Duitse Herder adopteren

Duitse Herder adoptie

Duitse Herder adopteren.

Duitse Herder adopteren! De Duitse herder is een erg populair hondenras. Er is een grote vraag en bijbehorend aanbod voor puppy’s van dit ras. Daarom is het niet moeilijk om een geschikte kennel te vinden die zich professioneel bezighoudt met het fokken van Duitse herders in elk land. Maar voordat u er een huisdier in koopt. U moet een paar regels kennen .Hoe u een Duitse Herder adopteren.

Duitse Herder adopteren

Een kennel of fokker kiezen.Duitse Herder adopteren.

Voordat u een puppy kiest, moet u beslissen waar u een puppy gaat krijgen. Tegenwoordig zijn er op internet een groot aantal advertenties voor de verkoop van puppy’s. Ze worden aangeboden door amateurs die een nestje hebben gekregen van hun favoriete hond en eminente kennels. Dienovereenkomstig verschillen de prijzen ook.

Prijzen in de kennel beginnen van 300 tot 10000 Euro. Het is de prijs die de weegschaal kan doen kantelen in het voordeel van de particuliere eigenaar. Dit betekent niet dat zijn puppy’s slechter zullen zijn. Maar als u een huisdier gaat kopen met een stamboom. Een raszuivere en met een garantie op toekomstige overwinningen op tentoonstellingen. Dan kunt u alleen in een kennel een winstgevende aankoop doen.

Een puppy uit een kennel is niet alleen een toekomstige prijswinnaar van tentoonstellingen of een raszuivere producent. Zelfs als u besluit een trouwe metgezel te kopen. Zal de hond uit de kennel gezond zijn. Zonder erfelijke ziekten, gesocialiseerd. Maar om ervoor te zorgen dat de puppy aan alle vereisten voldoet. Is het noodzakelijk:

Duitse Herder asiel Nederland.

Zorg ervoor dat de kennel waarin u het zult verwerven een goede reputatie heeft en dat het fokken van honden wordt afgehandeld door deskundige specialisten.
Maak kennis met de omstandigheden waarin honden worden gehouden – of ze de mogelijkheid hebben om gratis te wandelen.
Ontmoet de fokker om persoonlijk naar de ouders van de puppy te kijken, zijn stamboom te zien, het medische dossier van de “familieleden”.
Een goede fokker zal eerlijk en competent al uw vragen beantwoorden en u vertrouwd maken met de nodige documenten.
Je moet vragen door welke criteria de fokker zich liet leiden bij het selecteren van een paar voor paring. Het antwoord van de fokker kan worden beoordeeld op zijn serieuze houding ten opzichte van de zaak en professionele competentie.
Het is niet overbodig om te vragen naar de prestaties van huisdieren (prijzen, medailles, enz.).

Duitse Herder asiel Nederland

Je moet goed naar de rest van de honden kijken, als er honden in de kennel zijn met uiterlijke afwijkingen en afwijkingen in werkkwaliteiten, dan zal dit dienen als een signaal dat de kennel onprofessioneel is in het fokken, en er is ook geen garantie dat de puppy die je hebt gekozen een afstammeling is van het aangetoonde paar.
Tegenwoordig houden zowel grote kennels die gespecialiseerd zijn in een bepaald ras als individuele fokkers zich bezig met het fokken van honden. De omstandigheden waarin honden worden gehouden, vooral grote rassen, zijn belangrijk.(Duitse Herder adopteren)

Een ervaren eigenaar zal vragen stellen over de gezondheidstoestand van de:

Op welke leeftijd de eerste paring plaatsvond;
Hoe vaak zij beviel;
Hoeveel puppy’s er in het nest zitten waaruit de kleine herdershond is gekozen.
Volgens de ontvangen antwoorden kunt u indirect beoordelen hoe sterk de puppy is. Of de teef uitgemergeld is. Pas nadat u ervan overtuigd bent dat veel geld niet tevergeefs zal worden uitgegeven en de fokker het vertrouwen waard is. U kunt  overgaan tot de directe selectie van een puppy.(Duitse Herder adopteren)

Het doel van het kiezen van een puppy bepalen.

Het volgende verplichte punt bij het kiezen van een Duitse herder puppy is om het langetermijndoel te bepalen. Waarom heb je besloten om een puppy te nemen? Er zijn verschillende criteria en doelen bij het kiezen.

Een Duitse Herder adopteren voor bijvoorbeeld als:

 • Toekomstig kampioen;
 • Fabrikant;
 • Bewaker;
 • Metgezel;
 • Hulplijnen;
 • Kindermeisjes voor kinderen;
 • Hulphond.

Hangt af van opvoedingentraining.

Duitse Herder

De werkkwaliteiten van de hond zijn echter erfelijk . En ze moeten vertrouwd worden gemaakt bij het kiezen van een puppy. Als u een elitevertegenwoordiger kiest. Moet u geïnteresseerd zijn in de stamboom. Zuiverheid van het ras en de prestaties van de nakomelingen van dit specifieke paar.

