Norfolk Terriers

Norfolk Terriers scaled

Norfolk Terriers.

De Norfolk Terriers zijn  een rassen dat pas onlangs werd erkend, zijn afkomstig uit Norfolk. Ze worden meestal verward met hun naaste tijdgenoot. De Norwich Terriers. Hoewel ze al in 1964 uit elkaar gingen, hebben ze veel verschillende verschillen. Naast het eenvoudige verschil in grootte en hun oren, lijdt de Norfolk terriër aan jaloezie mush gemakkelijker dan de Norwich terriër.

Norfolk Terriers
 

De Norwich Terriers hebben ook de neiging om zich gemakkelijker aan te passen aan het stadsleven, maar de Norfolk terriër kan nog steeds de beste vriend van een man of vrouw zijn.

De Norfolk terriër staat bekend als een aanhankelijk goedaards puppy. Maar kan ook een beetje koppig zijn. Hierdoor zijn veel experts het erover eens dat de beste manier om deze schattige pups te trainen is met krattentraining. Ze moeten in de krat worden geplaatst wanneer ze onbeheerd of zonder toezicht worden achtergelaten. Dit zal niet alleen uw huisdier geruststellen en wanneer het verstandig wordt gebruikt. Moet de krat een comfortabele krat worden wanneer u als kleintje opgroeit.(Norfolk Terriers).

Ze zijn relatief gemakkelijk te onderhouden.

Ze werpen niet echt bont op natuurlijke wijze af. Dit kan zijn voor- en nadelen hebben. Aan de positieve kant hoef je je geen zorgen te maken over bont over je meubels en vloeren, zoals met een Labrador retriever of Duitse Sheppard. Aan de andere kant moet je de beste vriend van de mens twee keer per jaar naar de trimmer brengen om hun jas te strippen. Bovendien moet u ook de vacht van uw Norfolk-terriër minstens twee keer per dag borstelen om klitten en ongemakkelijke matten te voorkomen.(Norfolk Terriers).

Vanwege hun hoge energie zal deze pooch gedijen in een huis met een grote omheinde tuin om in te spelen. Verveling heeft de neiging om deze slimme hoektanden destructief te maken, dus kleine stedelijke woningen zijn een recept voor een ramp. Ze zijn ook geweldige huisdieren en zijn geweldig in de buurt van kinderen. De Norfolk terriër kan een geweldige aanvulling zijn op elke familie. Zolang ze volledig zijn opgeleid over het ras.

Hondenrassen

Norfolk terrier karakter.

De Norfolk Terrier is een charmant ras met een onderscheidend uiterlijk en een geweldige persoonlijkheid. Ze zijn speels, vriendelijk en trouwe metgezellen. Hieronder vindt u enkele eigenschappen die hun karakter en unieke persoonlijkheid definiëren.(Norfolk Terriers).

Aanpasbaar: Norfolk Terriers zijn gemakkelijk aan te passen aan verschillende levensstijlen. Ze kunnen zowel in een appartement als op het platteland leven en passen zich gemakkelijk aan elke situatie aan.

Actief: Norfolk Terriers zijn vrij actief en houden van beweging. Daarom is het belangrijk om ze regelmatig uit te laten. Een uitdagende wandeling of speel sessie in de tuin kan hun energieke karakter helpen te balanceren.

Vriendelijk: Norfolk Terriers zijn vriendelijke en sociale honden. Ze vinden het heerlijk om met hun baasjes mee te doen en iets te ondernemen. Dit maakt hen ideale gezinsleden.

Verzorgend: Norfolk Terriers zijn beschermend over hun gezinnen en zijn goede waakhonden. Hoewel ze niet erg groot zijn. Zijn ze moedig en hebben ze het instinct om hun gezin te beschermen tegen indringers.(Norfolk Terriers).

Trouwe metgezellen: Norfolk Terriers zijn zeer loyaal aan hun gezin en zijn geweldige metgezellen. Ze willen altijd in de buurt zijn van hun baasjes.

