Beagle hond

Beagle hond scaled

Beagle hond.

Beagle hond maken geweldige familiehond.

Beagles zijn altijd geweldige familiehonden geweest, maar ze zijn tot voor kort het minst opschept. Beagles worden niet vaak opgeschept over als een gezinshond, ze werden niet vermeld op de ranglijst van gezinshonden. In de afgelopen jaren hebben echter steeds meer gezinnen en mensen hun liefde voor Beagles in de familie laten zien!

Beagle hond
Beagle hond

Beste kwaliteiten van Beagles waar gezinnen dol op zijn.

Gezinnen kiezen voor de Beagle omdat ze een leuke, gemakkelijke, tolerante, zachte honden zijn. Ze zijn een middelgroot hondenras. Ze zijn erg actief en van nature nieuwsgierig.

Beagles socialiseren goed met kinderen en andere dieren, of houden huisdieren vast. Het zijn geurhonden en profiteren van veel buitentijd en op geuren gebaseerde games en uitdagingen. Het uitdagen van hun geest helpt hen ook om kalm en gemakkelijk beheersbaar te zijn.

Hun verzorgingsbehoeften zijn minimaal. Ongeveer één keer per week poetsen is voldoende. Verwacht wat vergieten. Erger in de lente als hun winterjasdikte dunner wordt ter voorbereiding op de zomer.

Enkele uitdagende beagle-eigenschappen.

Hoewel Beagles geweldige gezinshonden zijn, hebben ze wel een aantal uitdagende kwaliteiten. Onder sommige van hun minder wenselijke eigenschappen zijn:

  • Behoefte aan MATIGE DAGELIJKSE LICHAAMSBEWEGING – als u op zoek bent naar een schoothond, is dit NIET het ras voor u.

  • Ze kunnen koppig zijn – Training kost tijd en doorzettingsvermogen.

  • Het zijn geurhonden – Soms zal een geur hun zintuigen en zelfs je commando’s overweldigen! Als je geen solide gehoorzaamheidstraining hebt, kunnen ze veel zijn om mee om te gaan!

Alle rassen hebben echter hun uitdagingen en gezinnen die voor een Beagle kiezen, delen graag hun ervaringen. Zoals ik voor dit bericht heb onderzocht, vond ik een speciale video die echt laat zien welke speciale momenten worden gecreëerd als je een Beagle in je gezin hebt.

2 populaire cartoonsterren – Je wist niet waar eigenlijk Beagles was!

Als je in de jaren 80 (1980) naar tekenfilms keek, herinner je je misschien een populaire kindertelevisieserie met de titel “Inspector Gadget”. Inspecteur Gadget was een nieuwsgierige detective die zijn stad van het kwaad voorlicht met de hulp van zijn nichtje en haar hond, Brain, een superslimme, speurende Beagle!

Beagles willen deel uitmaken van de familie.

Beagles zijn geweldige honden die gedijen met de acceptatie om deel uit te maken van een gezin. Ze socialiseren goed met kinderen en andere huisdieren. Ze bieden vreugde, liefde en loyaliteit. Hoewel ze al geruime tijd een gezinshond zijn, stiekem genoten, winnen ze nu in een steeds groter tempo aan populariteit in de rol van gezinshond! Meer familie’s kiezen voor Beagles en meer familie’s scheppen op over hoe leuk ze zijn! Ze zijn een hondenras dat ook unieke positieve media-invloed heeft vanwege populaire beroemdheden die ze hebben gehad en Beagles die zelf cartoonsupersterren zijn.