Honden adopteren

Honden adopteren scaled

Honden adopteren.

Honden adopteren
Honden adopteren

Het Honden adopteren is spannend voor zowel u als uw nieuwe harige familielid. De eerste paar dagen in uw huis zijn speciaal, en eerlijk gezegd, kritisch voor uw nieuwe hond. Ze is waarschijnlijk in de war in een nieuwe omgeving en niet zeker van wat te verwachten van je.

Het is belangrijk om duidelijke grenzen vast te stellen en structuur te behouden binnen uw huis om te helpen een soepele overgang te creëren. Hier zijn 10 tips om u te begeleiden tijdens de aanpassingsperiode na het thuisbrengen van een nieuwe hond.

Wees geduldig met uw nieuwe hond.

Bij het adopteren van een hond in uw familie, vergeet niet om geduldig te zijn. Het kan een hond tijd om uw familie te leren kennen en echt thuis voelen.

“Elke hond is anders,” Het kan een aantal honden een paar dagen om comfortabel te krijgen met hun nieuwe familie, terwijl anderen kunnen een paar maanden nodig. Daarom kan de ware persoonlijkheid van een hond niet duidelijk zijn voor enige tijd na het invoeren van het huis.”

Het thuisbrengen van een nieuwe hond komt uiteraard met zijn beloningen, maar het is belangrijk om te onthouden dat de zorg voor een hond ook gepaard gaat met uitdagingen.

Stel een routine en structuur.

Het hebben van open communicatie tussen uw familieleden alvorens een hond goed te keuren is essentieel. Afgezien van de voorbereiding van gebieden van het huis waar de hond haar tijd zal doorbrengen, Dr Fischer-Daly stelt voor het bespreken van verantwoordelijkheden met uw familie als het gaat om de zorg voor een hond.

“Het introduceren van dieren is een langzaam proces en moet mogelijk een beetje tegelijk worden gedaan,”.

Wanneer uw nieuwe huisdier en uw huisdier voor de eerste keer ontmoeten, zorg ervoor om dit buiten het huis, in neutraal grondgebied te doen. U moet ook een hond riem voor elke hond om de interacties te controleren.