Bostonterriër

Bostonterrier scaled

Bostonterriër.

Bostonterriër
Bostonterriër

Er is een reden waarom de Bostonterriër is een populaire hond in de Verenigde Staten. Hij is een lieve, schattige hond die geniet van de aandacht die hij ontleent aan zijn menselijke vrienden.

De Bostonterriër is een intelligente en gemanierde hond.

Het zijn zachte honden die genieten van het gevoel alsof ze deel uitmaken van de familie.

Boston Terriers zijn kleine honden met kleine, rechtopstaande oren, korte en brede snuiten en donkere, grote ogen. Het zijn schoon uitziende honden met rechte, gespierde ledematen.

De vacht van een Boston Bull Terrier is meestal ofwel pekel en wit, of zwart-wit. Sommige Boston Terrier puppies zijn bruin en wit.

Bostonterriër Karakter.

Uw Boston Terriër zal gevoelig zijn voor de toon van uw stem, en zal voeden met de energie in het huis. Ze kunnen onstuimig en luid zijn, of rustig en rustig. Veel hangt af van de stemming van het huis, de kwaliteit van een opleiding van de Boston Terrier heeft gehad, en al dan niet een pack leider bestaat in het huis.

De Boston Bull Terrier is een goede waakhond als de meeste zullen geloven dat hun huis om hun kasteel te zijn en zal proberen om het te beschermen.

Zorg

Boston Terrier puppies en honden zijn vrij gemakkelijk te verzorgen. Hun korte, gladde vacht vereist weinig aandacht. U dient uw Bull Terrier alleen te baden wanneer dat nodig is en kam of borstel alleen als dat nodig is.

De enige dagelijkse verzorging nodig is een veeg naar beneden met een vochtige doek, vooral in de ogen.

Niet een ideaal ras voor mensen met allergieën, de Boston Terrier werpt een gemiddelde hoeveelheid haar voor zijn ras.

Training.

Als uw BostonTerriers niet voldoende fysieke en mentale stimulatie krijgt, kan hij hoog gespannen en lastig worden.

In plaats daarvan zullen BostonTerrier fokkers raden u aan uw hond een lange dagelijkse wandeling en regelmatige speelsessies.

Dit ras zal over het algemeen goed leven in een huis met een tuin of in een appartement, zolang zijn dagelijkse activiteit behoeften wordt voldaan.