Klein hondje gratis afhalen

Klein hondje gratis afhalen

Klein hondje gratis afhalen.

Klein hondje gratis afhalen ! Kleine honden metgezellen zijn een geweldige aanvulling op elk gezin als je de tijd neemt om de juiste hond voor je te kiezen. Er zijn verschillende dingen die u in gedachten moet houden bij het zoeken naar de juiste kleine hond. Waaronder energieniveau, algemene gezondheid. Verzorgingsvereisten en de andere leden in uw huishouden.

Klein hondje gratis afhalen
Klein hondje gratis afhalen

Wanneer u de verschillende ras persoonlijkheid zorgvuldig overweegt en ze afstemt op uw levensstijl. U zult en uw kleine hond veel gelukkiger met elkaar zijn.

Overweeg alle leden van het huishouden

Hoe ziet je familie eruit? Ben je een alleenstaande volwassene en leid je een actief leven? Heb je kleine kinderen? Deze vragen en soortgelijke vragen zijn erg belangrijk als het gaat om het kiezen van de perfecte kleine hond. Als je extreem actief bent, wil je een hond die past bij je energieniveau. Dezelfde regel geldt als je een meer relaxt persoon bent.

Elk ras heeft zijn algemene energieniveau. Aangedreven door het oorspronkelijke doel voor het ras. Jachtklasse honden zullen de neiging hebben om behendig en vol energie te zijn, terwijl gezelschapshonden meestal gemakkelijker in de omgang zijn.

Terriërs, spaniels en honden hebben de reputatie de meer actieve rassen te zijn. Maar u moet het energieniveau van elke hond die u overweegt zorgvuldig evalueren; er zijn Lhasa Apso’s die uitblinken in behendigheidscursussen en Schipperkes die niets liever doen dan de dag weg slapen.

Hoeveel tijd zal uw kleine hond buiten doorbrengen?

Waar zal je nieuwe hond het grootste deel van zijn tijd doorbrengen? Dit lijkt misschien een no brainer vraag. Maar realistisch gezien moeten sommige mensen hun huisdieren buiten laten tijdens alle soorten weer vanwege werk of andere beperkingen.

Kleine honden doen het over het algemeen niet goed buiten bij koude temperaturen; er zijn echter verschillende rassen met zware vachten en dikkere lichaamsmassa, zoals de Welsh Corgi om ze warm te houden. Hitte kan ook een groot probleem zijn voor sommige rassen, Mopshonden en Pekinezen lijden enorm bij echt warme temperaturen.

Overweeg  raskenmerken.Klein hondje gratis afhalen .

Elk klein hondenras heeft specifieke karaktereigenschappen, attributen die de oorspronkelijke fokkers hebben vergroot om aan een bepaald doel te voldoen. Hoe trouwer de bloedlijn van een hond aan het oorspronkelijke ontwerp, hoe sterker die eigenschappen zullen zijn.

Neem bijvoorbeeld de Teckel; ze zijn gefokt als ongediertejagers en kunnen geobsedeerd zijn door graven. Dit kan een ramp blijken te zijn als je een prachtig aangelegde tuin koestert. Bovendien, als uw kinderen huisdieren van de knaagdiervariant hebben, is deze hond of een van de ratterriërs waarschijnlijk ook geen goede keuze.

Overeenkomende energieniveaus – Klein hondje gratis afhalen.

Misschien wel het belangrijkste om te overwegen is het energieniveau van een kleine hond en hoe het bij de jouwe past. Als je bijvoorbeeld een rustige passieve persoonlijkheid hebt, zal een sterke energieke hond over jou en het hele huis rennen – een recept voor een ramp.

Elke hond, ongeacht het ras, heeft een energieniveau dat varieert van laag tot zeer hoog. Wanneer een ras wordt aangeduid als “hoge energie” zoals Boston Terriers, betekent dit alleen dat een hoger percentage boston’s zich op het hoogste niveau van energie zal bevinden. Als je op een specifiek ras bent ingesteld, kun je met een beetje geduld de beste energiematch vinden.

De algemene gezondheid van een ras

Net als bij energie heeft elk ras een “algemeen” gezondheidsprofiel waarmee rekening moet worden gehouden. Veel voorkomende ziekten zijn heupdysplasie, ectropion, epilepsie, staar en mitralisklepziekte, om er maar een paar te noemen.

Als u een volwassen hond adopteert, zal een gezondheidscheck voordat u de hond accepteert u voorbereiden op enkele van de problemen die zich kunnen voordoen. Veel van de adoptiebureaus leveren standaard een gezondheidsrapport aan. Als het een puppy is die u zoekt, is uw keuze van fokker de sleutel tot de gezondheid van een hond.

Koop absoluut GEEN puppy bij een dierenwinkel tenzij ze openlijk de naam, het telefoonnummer en het adres van de fokker opgeven EN u ze een bezoek brengt. U wilt een fokker kiezen die de bloedlijnen en hun specifieke genetische defecten onderzoekt en volgt bij het paren van twee volwassen honden. U zult zeker meer vooraf betalen voor de puppy, maar goede genetica kan u honderden, zo niet duizenden dollars aan dierenartsrekeningen besparen gedurende het leven van uw kleine hond.

Welke leeftijd is het beste voor jou?

Veel mensen geven er de voorkeur aan om puppy’s te adopteren, omdat ze de hond beter kunnen binden en trainen volgens hun specificaties. Puppy’s zijn echter niet voor iedereen, omdat ze veel meer aandacht en training nodig hebben dan een volwassen hond.

U kunt misschien beter gediend zijn met het adopteren van een ouder huisdier als u het kauwen, zindelijkheidstraining en andere puppyspecifieke problemen liever overslaat. Wees voorzichtig met volwassen dieren, vooral als je kinderen hebt. Tenzij je de hond en eerdere eigenaren kent, kunnen er wel eens gedragsproblemen zijn die niet meteen opduiken.

Afscheidsgedachten

Het kiezen van de beste kleine hond voor jou is niet zo eenvoudig als alleen het krijgen van de schattige. Er zijn veel dingen om te overwegen om de best mogelijke pasvorm te garanderen; neem de tijd. Doe het onderzoek en neem een ervaren kennis of professionele hondengeleider mee om je te helpen de goede match te vinden.

Mae Campbell is een fervent liefhebber van kleine honden die de uitdaging van het trainen van kleine honden ter harte heeft genomen. Gedomesticeerde hoektanden hebben de mensheid duizenden jaren in een of andere hoedanigheid gediend. En velen geloven dat zonder deze symbiotische relatie de mens niet zou zijn waar hij nu is.