In het kort vertegenwoordigt de Norfolk Terrier de perfecte combinatie van gezelschap. Vriendschap, actieve deelname en oplettendheid.

Norfolk terrier fokker.

Er zijn verschillende Norfolk Terrier fokkers in Nederland. Een gerenommeerde fokker is bijvoorbeeld “v.d. Tienderhoeve” in Middelbeers, Noord Brabant. Andere fokkers zijn “v.d. Duverlandshoeve” in Ouderkerk aan den IJssel. Zuid Holland en “v.d. Ganzenhof” in Nijverdal, Overijssel. Het is belangrijk om bij het kiezen van een fokker te zoeken naar iemand die zorgvuldig omgaat met de gezondheid. En het welzijn van de honden. Het is altijd aan te raden om het adres en de contactgegevens van de fokker te controleren voordat u een puppy koopt.

Norfolk terriër blaffen.

Norfolk Terriers zijn schattige kleine honden met een onmiskenbare persoonlijkheid. Ze zijn aanhankelijk. Energiek en houden ervan om in de buurt van hun eigenaar te zijn. Maar een ding dat hoort bij het bezitten van een Norfolk Terrier is hun neiging om te blaffen  veel. In dit artikel zullen we de redenen onderzoeken waarom deze honden blaffen. Wat we eraan kunnen doen en waarom we nog steeds van ze houden ondanks hun vrolijke aard.

Waarom blaffen Norfolk Terriers?

Een van de belangrijkste redenen waarom Norfolk Terriers blaffen. Is omdat ze oorspronkelijk werden gefokt als jachthonden. Ze hebben een sterke prooidrift en zijn altijd alert. Wat betekent dat ze zullen blaffen om aan te geven wanneer ze iets zien of horen waar ze niet bekend mee zijn. Dit is hun manier om hun territorium te beschermen en hun eigenaar te laten weten dat er iets aan de hand is.Hond blaffen afleren.

Een andere reden waarom Norfolk Terriers blaffen is omdat ze van aandacht houden. Ze blaffen voor lekkernijen. Speeltijd en gewoon om je aandacht te trekken. Wat problematisch kan worden als het buitensporig wordt.(Norfolk Terriers).

Wat te doen tegen het blaffen van de Norfolk Terriër?

Als u overweegt een Norfolk Terrier aan te schaffen. Is het belangrijk om te weten dat hun neiging tot blaffen kan worden beheerst met de juiste training. Hier zijn enkele tips om overmatig blaffen te verminderen:
– Socialisatie: stel uw Norfolk Terrier voor aan nieuwe mensen en omgevingen om hen te helpen meer vertrouwd te raken met hun omgeving.
– Gehoorzaamheidstraining: leer uw hond basiscommando’s zoals “stil” . En “stop” die kunnen worden gebruikt om te voorkomen dat hij overmatig blaft.(Norfolk Terriers).
– Oefening: zorg ervoor dat uw Norfolk Terrier voldoende beweging krijgt om overtollige energie te verbranden en hun algehele angst te verminderen.

Waarom houden we van Norfolk Terriers ondanks hun geblaf?

Ondanks hun neiging tot blaffen. Zijn Norfolk Terriers geweldige huisdieren. Ze zijn gemakkelijk te trainen. Vol persoonlijkheid en altijd in voor een avontuur. Bovendien maakt hun kleine formaat ze perfect voor wonen in een appartement of als metgezel voor senioren.(Norfolk Terriers).

En laten we eerlijk zijn. Hun schattige uiterlijk compenseert eventuele blafaanvallen.

Concluderend, Norfolk Terriers zijn fantastische honden. Maar ze hebben wel hun deel van het geblaf. Met de juiste training en socialisatie is het mogelijk om hun blafgewoonten te beheersen en een gelukkige, goed opgevoede metgezel te hebben.