Rottweiler

Rottweiler 1 scaled

Rottweiler.

Rottweiler
Rottweiler

De Rottweiler heeft een gespierd, massief, krachtig lichaam. Het hoofd is breed met een afgerond voorhoofd. De snuit is goed ontwikkeld. De tanden ontmoeten elkaar in een schaarbeet. De brede neus is zwart.

De lippen zijn zwart en de binnenkant van de mond is donker. De middelgrote ogen zijn donker en amandelvormig. Sommige Rottweilers zijn bekend om blauwe ogen of een blauw en een bruin oog hebben. Deze eigenschap wordt niet herkend in de show wereld en voldoet niet aan de geschreven standaard van het ras.

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop of de vaststelling van een hond, een ras dat u misschien geïnteresseerd zijn in het bezit is de Rottweiler. Als dat zo is, ben je niet alleen. In feite zijn veel mensen dol op deze sterke, krachtige honden. Maar, voordat u een Rottweiler mee naar huis neemt, zijn er veel dingen die u moet weten en te begrijpen over dit ras om er zeker van te zijn dat uw huis een goede match is voor uw huisdier.

De Rottie Persoonlijkheid.

Rottweilers zijn zeer sterke honden die een natuurlijk beschermend instinct hebben. Als zodanig worden ze vaak gekozen door degenen die op zoek zijn naar een waakhond om te helpen hun familie en eigendommen veilig te houden. Helaas, wanneer ten onrechte opgeleid, een Rottweiler kan ook heel agressief, dat is de reden waarom dit ras is geselecteerd door degenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan illegale hondengevechten. Wanneer goed verzorgd, echter, een Rottweiler kan een uitstekende metgezel die over het algemeen alleen blaffen wanneer een ongewenste indringer is het pand binnengekomen.

Het trainen van een Rottie.

Rottweilers zijn zeer intelligente dieren die leergierig zijn. In feite werden Rottweilers vaak gebruikt in het begin van de 20e eeuw als politiehonden. Het is te wijten aan hun bereidheid om te leren dat veel mensen vinden het gemakkelijk om hen te trainen om agressief te zijn, die heeft gegeven de Rottweiler een onverdiend slechte reputatie.