Kleine hond adoptie

Kleine hond adoptie.

Kleine hond adoptie.

Kleine hond adoptie ! Je wilt een hond kopen of adopteren. Je hebt zelfs besloten dat je een kleine hond wilt. Het is echter verstandig om de verschillende kleine hondenrassen te onderzoeken. Voordat u deze levenslange investering doet. Kleine honden leven meestal langer dan grote honden: meestal ongeveer 12-20 jaar.

Kleine hond adoptie.

Grote dingen kunnen immers in kleine verpakkingen komen. Dus wat zijn de beste. Meest populaire en meest schattige kleine hondenrassen?(Kleine hond adoptie).

Yorkshire Terrier. (Kleine hond adoptie).

– De puntige oren en lange haardos maken van de ‘Yorkie’ een onderscheidende hond. Ze vereisen regelmatige verzorging. Deze hond is een pittig en speels hondje. Het pittige karakter ervan wordt door sommigen als een aanwinst gezien. Deze schoothondjes zijn uitstekende. Loyale metgezellen en houden van veel aandacht. Ze reizen goed. Het is geen toeval dat de Yorkie een van de meest populaire rassen is.(Kleine hond adoptie).

West Highland White Terrier.

De knappe ‘Westie’ is een pittige, maar intelligente hond. Het zijn legitieme terriërs: energiek en een beetje pittig. Westies zijn speelse en toegewijde honden. Het zijn goede waakhonden. Ze zijn niet voor een huis met kleine kinderen en andere huisdieren. Westies vereisen regelmatige verzorging en hebben liever een achtertuin.(Kleine hond adoptie).

Poedel.(Kleine hond adoptie).

– Er zijn 3 soorten poedels: standaard, miniatuur en speelgoed. De miniatuur- en speelgoedpoedels zijn klein van formaat. Poedels moeten niet worden beoordeeld op hun dekens. De waardige poedel is eigenlijk een van ‘s werelds slimste honden. Ze vereisen zowel regelmatige verzorging als lichaamsbeweging. Poedels zijn uitstekende waakhonden. Ze zijn goed in de buurt van andere huisdieren. Maar niet in de buurt van kleine kinderen. Fancy kapsels zijn optioneel.(Kleine hond adoptie).

Shetland Sheepdog.

– De ‘sheltie’ heeft het uiterlijk van een kleine collie. Deze honden zijn aanhankelijk en loyaal. Ze zijn ook energiek en beschermend. Met een kudde-instinct houden ze ervan om dingen na te jagen. Shelties kunnen naast kinderen en andere huisdieren bestaan. Ze zijn intelligent en zeer trainbaar. Shelties hebben een verharingsseizoen en hebben regelmatig verzorging nodig.(Kleine hond adoptie).

Shih Tzu.(Kleine hond adoptie).

– De schattige kleine shih tzu is een goede binnenmaat. Dit ras doet het goed met andere huisdieren. Ze houden van veel aandacht. Deze honden hebben ook regelmatige verzorging nodig. De shih tzu is pittig en heeft behoorlijk waakhondvermogen. Dit aanhankelijke ras komt uit China. Hoewel ze een populair huisdier zijn geworden in het Westen.

Schotse Terriër.

– Je herkent misschien het onderscheidende uiterlijk van de ‘Scottie’ uit het oude Monopoly-stuk; met een baard, borstelige wenkbrauwen en puntige oren. Dit ras is waardig, maar toch energiek. Intelligent, maar toch onafhankelijk. Met de juiste socialisatie en training kan Scotties een gezinshond zijn. Ze vereisen regelmatige verzorging en lichaamsbeweging.(Kleine hond adoptie).

Cavalier King Charles Spaniel.

– Deze onderscheidend uitziende hond wordt geassocieerd met koningen Charles I en Charles II die vergelijkbare spaniels bezaten. Deze huisdieren zijn zowel schoothondjes als sporthonden. Hoewel ze de capaciteiten van een retriever hebben, zijn ze tevreden als gezelschapshonden. Ze doen het goed binnenshuis en zijn aanhankelijk en zachtaardig. Ze vereisen regelmatige verzorging en lichaamsbeweging.(Kleine hond adoptie).

Dwergschnauzer .

– Deze gedistingeerde heer van een hond is te herkennen aan zijn baard. Borstelige wenkbrauwen en donkere of grijze vacht. Met de juiste training kan dit ras het goed doen met gezinnen en andere honden. Ze zijn echter niet goed in de buurt van kleinere huisdieren zoals katten. Het zijn uitstekende waakhonden. Ze vereisen wat verzorging, maar ze verharen heel weinig. Dit kan een goed ras zijn voor iemand met allergieën. Ze kunnen zich aanpassen aan appartementen, maar vereisen oefening.(Kleine hond adoptie).

Chihuahua.

– Deze gezelschapshond is de laatste tijd een modieus Hollywood-huisdier geworden. Ze zijn het kleinste hondenras en ze leven gemiddeld 14-18 jaar. Chihuahua’s hebben minimale verzorging nodig, maar doen het niet goed in koude klimaten. Goed in appartementen. Ze zijn erg loyaal aan 1 of 2 personen. Chihuahua’s zijn niet goed voor grote gezinnen en kleine kinderen. Het zijn goede waakhonden.(Kleine hond adoptie).

Mopshond.

– Deze hond heeft een expressief. Gerimpeld gezicht en een gekrulde staart. Ze lijken op kleine bulldogs, maar zijn vrolijke huisdieren. Mopshonden doen het goed rond andere honden en zijn geweldig met kinderen. Ze vereisen minimale verzorging en zijn goede appartementshonden. Deze trouwe honden zijn goede waakhonden.

Pomeranian.

– Dit zeer kleine ras heeft een zeer donzige vacht die verschillende kleuren kan hebben. Zoals goud. Ze zijn een energiek en pittig ras. Deze honden doen het goed in appartementen. Maar meestal niet met kleine kinderen. Het zijn goede waakhonden. Pomeranians vereisen regelmatige verzorging.(Kleine hond adoptie).

Boston Terrier.(Kleine hond adoptie).

– Deze honden zijn donker met witte markeringen en hebben opvallende vleermuisoren. Slimme honden, ze zijn loyale gezelschapshonden. Ze doen het goed met andere huisdieren. Maar niet altijd met andere honden en kleine kinderen. Boston terriers kunnen het goed doen in appartementen en bij gezinnen. Ze vereisen minimale verzorging. Maar kunnen gevoelig zijn voor kwijlen en ademhalingsproblemen.

Maltees.

– Dit schattige ras is erg klein met een lange. Zijdeachtige witte vacht. Ze zijn intelligent, speels en aanhankelijk. Deze honden kunnen goed zijn met andere huisdieren. Maar meestal niet met kleine kinderen. De Maltezer is graag toegewijd aan één persoon. Het zijn goede appartementshonden en goede waakhonden. Ze houden van aandacht en hebben regelmatig verzorging nodig.

Franse Bulldog.(Kleine hond adoptie).

– ‘Frenchies’ is misschien een middelgrote hond, maar alleen op gewicht. Ze hebben vleermuisoren en clowneske, expressieve gezichten. Speels en aanhankelijk. Ze zijn goede metgezellen. Ze zijn goed met andere huisdieren. Maar niet altijd met andere honden, en meestal niet goed voor kleine kinderen. Frenchies hebben minimale verzorging nodig. Maar kunnen gevoelig zijn voor kwijlen. Het zijn goede waakhonden en houden er niet van om in hoge hitte te trainen.(Kleine hond adoptie).