Maar zelfs zo’n zorgvuldige selectie garandeert niet 100% dat een puppy zal uitgroeien tot een kampioen. Een showklasse puppy kost 3 keer meer dan een gewone hond en moet volledig voldoen aan de ras kwaliteiten die in de standaard worden beschreven. Het wordt opgevoed en gekweekt. Onmiddellijk gericht op de ontwikkeling van hoge uiterlijke kwaliteiten.(Duitse Herder adopteren)

Rasklasse of fokpuppy’s mogen geen afwijkingen van de norm hebben. Moeten een goede gezondheid hebben en geschikt zijn voor de fokkerij. Huisdieren, metgezellen of PET-puppy’s kunnen kleine afwijkingen in de buitenkant hebben waardoor ze niet in de fokkerij kunnen worden gebruikt. Maar die geen invloed hebben op het karakter. De gezondheid en de toewijding.(Duitse Herder adopteren)

Het is ook belangrijk om het geslacht van de puppy te bepalen. Immers, mannetjes en van de Duitse herdershond verschillen niet alleen in grootte. Gewicht, maar ook in werkkwaliteiten:

Bij het Duitse Herder adopteren.

Is het de moeite waard om uw eigen ervaring in de opvoeding van vertegenwoordigers van dit ras te overwegen. Een minder ervaren hondenfokker moet een nemen met wie het gemakkelijker is om een gemeenschappelijke taal te vinden. Ervaren hondenfokkers merken op dat de teef emotioneel meer gehecht is aan het huis en de eigenaren. Haar reacties zijn dunner en rijker, wat boeit. Vooral bij het verwerven van een huisdier of metgezel.(Duitse Herder adopteren)

Het vrouwtje is minder agressief. Kan beter overweg met kinderen, is slimmer. De Duitse zoöpsycholoog Konrad Lawrence betoogde dat de teef van alle vertegenwoordigers van viervoetige dieren het dichtst bij de subtiliteit van perceptie. Emotionaliteit en het vermogen tot echte vriendschap met een persoon komt.

Bij mannen kan de eigenaar worden aangetrokken door hun natuurlijke onafhankelijkheid. Vermogen om te dienen, begrip, loyaliteit, onvermoeibaarheid. Onbaatzuchtigheid. Maar het mannetje heeft meer fysieke activiteit nodig. Het is zelfs noodzakelijk om langer met hem mee te lopen vanwege de wens om het territorium te markeren.(Duitse Herder adopteren)

Het volgende criterium bij het kiezen van een Duitse herder puppy is de psychologische gezondheid. Socialisatie en gedrag in het nest.

Puppy karakter en gedrag.

Veel karaktereigenschappen worden doorgegeven aan nakomelingen van ouders. Het is de moeite waard om te zien hoe de ouders van de puppy zich gedragen, of ze overmatige agressiviteit. Lafheid, hysterie hebben. Duitse herder puppy’s onderscheiden zich door nieuwsgierigheid. Een verlangen naar onderzoek en alles wat nieuw is. Als deze eigenschappen afwezig zijn. Zal de hond zich niet goed aanpassen, passief en inactief opgroeien.(Duitse Herder adopteren)

Sommige hondenfokkers adviseren niet om een puppy te kiezen als hij er depressief en timide uitziet in zijn nest. Maar herders vormen vaak onder hun leeftijdsgenoten groepen die vijandig tegenover elkaar staan en leiderschap winnen. Het is noodzakelijk om zo’n puppy van zijn broers te nemen – “onbeleefd”, en hij zal vrolijk en actief worden. En met een goede opvoeding – moedig, loyaal en trouw. Zoals het een Duitse herder betaamt.(Duitse Herder adopteren)

Laffe puppy’s zijn bang voor mensen.

Lawaai, nieuwe omgeving. Koester niet de hoop dat zo’n puppy dapper zal opgroeien. Een zwakke psyche is moeilijk te corrigeren met opvoeding.

De puppy moet worden gesocialiseerd. Wat de aanpassing aan het nieuwe huis. Zijn bewoners, kinderen zal vergemakkelijken. Het is noodzakelijk om te agressieve, sombere, timide puppy’s te vermijden. Dit duidt niet alleen op slechte erfelijkheid en onjuiste opvoeding. Maar ook op het isolement van de puppy.

Buitenlandse hondengeleiders adviseren om een puppy van zijn moeder te spenen op de leeftijd van 50-65 dagen. Wat een positief effect heeft op hun karakter. Psyche en socialisatie. In Russische kennels worden puppy’s eerder gespeend. Wat op lange termijn gevolgen kan hebben.

