Labrador

Labrador 2 scaled

Labrador.

Labrador is prachtige familiehonden. Ze zijn geweldig voor de eerste keer huisdiereigenaar. Ze zijn vriendelijk, intelligent en doen het goed met kinderen en andere honden.

Ze zijn gemakkelijk te trainen. Gemakkelijk te verzorgen en goede waakhonden te maken.

Labrador
Labrador

Beschrijving:

 Ze zijn er in verschillende maten, afhankelijk van de grootte en kenmerken van de ouders, het lab en de poedel.

Hun kleur kan zwart, bruin. Crème, grijs, zilver, wit of geel zijn, opnieuw afhankelijk van de kleur van de ouders. Er zijn ook miniatuur Labradoodles voor diegenen die op zoek zijn naar een kleinere hond.

Gezondheid:

Labrador zijn over het algemeen vrij gezond. Ze zijn vatbaar voor heupdysplasie en genetische oogproblemen, afhankelijk van de genetica van hun ouders. Daarom is het zo belangrijk om je labradoodle te krijgen van een gerenommeerde hondenfokker. Zorg ervoor dat u het ingrediëntenetiket leest bij het kopen van hondenvoer.

Het primaire eiwit moet afkomstig zijn van een dierlijke kwaliteitsbron. Bij voorkeur kip. Granen zoals soja,maïs en tarwegluten kunnen moeilijk te verteren zijn en kunnen mogelijke allergische reacties veroorzaken.

Het is niet natuurlijk voor honden om graan te eten.Dus granen mogen niet worden opgenomen in het hondenvoer dat u over de toonbank koopt. Vergeet niet, voer mensen nooit voedsel aan honden, vooral voedsel met veel kruiden.

Verzorging:

Labrador moeten minstens een paar keer per week worden geborsteld. Met regelmatige verzorging om de 8 tot 12 weken. Inclusief oorreiniging, nagelknippen en tandenpoetsen. Meestal is er weinig vergieten met een Labradoodle. Maar als het meer kenmerken van het lab heeft dan de poedel, zal het de neiging hebben om af te werpen.

Oefening:

Labradoodles zijn zeer energiek, dus ze moeten elke dag een regelmatige trainingsroutine van 30 tot 60 minuten hebben. Vanwege hun hoge energie kunnen ze destructief worden als ze zich vervelen en niet de nodige dagelijkse lichaamsbeweging krijgen. Het trainen van de hond is niet alleen gezond voor de hond. Maar ook gezond voor de eigenaar van het huisdier. Het uitlaten van een hond kan een zeer plezierige en ontspannende ervaring zijn.

Training:

Labradoodles zijn zeer intelligent en zijn meestal gemakkelijk te trainen. Ze willen hun eigenaar graag plezieren, zodat ze geneigd zijn om te luisteren naar opdrachten met minder herhalingen voor het opvolgen van specifieke instructies. Ze zijn ook goede waakhonden. Ze zullen blaffen en hun eigenaren waarschuwen als een onbekende indringer hun gebied binnenkomt.

Als het tijd is om een huisdier te bezitten, onthoud dan deze belangrijke feiten:

Controleer eerst de lokale of online Honden asiel. Er zijn duizenden huisdieren die elke dag moeten worden geadopteerd; Als u niet in staat bent om uw perfecte huisdier te vinden in het Adoptiecentrum. Begin dan met het uitvoeren van onderzoek en zoek een gerenommeerde fokker van wie u een huisdier kunt kopen. Koop niet bij een puppymolen; Altijd het huisdier steriliseren en/of castreren; en zorg ervoor dat u kwaliteitsliefde. Tijd en aandacht besteedt aan de zorg voor het huisdier.

Ter info:

Voor degenen die willen helpen bij het vinden van huizen voor huisdieren die adoptie nodig hebben. Ga online en bekijk profielen van huisdieren die adoptie nodig hebben. Deel de profielen dan via Facebook, Twitter, Pinterest of E-mail. Misschien is er iemand binnen een sociaal netwerk die een huisdier nodig heeft en klaar is om te adopteren

Dieren zijn geweldige metgezellen.

Of het nu een kat of een hond is. Ze kunnen zoveel plezier brengen aan een individu of een gezin. Ja, huisdieren bezitten betekent goed voor ze zorgen met voedsel. Onderdak en genegenheid. De onvoorwaardelijke liefde en toewijding die ze in ruil daarvoor bieden. Het is echter de moeite waard. Er is niets meer lonend dan thuiskomen en begroet worden door een hond met een blij gezicht en kwispelende staart. Hoe slecht je dag ook is geweest, je beste vriend, je hond zal je zeker opvrolijken.

Vergeet niet dat alleen degenen die liefde. Passie, tijd en toewijding hebben om voor huisdieren te zorgen, huisdieren mogen bezitten. Huisdieren zijn niet iets dat de ene dag moet worden gekocht of geadopteerd en de volgende dag moet worden vergeten.