Hond beagle

Hond beagle scaled

Hond beagle.

Er zijn tal van honden die u kunt kiezen als huisdieren, maar als u momenteel op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan uw gezin, waarom overweegt u dan geen Beagle-hond? Beagles hebben over het algemeen de neiging om goede huisdieren te maken vanwege hun vriendelijke, speelse aard die goed werkt met zowel volwassenen als kinderen.

Hond beagle
Hond beagle
Beagle hond.

Beagles zijn intelligente wezens. Maar zoals de meeste honden uit de hondenfamilie hebben ze ook de neiging om aan de koppige kant te rennen. Dit kan training en woninginbraak een Beagle een beetje uitdagender maken dan het trainen van andere hondenrassen. Maar zodra uw pup met succes de regels van het huis heeft geleerd. Zal hij ze waarschijnlijk niet gemakkelijk vergeten. Beagles hebben ook een ongelooflijk scherp reukvermogen. Wat kan bijdragen aan de trainingsuitdaging, omdat geuren een gemakkelijke afleiding kunnen zijn voor deze hond. Het is ook de reden waarom Beagles nooit van de leiband mag worden toegelaten. Tenzij in hun eigen, omheinde achtertuin.

Beagle karakter.

Een interessante geur kan hem aan het rennen sturen. En het is misschien bijna onmogelijk voor jou om hem weer op te pakken. Beagles zijn echter ook sociale dieren die graag tijd doorbrengen met hun gezin en u vele jaren plezier en plezier kunnen brengen.

De training van een Beagle-hond moet beginnen zodra u uw puppy thuisbrengt van de fokker. Het is veel gemakkelijker om je Beagle vanaf het begin de regels van het huis te leren. In plaats van te proberen slechte gewoonten te veranderen nadat ze zijn begonnen. Houd er rekening mee dat vanwege het meer koppige karakter van Beagles. Woninginbraak en training iets langer kan duren om met succes te voltooien. U moet twee tot vier maanden intensieve krattentraining plannen voordat uw Beagle-puppy volledig huiselijk is. Andere trainingen kunnen veel langer duren.

Een Beagle heeft ook voldoende tijd nodig om te rennen en te spelen. En dagelijkse wandelingen met zijn eigenaar is een grote aanwinst voor deze hond. Ze zijn meestal atletisch en hebben een overvloed aan energie, dus regelmatige lichaamsbeweging houdt je Beagle niet alleen gezonder, maar ook gelukkiger en gemakkelijker om te trainen. Als u op zoek bent naar gezelschap tijdens uw lange, dagelijkse wandelingen, is een Beagle misschien de perfecte metgezel voor u.
Dus als u op zoek bent naar de perfecte metgezel voor uw hele gezin. Is de Beagle-hond misschien de perfecte keuze voor u.

Eigenschappen beagle hond.

Neem de tijd om alle Beagle-informatie te verzamelen die u kunt vinden om te bepalen of een Beagle een positieve toevoeging aan uw huis zal zijn. Houd er rekening mee dat zoals elke puppy een Beagle veel liefde en zorg vereist. Vooral in zijn eerste paar maanden bij u thuis wanneer er training plaatsvindt. Vanwege de hardnekkige streep die bij de meeste honden wordt gevonden, zal Beagles een extra dosis geduld en doorzettingsvermogen nodig hebben als het gaat om huisinbraak en gehoorzaamheidstraining. Een Beagle is echter ook een intelligent wezen, dus zodra de lessen zijn geleerd, zullen ze ongetwijfeld blijven hangen voor het leven van uw huisdier.

Ervaringen beagle hond.

Beagles houden meestal van zowel volwassenen als kinderen, dus deze hond is een goed huisdier voor het gezin, ongeacht hoe uw gezin eruit ziet. Beagles zijn natuurlijke entertainers en uw familie wordt gegarandeerd elke dag geamuseerd door de capriolen van uw pup. Een Beagle is een leuk en sociaal wezen dat een geweldig huisdier voor het gezin is, daarom is dit ras tegenwoordig zo’n populaire keuze.