Honden ter adoptie

hond adopteren

Honden ter adoptie.

Honden ter adoptie ! Voordat u uw hond mee naar huis neemt, moet u hem minstens twee keer bezoeken.
Een geredde hond heeft geen stress meer nodig, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je in staat bent om je te binden voordat je hem mee naar huis neemt. Het is belangrijk om je hond minstens twee keer te bezoeken om een connectie te maken en hem te leren kennen. Hoewel u slechts één of twee gezinsleden kunt bezoeken, moet het tweede bezoek alle gezinsleden en andere honden omvatten. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw hond zich bij iedereen op zijn gemak voelt. Adoptiedag kan voor elke hond behoorlijk stressvol zijn. Zorg ervoor dat je hond familieleden herkent, zodat ze niet overweldigd worden.

hond adopteren
hond adopteren

 Leer meer over de medische geschiedenis van uw hond.

Het maakt niet uit hoe lang uw hond in een opvangcentrum heeft doorgebracht, hij moet een soort medische geschiedenis hebben. Elke veterinaire reddingshond bij de ingang. Veel honden hebben vaccins of andere preventieve medicijnen nodig. Sommige honden kunnen bij aankomst een behandeling nodig hebben. Om een beter idee te krijgen van de gezondheid van uw hond, moet u om een kopie van zijn medische geschiedenis vragen. Verzekeringsmaatschappijen bieden over het algemeen geen huisdierenverzekering met reeds bestaande voorwaarden. Daarom moet u de medische geschiedenis van uw huisdier zorgvuldig onderzoeken op tekenen en symptomen. Praat met uw dierenarts, de dierenarts van het opvangcentrum of om erachter te komen of deze aandoeningen zullen terugkeren en wat de kosten van de behandeling zijn. Zelfs als het verhaal van uw hond niet erg interessant is, moet u nog steeds een kopie voor uw dierenarts bewaren.

Het beste puppyvoer: uitstekende voeding voor groeiende en gezonde honden.
Beste hondenvoer: geef je trouwe vriend het best mogelijke voedsel.

Bespreek het gedrag en de trainingsbehoeften van je hond met de ander.

Slechte training kan vaak leiden tot slecht gedrag. Veel honden worden uiteindelijk in de steek gelaten door hun eigenaren vanwege slechte of te luidruchtige training. Je moet je verantwoordelijkheden begrijpen, maar dat weerhoudt je er niet van om positieve bekrachtigingstechnieken te gebruiken. Dit geldt voor alle honden, ook voor oude honden! Je kunt nieuwe trucs leren! Praat openlijk met het opvangcentrum over het gedrag en de trainingsbehoeften van uw hond. Sommige honden zijn misschien hun hele leven in een kennel gehouden en hebben nu misschien zindelijkheidstraining nodig. Sommige honden kunnen reageren op andere honden of bang zijn voor geluiden. Rescues kan u vaak helpen met training en is gekwalificeerd om deze problemen te herkennen en te beheren. U kunt worden doorverwezen naar een hondengedragsdeskundige, die ervoor zal zorgen dat uw hond de ondersteuning en zorg krijgt die hij nodig heeft.

Breng je hond zo snel mogelijk naar de dierenarts.

Zodra u uw nieuwe donzige puppy hebt opgehaald, is het tijd om hem naar de dierenarts te brengen voor onderzoek. Mogelijk moet u uw hond een paar dagen alleen laten, afhankelijk van zijn nervositeit en wanneer hij een dierenarts in het opvangcentrum heeft gezien. U moet de dierenarts raadplegen binnen de eerste week na aankomst van uw hond om mogelijke onderliggende problemen uit te sluiten en ervoor te zorgen dat uw huisdier gezond en gelukkig is. U kunt ook met hen lopende vaccinaties, ontworming en de beste vlooienbehandelingsplannen bespreken. Ze zullen ook al uw vragen beantwoorden over het gedrag, het dieet en het gewicht van uw huisdier. Veel dierenartsen bieden een gratis vergader- en receptieservice.

Zelfs voor oudere honden, sluit een huisdierenverzekering af.

Onverwachte medische kosten worden gedekt door de beste huisdierenverzekering. Er zijn verschillende soorten huisdierenverzekeringen. U moet echter streven naar een polis die alle ziekten gedurende uw hele leven dekt, met een limiet van + voor kleine honden en .000 + voor grote honden. Met geavanceerde beeldvorming zoals MRI die toegankelijker wordt en orthopedische operaties die regelmatig meer dan  2.000 Euro kosten, kunnen medische behandelingen snel duur worden. Veel polissen bieden een verzekering voor reddingshonden en oudere honden. U kunt meer informatie vinden in ons artikel: Tips voor huisdierenverzekeringen: vijf dingen om te overwegen bij het onderzoeken van de beste verzekeringspolis.

Bescherm uw huis tegen honden.Honden ter adoptie.

Hoewel u misschien geen puppy koopt, is het belangrijk om uw huis te beschermen tegen honden. Je weet niets over je hond. Het is onmogelijk om te weten of de hel voedsel uit de koelkast zal stelen of gevallen sokken zal eten. Of als de hel vergeet hoe het toilet te gebruiken in een nieuwe omgeving. Hoewel je al deze problemen aankunt en je huis niet voor altijd hondbestendig hoeft te zijn, is het een goed idee om niet te voorzichtig te zijn totdat je meer over je hond weet. Je wilt niet dat je hond ontsnapt voordat hij zijn weg naar huis heeft gevonden.

Honden ter adoptie
Honden ter adoptie