Gratis honden

Gratis honden

Gratis honden.

Gratis honden ! Rijd niet zomaar naar een asiel en kies een hond voor adoptie. Het eerste wat je moet hebben is een liefde voor honden en echt willen dat ze je constante metgezel en beste vriend zijn. Overhaast adopteren zou een oefening in wanhoop zijn voor zowel jou als de hond als onvoorwaardelijke liefde ontbrak.(Gratis honden)

Hammer . Puppy , 9 maanden.

Gratis honden

Nog niet zo lang geleden boeide Hammer met zijn efficiëntie. Een grote baas onder de pups. Niets ging voorbij zonder zijn deelname en aandacht. De sterkste en grootste onder broeders en zusters, viel op tussen allen, niet alleen in uiterlijk, maar ook in het gedrag van speciale meesters. Ook al was hij een peuter.(Gratis honden)

Enige tijd ging voorbij. De aanraking van ernst verdween ergens. En onder hem zat een dromerige. Aardige en slimme kerel… Hammer. Nog steeds de grootste van het nest. Toont zich als een vrouw en een glimlach, voor wie niets belangrijker is dan bijeenkomsten op de handvatten.

De man is gezond. Gevaccineerd en behandeld.

Puppy Chip, 4 maanden.

Puppy Chip 4 maanden.

Een glorieuze kleine man genaamd Chip is op zoek naar de beste ouders ter wereld!

Het kind en zijn broers en zussen werden weggegooid in een doos op een van de voorstedelijke sporen van Moskou.

Hoe zou dit verhaal zijn geëindigd als mensen hen niet hadden geholpen? .Iets goeds((((Gratis honden)

Maar de kinderen hadden geluk. Ze werden onder curatele gesteld, opgewarmd, behandeld voor parasieten en nu wil de herfst thuis gevonden worden!

Chip is een ongelooflijk charismatische jongen.

Gezond.

Anfisa, 1-2 jaar oud.(Gratis honden)

Anfisa 1 2 jaar oud.

Anfisa is een vriendelijke, actieve, voorzichtige hond. Contact, maar je hebt wat tijd nodig om je aan te passen. Loopt aan de lijn. Kan goed overweg met andere honden. Geschikt voor gezinnen met kinderen.

Gevaccineerd, gesteriliseerd.(Gratis honden)

Groei bij de schoft – ongeveer 45 cm Nu.

Pes Chance, 2 jaar oud.(Gratis honden)

Pes Chance 2 jaar oud.

Dit zoete broodje is Chance. Hij is een echte Alabai.

In de wacht noemen we hem liefkozend “Mr. Sausage” vanachter de staart.

Hij is onmogelijk vriendelijk en aanhankelijk. Constant met liefdevolle ogen naar je kijken.

De geschiedenis is zo klassiek mogelijk: De zoektocht naar de eigenaren werd niet met succes bekroond.

We willen hem de ouders vinden die het ras niet zullen verraden en kennen.

Leeftijd 2 jaar. Gevaccineerd, gecastreerd, behandeld tegen parasieten.

 

In veel landen worden jaarlijks veel honden ingeslapen omdat niemand ze wil. Schuilplaatsen kunnen ze niet houden vanwege ruimte- en budgetbeperkingen. Dus in die context kan uw ‘hond voor adoptie’-onderneming daadwerkelijk een leven redden!(Gratis honden).

Wat is de beste aanpak om te gebruiken bij het nastreven van een asielhond die ter adoptie staat? Hier zijn enkele tips die u kunt volgen:

1. In wat voor huis woon je?(Gratis honden)

Het antwoord op deze vraag is erg belangrijk omdat je de hond wat ruimte moet geven om te bewegen en te spelen.

2. Heb je kinderen in huis? (Gratis honden)

Zijn ze goed thuis in de zorg voor honden? Zo niet, dan is het verstandig om het personeel van het dierenasiel hierover te vertellen, zodat ze het beste type hond kunnen aanbevelen. Ga er niet vanuit dat honden het niet erg vinden om geprikt of geprikt te worden.

Honden gratis

3. Hoe ziet je levensstijl eruit?

Houdt u van een rustige of actieve levensstijl? U moet rekening houden met deze factor. Voor een rustige levensstijl kan een oude hond ideaal voor u zijn. Vertel de man van het dierenasiel hier ook over en ze zouden je moeten kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte metgezel voor jou.(Gratis honden)

4. Oké, laten we aannemen dat het hond-voor-adoptieproces voorbij is en de hond nu in je huis is. Vergeet niet dat je hem in een geheel nieuwe omgeving brengt. Dus hij / zij heeft misschien tijd nodig om zich eraan aan te passen. Zijn eetlust kan plotseling “verdwijnen” en er is dagenlang geen potje. Geen paniek. Overlaad hem/haar met liefde en wees geduldig. Voor je het weet komt het goed als zijn stressniveau vervaagt en hij ontspant.

5. Probeer je hond niet te dwingen om in een vingerknip te reageren op je grillen en fantasieën. Je moet begrijpen dat hij eerder met verschillende eigenaren heeft gewoond en dat hij tijd nodig heeft om zich aan te passen aan je “gedrag”. Als je bijvoorbeeld wilt dat hij met je knuffelt terwijl je televisie kijkt. Moet je onthouden dat hij het misschien niet wil doen omdat zijn vorige meester die daad niet leuk vond. Wees dus begripvol en geef hem de tijd om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving.(Gratis honden)

6. Nadat je de hond uit het asiel naar huis hebt gebracht.

Vertel je de kinderen om niet op hem te gaan zitten. Aan zijn staart te trekken. In de buurt van zijn eten te gaan of hem te beschimpen. De arme hond heeft tijd nodig om zich aan te passen aan zijn nieuwe omgeving en dus moet je hem dat in zijn eigen tijd laten doen. Niet de jouwe, anders kunnen zijn angst en stress ervoor zorgen dat hij je kinderen bijt.(Gratis honden)

Onthoud deze tips omdat veel lieve dieren in het asiel zijn beland. Simpelweg omdat de eigenaren niet begrepen dat honden ook behoeften en gevoelens hebben, net als wij mensen.

 

 

Gratis honden aangeboden,
Hond gratis af te halen,
Hond gratis,

Gratis hond afhalen,

Gratis dieren,

Gratis klein hondje aangeboden,