Franse Bulldog karakter

Franse Bulldog karakter scaled

Franse Bulldog karakter.

Franse Bulldog karakter
 

De Franse Bulldog is populair. Aanhankelijk en slim.(Franse Bulldog karakter)

Waar komen Franse Bulldogs vandaan?
Als de naam Franse Bulldog is. Moet het uit Frankrijk komen, toch?  Misschien wel, ja. Misschien nee. Het lijkt erop dat in de jaren 1800 in Engeland. Voor de industriële revolutie, vrouwen in kantfabrieken (met name in Nottingham) hun schoot verwarmden met een kleine hond. Veel van deze honden waren klein, of Toy Bulldogs.

Toen de banen in kantfabrieken begonnen op te drogen. Emigreerden veel van de ontheemde kantwerkers naar Normandië. Waar nog steeds vraag was naar kantmakers. En ze namen hun kleine bulldogs mee. Deze kleine honden werden populair bij de Parijse dames die in de plezierindustrie werkten. Blijkbaar was wandelen met een kleine bulldog aan de lijn een goede manier om klanten aan te trekken.

De kleine bulldogs, met een aantal nuttige kruisingen met lokale Franse honden. Werden erkend als een apart ras en werden erg populair in Frankrijk. Voila, de Franse Bulldog.

Hoe zien Fransen eruit? Franse Bulldog karakter.

De Frenchie is een kleine hond die ongeveer 11 tot 13 centimeter lang is en minder dan 28 pond weegt. Een van de onderscheidende kenmerken is de rechtopstaande vleermuisachtige oren. Een andere bulldog look alike. De Boston Terrier, heeft ook rechtopstaande oren. De oren van de Engelse Bulldog daarentegen hangen. De gemiddelde Engelse bulldog weegt ook ongeveer twee keer zoveel als een Franse Bulldog.

Hun haar is kort en recht. De Frenchie werpt niet overvloedig maar genoeg dus dat is geen hypoallergene hond. Als u allergisch bent voor honden. Wilt u misschien geen Franse Bulldog.

De Frenchie’s jas is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meest voorkomende zijn gestroomd, crème, wit en zwart. Ze komen meestal in een combinatie van deze kleuren en ook piebald.

Hun staart is van nature kort tot bijna onbestaande. Zijn staart, wat er van is, velen hangen rechte hond, zijn stomp. Of zien er enigszins genaaid en stomp uit.

Zijn Franse Bulldogs agressief?

Franse Bulldog karakter is Goed gesocialiseerd. ze zijn kalm en aanhankelijk. Ze zijn normaal gesproken niet agressief als ze goed gesocialiseerd zijn. Als ze echter worden mishandeld of verwaarloosd. kunnen ze zich tegen andere honden of dieren gedragen. Zoals de meeste honden kunnen ze ook worden getraind om agressief te zijn. Als een Franse Bulldog agressief is. is het vrijwel zeker de schuld van een mens.

Zijn ze duur?

Duur zijn, net als schoonheid. Is in het oog van de toeschouwer. En de hoeveelheid geld die je in je portemonnee hebt. Rashonden zullen duur zijn voor de meesten van ons. Verwacht gemiddeld ongeveer euro 2.000 te betalen voor een Franse Bulldog-puppy. Als u een hond met een indrukwekkende stamboom wilt, moet u misschien EURO 5.000 of meer betalen.

Zijn Franse Bulldogs Slim?

De Frenchie, de Bulldog en de Boston Terrier als zeer populaire hondenrassen in de Verenigde Staten respectievelijk 4, 5 en 21 volgens de AKC’s Most Popular Dog Breeds of 2019-lijst. Verbazingwekkend genoeg is de Labrador Retriever nog steeds de populairste hond in de VS en staat hij al 29 jaar bovenaan de lijst!

Zijn ze goed met kinderen?

Ze zijn erg goed met kinderen zolang het kind ze met vriendelijkheid en respect behandelt. Fransen zijn kleine honden, maar ze zijn niet fragiel. Ze kunnen genieten van rigoureus spel, maar geen mishandeling.

