Cane Corso

Cane Corso scaled

Cane Corso.

Cane Corso
Cane Corso

Het Cane Corso maakt deel uit van het mastiff ras afkomstig uit Italië. Hoewel dit een krachtig ras is. Heeft het verschillende speciale behoeften waar potentiële eigenaren zich bewust van moeten zijn. Een van de eerste dingen die potentiële eigenaren moeten weten is dat deze hond kan krijgen zeer groot. Het is niet ongewoon om deze ras te zien met een gewicht van 120 pond. Deze hond werd gefokt om het eigendom van hun eigenaar te beschermen en om groot wild te jagen.

Dit ras van de hond heeft een massief hoofd en een groot lichaam dat rechthoekig van vorm is. De vacht van deze hond is kort en komt in verschillende kleuren, waaronder rood, grijs en zwart.

Cane corso ervaringen

Dit ras is niet geschikt voor een nieuwe eigenaar, of een eigenaar die niet veel ervaring heeft. Mensen die altijd eigenaar zijn van kleine rassen of zachte rassen zoals retrievers of speelgoedrassen moeten geen Cane Corso krijgen. Deze hond is niet alleen slim en krachtig, maar het is ook zeer koppig en koppig soms.

Een Cane Corso’s heeft een eigenaar nodig die een leider kan zijn. De perfecte eigenaar zou iemand die in staat is om te begeleiden met stevigheid en consistent zijn op hetzelfde moment zonder gemeen of hard. Hoewel het Cane Corso’s zijn familie zal liefhebben en beschermen, moet je niet verwachten dat hij veel tekenen van genegenheid vertoont. U zult merken dat hij vaak bij u in de buurt wil zijn, maar u hoeft hem niet met veel aandacht te overladen.