Labradoodle klein

Labradoodle klein scaled

Labradoodle klein

Labradoodle klein. Ze zijn geweldig voor de eerste keer dat een huisdier eigenaar is. Ze zijn vriendelijk. Intelligent en kunnen goed overweg met kinderen en andere honden. Ze zijn gemakkelijk te trainen, gemakkelijk te onderhouden en goede waakhonden.

Beschrijving van Labradoodle klein:

Labradoodle klein
Labradoodle klein

Labradoodles zijn hybride honden die een kruising zijn tussen een poedel en een labrador. Ze zijn er in verschillende maten, afhankelijk van de grootte en kenmerken van de ouders. Het laboratorium en de poedel. Hun kleur kan zwart, bruin, crème, grijs, zilver, wit of geel zijn. Wederom afhankelijk van de kleur van de ouders. Er zijn ook miniatuur Labradoodles voor wie op zoek is naar een kleinere hond.

Gezondheid Labradoodle hond:

Labradoodles zijn over het algemeen redelijk gezond. Ze zijn vatbaar voor heupdysplasie en genetische oogproblemen. Afhankelijk van de genetica van hun ouders. Daarom is het zo belangrijk om je labradoodle van een gerenommeerde hondenfokker te halen.

Zorg ervoor dat u het ingrediëntenetiket leest wanneer u hondenvoer koopt. Het primaire eiwit moet afkomstig zijn van een hoogwaardige dierlijke bron, bij voorkeur kip. Granen zoals soja-, maïs- en tarwegluten kunnen moeilijk verteerbaar zijn en kunnen mogelijke allergische reacties veroorzaken. Het is niet natuurlijk dat honden graan eten. Dus granen mogen niet worden opgenomen in het hondenvoer dat u zonder recept koopt. Onthoud: geef  nooit mensen voedsel aan honden. Vooral voer met veel kruiden.

Verzorging Labradoodle :

Labradoodles moeten minstens een paar keer per week worden geborsteld, met regelmatige verzorging om de 8 tot 12 weken, inclusief oorreiniging, nagels knippen en tandenpoetsen. Gewoonlijk is er weinig verlies bij een Labradoodle, maar als hij meer kenmerken van het laboratorium heeft dan de poedel. Hij Zal  de neiging hebben om te werpen.

Training Labradoodle :

Labradoodles zijn zeer energiek. Dus ze hebben elke dag een regelmatige trainingsroutine van 30 tot 60 minuten nodig. Vanwege hun hoge energie kunnen ze destructief worden als ze zich vervelen en niet de benodigde dagelijkse lichaamsbeweging krijgen. Het trainen van de hond is niet alleen gezond voor de hond, maar ook voor het baasje. Het uitlaten van een hond kan een zeer plezierige en ontspannende ervaring zijn.

Training:

Labradoodles zijn erg intelligent en zijn meestal gemakkelijk te trainen. Ze houden ervan hun eigenaar te plezieren. Dus zijn ze geneigd om naar commando’s te luisteren met minder herhalingen om specifieke instructies te gehoorzamen. Ze zijn ook goede waakhonden. Ze blaffen en waarschuwen hun eigenaren als een onbekende indringer hun gebied binnenkomt. Als het tijd is om een ​​huisdier te bezitten.

Onthoud dan deze belangrijke feiten:

Controleer eerst de plaatselijke of online Dierenadoptiecentra. Er zijn elke dag duizenden huisdieren die adoptie nodig hebben; Als u uw perfecte huisdier niet kunt vinden in het Adoptiecentrum, begin dan met onderzoek en zoek een gerenommeerde dierenfokker bij wie u een huisdier kunt kopen. Koop niet bij een puppymolen; Steriliseer en / of steriliseer het huisdier altijd; en zorg ervoor dat u kwaliteit, liefde, tijd en aandacht besteedt aan de zorg voor het huisdier.

Ter info:

Voor degenen die willen helpen bij het vinden van huizen voor huisdieren die adoptie nodig hebben, ga online en bekijk profielen van huisdieren die adoptie nodig hebben. Deel de profielen dan via Facebook, Twitter, Pinterest of e-mail. Misschien is er iemand binnen een sociaal netwerk die een huisdier nodig heeft en klaar is om te adopteren

Dieren zijn geweldige metgezellen.

Of het nu een kat of een hond is. Ze kunnen een individu of een gezin zoveel plezier bezorgen. Ja, huisdieren bezitten betekent goed voor ze zorgen met voedsel, onderdak en genegenheid. De onvoorwaardelijke liefde en toewijding die ze in ruil daarvoor geven. Is echter de moeite meer dan waard. Er is niets meer lonend dan thuiskomen en begroet worden door een hond met een blij gezicht en kwispelende staart.

Hoe slecht je dag ook is geweest, je beste vriend, je hond zal je zeker opvrolijken. Onthoud dat alleen degenen die liefde, passie, tijd en toewijding hebben om voor huisdieren te zorgen, huisdieren mogen bezitten. Huisdieren zijn niet iets dat de ene dag moet worden gekocht of geadopteerd en de volgende dag vergeten.