen heen

Deze intelligente honden genieten van training en blinken uit in sporten zoals behendigheid. Gehoorzaamheidstraining en andere wedstrijden. Training pit bull honden omvat positieve methoden waarbij de honden worden beloond voor hun goede gedrag. Training omvat het onderwijzen van deze dieren huishouding, krachttraining .Gehoorzaamheid opleiding anale die nodig is om deze pitbull honden gehoorzaam en bekwaam metgezellen.