Norfolk Terriers

Norfolk Terriers scaled

Norfolk Terriers.

De Norfolk Terriers zijn  een rassen dat pas onlangs werd erkend, zijn afkomstig uit Norfolk. Ze worden meestal verward met hun naaste tijdgenoot. De Norwich Terriers. Hoewel ze al in 1964 uit elkaar gingen, hebben ze veel verschillende verschillen. Naast het eenvoudige verschil in grootte en hun oren, lijdt de Norfolk terriër aan jaloezie mush gemakkelijker dan de Norwich terriër.

Norfolk Terriers
Norfolk Terriers

De Norwich Terriers hebben ook de neiging om zich gemakkelijker aan te passen aan het stadsleven, maar de Norfolk terriër kan nog steeds de beste vriend van een man of vrouw zijn.

De Norfolk terriër staat bekend als een aanhankelijk goedaards puppy. Maar kan ook een beetje koppig zijn. Hierdoor zijn veel experts het erover eens dat de beste manier om deze schattige pups te trainen is met krattentraining. Ze moeten in de krat worden geplaatst wanneer ze onbeheerd of zonder toezicht worden achtergelaten. Dit zal niet alleen uw huisdier geruststellen en wanneer het verstandig wordt gebruikt. Moet de krat een comfortabele krat worden wanneer u als kleintje opgroeit.

Ze zijn relatief gemakkelijk te onderhouden.

Ze werpen niet echt bont op natuurlijke wijze af. Dit kan zijn voor- en nadelen hebben. Aan de positieve kant hoef je je geen zorgen te maken over bont over je meubels en vloeren, zoals met een Labrador retriever of Duitse Sheppard. Aan de andere kant moet je de beste vriend van de mens twee keer per jaar naar de trimmer brengen om hun jas te strippen. Bovendien moet u ook de vacht van uw Norfolk-terriër minstens twee keer per dag borstelen om klitten en ongemakkelijke matten te voorkomen.

Vanwege hun hoge energie zal deze pooch gedijen in een huis met een grote omheinde tuin om in te spelen. Verveling heeft de neiging om deze slimme hoektanden destructief te maken, dus kleine stedelijke woningen zijn een recept voor een ramp. Ze zijn ook geweldige huisdieren en zijn geweldig in de buurt van kinderen. De Norfolk terriër kan een geweldige aanvulling zijn op elke familie. Zolang ze volledig zijn opgeleid over het ras.

Hondenrassen