Fransen zijn gefokt om gezelschapshonden te zijn. Dus ze hebben menselijk gezelschap nodig. En houden er niet van om lange tijd alleen te worden gelaten. Je Fransman zal willen zijn waar je bent. Vooral als dat betekent knuffelen op de bank.

Zijn het goede waakhonden?

Hond Adopteren
Fransen blaffen niet veel in vergelijking met andere kleine hondenrassen. Maar ze laten het je weten wanneer ze een vreemdeling zoals de UPS-bezorger detecteren. Ze kunnen territoriaal en beschermend worden, maar ze zijn niet agressief. Dus verwacht niet dat ze de slechteriken aanvallen.

Franse Bulldog is populair.

Bij beroemdheden Ze zijn uitgegroeid tot een van de meest populaire hondenrassen in de Verenigde Staten en staan nu op nummer 4 bij de AKC. Beroemde mensen die Frenchies bezitten of hebben gehad, zijn Lady Gaga, Martha Stewart, Eva Longoria, Hugh Jackman, Reese Witherspoon en een groot aantal anderen.

Franse Bulldog adopteren.

Als u geïnteresseerd bent in het adopteren van een Franse Bulldog in Nederland. Kunt u contact opnemen met diverse organisaties en opvangcentra zoals Stichting Dierenopvangcentrum Amsterdam (DOA). Dierenbescherming Nederland, Dierenasiel Amsterdam en Stichting Zwerfdierenopvang. Deze organisaties hebben een variëteit aan Franse Bulldogs beschikbaar voor adoptie. Inclusief jonge puppy’s en volwassen honden.

Voordat u gaat adopteren. Moet u zich bewust zijn van de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het eigenaarschap van een hond. En de specifieke zorg die nodig is voor het ras van de Franse Bulldog.

Franse bulldogs zijn geliefde huisdieren vanwege hun unieke uiterlijk en hun liefdevolle. Vrolijke karakter. Als je overweegt om een Franse bulldog te adopteren. Zijn er een paar dingen die je moet weten. Gelukkig hebben we hier een paar handige tips die je kunnen helpen om de perfecte Franse bulldog te vinden en te adopteren!

1. Zoeken naar een betrouwbare stichting.

Als je op zoek bent naar een Franse bulldog om te adopteren. Is een van de belangrijkste dingen om te doen een betrouwbare stichting vinden. Er zijn verschillende organisaties die zich richten op het redden van Franse bulldogs. En hen een nieuw thuis te bieden. Zorg ervoor dat je onderzoek doet en een stichting vindt die zich inzet voor het welzijn van deze prachtige honden.

2. Leer meer over het ras.

Het is altijd belangrijk om je goed te informeren over het ras waarin je bent geïnteresseerd. Franse bulldogs staan ​​bekend om hun speelse. Liefdevolle temperament en hun gevoeligheid voor overmatige warmte. Zorg ervoor dat je weet welke speciale zorgbehoeften je Franse bulldog zal hebben voordat je adopteert.

3. Plan een bezoek.

Als je hebt besloten met welke stichting je samen wilt werken. Is het tijd om op bezoek te gaan en het adoptieproces in gang te zetten. Breng wat tijd door met de Franse bulldogs die momenteel in opvang zijn. Zodat je kunt zien welke hond het beste bij jou past. Veel stichtingen zullen ook wat informatie willen weten over jouw woonsituatie en levensstijl om te bepalen welke hond de beste match is voor jou.

4. Verwelkom je nieuwe huisdier.

Als je al het bovenstaande hebt voltooid. Ben je nu klaar om je nieuwe Franse bulldog in je huis te verwelkomen. Zorg voor een veilige ruimte voor je nieuwe huisdier. En begin aan de ongelooflijke reis van eigenaarschap van deze schattige hond. Je nieuwe gezinslid zal je liefde en genegenheid terugbetalen en je leven voor altijd veranderen.

Franse bulldog adopteren is een prachtige ervaring. Dus zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt om je nieuwe huisdier te verzorgen en te verwennen in huis hebt. Nu ben je klaar om de perfecte Frans bulldog aan je gezin voor te stellen!.