Om een metgezel te kopen. Moet u onmiddellijk aandacht besteden aan een evenwichtige. Niet-agressieve, trainbare en intelligente hond. De Duitse herdershond is een van de weinige “multifunctionele” honden die voor bijna elk doel kan worden grootgebracht. Maar om dit correct en gemakkelijk te doen, is het noodzakelijk om rekening te houden met de aard van het dier.

De herderspuppy is de meest nieuwsgierige en levende. Wat zijn mentale ontwikkeling aangeeft. Maar het is moeilijk voor een leek, en nog meer voor een persoon die voor het eerst besloot om een puppy te nemen. Om de psycho-emotionele kenmerken van de baby correct te beoordelen.

Om het karakter en de mentale vermogens van een puppy te bepalen. Wordt een eenvoudige en toegankelijke test gebruikt die is ontwikkeld door de Amerikaanse zoöpsycholoog William Campbell.

 

Het bestaat uit 5 delen en helpt bij het bepalen van:

 • Contact of verlangen naar communicatie van de puppy;
 • Het vermogen van de baby om een persoon te volgen;
 • Het verlangen naar weerstand of de test van gehoorzaamheid;
 • Het verlangen naar sociale dominantie;
 • Zelfrespect (tiltest).

Evaluatie van het uiterlijk van de puppy.

uiterlijk

Vooral zorgvuldig is het noodzakelijk om de beoordeling van de buitenkant van showhonden en honden-producenten te benaderen. Aan het uiterlijk van het toekomstige huisdier kun je de fout niet zo strikt vinden. Maar vaak wijzen anomalieën van de buitenkant op pathologieën. Een puppy van een Duitse herder moet er als volgt uitzien:

Heldere, schone amandelvormige ogen van donkere kleur. Afscheiding uit de ogen en uitstulping zijn onaanvaardbaar. Als de puppy minder dan 30-40 dagen oud is. Kunnen zijn ogen een blauwachtige tint hebben. Die na een tijdje verdwijnt.
Hoofd met een ondiep voorhoofd. De snuit is niet scherp. De overgang van voorhoofd naar neus is duidelijk zichtbaar.
De oren zijn floppy, hoog gezet, schoon. Staande tips bij puppy’s jonger dan 3 maanden kunnen wijzen op een calciumonbalans in het lichaam. Uit de oren mag niet onaangenaam ruiken . Dit is een teken van het ontstekingsproces.
De kaken hebben een schaarvormige beet . De bovenkaak gaat verder dan de onderste. Onvolledig gebit, gefuseerde tanden. Malocclusies zullen u niet alleen niet in staat stellen om het ras voort te zetten. Maar zullen ook de gezondheid van het spijsverteringsstelsel beïnvloeden.
De ruggengraat van de puppy moet sterk zijn. De poten zijn glad. Kromme poten zijn een teken van rachitis. Grote gewrichten zijn een kenmerkend kenmerk van een herderspuppy. Met de leeftijd egaliseert het.

Gratis Duitse Herder.

Het lichaam moet voldoende goed gevoed zijn. Wat duidt op goede voeding. De ribben mogen niet zichtbaar zijn. Een grote buik kan wijzen op helminthiasis.
Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de helling van het graan. Bij een puppy moet het op de staart vallen. Onvoldoende gemaaide croupe met de leeftijd zal ertoe leiden dat de herdershond zijn poten zal opgooien tijdens het bewegen.
De staart mag geen knikken, knopen, defecten hebben. Wanneer de puppy beweegt. Hij mag niet te veel op zijn rug gooien of in een ring draaien.
De vacht moet glad, glanzend en aangenaam ruikend zijn. Er mogen geen vragen zijn. Met de leeftijd zal de vacht nog langer worden. Wat het uiterlijk van de hond zal bederven.
De huid op de buik mag geen schade en uitslag hebben.
Slijmvliezen moeten roze en schoon zijn.
De tuit is nat.
Het is belangrijk om de gang van de puppy te evalueren. Je moet zien hoe hij vrij beweegt. Zonder riem. Als de puppy zijn achterpoten naar de zijkanten gooit. Wordt de rechtheid van de gang verstoord, wat een defect is.(Duitse Herder adopteren)

 

Na het Duitse Herder adopteren .

Duitse Herder adoptie

Is het de moeite waard om met de fokker te overleggen over zijn voeding. Sommige bekende fokkers geven een puppy aan een nieuwe eigenaar in het geval dat de hond vrijwillig naar hem toe gaat en zijn vriend voor het leven kiest.(Duitse Herder adopteren)

Het kiezen van een puppy is een verantwoordelijke en belangrijke actie die kennis. Tijd en bepaalde inspanningen van uw kant vereist. Haast je niet – de genomen puppy wordt oneerlijk en wreed teruggestuurd of overgedragen.

Gratis duitse herder,
Duitse herder herplaatsing belgie,
Oudduitse herder herplaatsing,
Mechelse herder adopteren,
Duitse herder pups ter adoptie,
Herplaatsing herder teef,
Marktplaats duitse herder,
Herplaatsing duitse herder facebook,