Duitse pinscher karakter

Duitse pinscher karakter

Duitse pinscher karakter.

Duitse pinscher karakter ! De Duitse Pinscher, ook wel de Standaard Pinscher genoemd. Is een Duits ras dat al sinds 1879 bestaat. Dit ras stierf bijna uit voor de Tweede Wereldoorlog. Gelukkig bracht een man genaamd Herr Werner Jung het ras terug. Tegenwoordig stammen alle Duitse Pinschers af van één ‘founding mother’.

Duitse pinscher karakter
Duitse pinscher karakter

Dit is een kleinere hond die slechts tussen de 17 en 20 pond staat en tussen de 23 en 35 pond weegt. Ze hebben een korte, glanzende en gladde vacht die wordt geleverd in effen kleuren die variëren tussen fawn en hert rood. Deze hond is een goedaardige hond die net zo geschikt is als een gezinshond of een waakhond.

Een van de nadelen zijn de volgende:

te hoge activiteit (in sommige gevallen hyperactiviteit);
de wanhopige verlegenheid van karakter. Het vermogen om zo snel mogelijk met geliefden te vechten en alle gevechtsomstandigheden. Ondanks de superieure krachten van de vijand;
ze zenden doordringende blaffende geluiden uit. Die verre van aangenaam zijn om voor iedereen te horen;
de tsverg is achterdochtig tegenover vreemden. Gasten van de gastheer. Als hij plotseling iets verkeerds vermoedt, kan hij gemakkelijk de kleding van de gasten scheuren of zelfs in zijn been bijten – de gastheer heeft “ogen en ogen” nodig.

Tolereert geen eenzaamheid:

Een hond die onbeheerd wordt achtergelaten. Kan een echt bloedbad in huis organiseren, de bekleding ruïneren. Schoenen en draden kauwen;
blaft luid, verzet zich en kan bijten. Als je een voorwerp van de hond moet verwijderen waar hij van houdt. Dan is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat alles van waarde of gevaar zich op een ontoegankelijke plaats bevindt.
De behoefte aan hoge fysieke inspanning om energie te neutraliseren.

Wat veel tijd en lange wandelingen vereist;
genetische aanleg (van de voorouders van rattenvangers) voor het graven van de aarde. Dus het is noodzakelijk om wandelingen waakzaam te controleren. Zodat het bloembed van het perceel of de groene plantages van het park niet in een oogwenk in bliksem veranderen.
Tsvergs zijn intelligent, maar sluwe honden gehoorzamen meestal de eigenaar als ze zijn autoriteit en een “stevige hand” voelen, de rest van het gezin wordt slecht gehoorzaamd, bereid, probeert te manipuleren. Wat een groot nadeel van het ras is, omdat in het leven de eigenaar voor een lange tijd moet vertrekken (zakenreis, vakantiereis, ziekte, iets anders).

Belangrijkste aspecten.

Deze bewegende mini-Dobermanns zijn geschikt voor het comfortabele bezit van actieve en energieke mensen met een sterk karakter en leiderschapsneigingen. Mensen met een afgemeten leven en mensen met een slechte gezondheid moeten geen miniatuur knijper kopen.

De beslissing om een hond te hebben is een zeer belangrijke stap. We moeten de voor- en nadelen zorgvuldig afwegen, zodat we er geen bittere spijt van hoeven te hebben.

Om dit te voorkomen. Moet u van tevoren nadenken over de belangrijkste aspecten van het verblijf van uw huisdier in het appartement en rekening houden met de houding van alle huishoudens ten opzichte van dieren. Je moet een weloverwogen beslissing nemen – emoties en spontaniteit zijn onaanvaardbaar. Moet dit begrijpen, de hond is geen speelgoed. Maar een levend wezen dat recht heeft op een fatsoenlijk en gelukkig leven. Als reactie hierop zal een viervoeter eigenaren met een hoge intelligentie (volgens hondenexperts) en verschillende talenten eindeloos verrassen en hun loyaliteit keer op keer bewijzen.