Hond uit het asiel

Hond uit het asiel

Hond uit het asiel.

Hond uit het asiel ! Het adopteren van een hond uit een asiel of een ras redding is een uitstekende manier om een hond te krijgen en in het proces red je een leven. Er zijn echter een paar dingen die u moet vermijden bij het adopteren van die nieuwe hond voor uw gezin. Dit artikel gaat in op basis van enkele van de dingen die je moet vermijden en waar je op moet letten.(Hond uit het asiel).

Hond uit het asiel
Hond uit het asiel

Agressie met mensen

Als de hond enige vorm van agressie vertoont, ongeacht zijn leeftijd, geef dan de hond door. Ik zal waarschijnlijk een aantal mensen vinden die graag met mij over dat onderwerp in discussie willen gaan, maar dit is uit tientallen jaren ervaring dat ik dit advies geef. Er zijn gewoon te veel lieve honden die goede huizen nodig hebben zonder de last op zich te nemen van een hond waarvan je al weet dat hij agressief is.(Hond uit het asiel).

Beangstig hond.

Heel vaak vind ik nieuwe hondenbezitters die een hond hebben geadopteerd die angstig leek te zijn. Misschien is het zelfs een puppy. Ik heb klanten gehad die me vertelden dat ze naar een nest puppy’s gingen kijken en zeven van hen renden naar hen toe en wilden spelen en bij hen zijn. Er was echter die ene kleine bange puppy die in de hoek zat en die geen interactie had met de andere puppy’s of met hen. Je zou versteld staan hoeveel mensen die puppy nemen.(Hond uit het asiel)

Ook dit is weer een hond die ik zou doorgeven. Kun je deze hond meenemen om een normale hond te zijn, het is mogelijk. Het is echter onwaarschijnlijker. Dus mijn suggestie is om een van die gelukkige uitgaande puppy’s te kiezen, zodat je de rest van zijn leven een gelukkig thuis kunt hebben.

Honden agressie

Als je al een hond in huis hebt en deze nieuwe hond aan je roedel wilt toevoegen, dan is het adopteren van een hond die niet hond agressief is een must. Het is altijd een goed idee om uw nieuwe hond aan uw bestaande hond voor te stellen in een vreemde omgeving die niet bij u thuis is. Houd er dus rekening mee dat de eerste ontmoeting in het plaatselijke park moet zijn of een wandeling moet maken. Zorg ervoor dat het adoptiebureau bereid is om de nieuwe hond terug te nemen als hij thuis agressie vertoont met uw bestaande hond.(Hond uit het asiel)

Zieke Hond — (Hond uit het asiel).

Onnodig te zeggen dat je een zieke of ongezonde hond niet wilt accepteren, vooral als je al een hond in huis hebt. Ik realiseer me dat er mensen onder jullie zijn die echte redders en verzorgers zijn die deze zieke hond zullen accepteren en hem weer gezond zullen maken. Maar voor de gemiddelde huisdiereigenaar kan dat meer een taak zijn dan ze willen aannemen.(Hond uit het asiel)

De ongesocialiseerde hond– (Hond uit het asiel).

Houd er bij het adopteren van je hond rekening mee dat de periode van socialisatie vanaf de geboorte tot 20 weken oud is. Als u een puppy adopteert, moet u dat vóór de vijf maanden bereiken. Als u een puppy overweegt die zijn hele leven in een asiel heeft gezeten en niet goed is gesocialiseerd, kan dat een fout zijn waar u jarenlang mee moet leven, tenzij er nog tijd is om het te doen vóór de 20 weken.

Aan de andere kant, als je een oudere hond kiest. Je kunt zien of hij goed is gesocialiseerd door zijn houding ten opzichte van mensen en honden.

Het adopteren van een hond kan een fantastische manier zijn om een nieuwe beste vriend te selecteren. Neem gewoon de tijd en vind de juiste hond die past bij uw levensstijl en uw verwachtingen. Als je deze eenvoudige informatie volgt, zul je allebei een gelukkig leven samen hebben.