Honden trucjes leren

Honden trucjes leren

Honden trucjes leren.

Honden trucjes leren ! Om uw hond zelfs eenvoudige trucjes te leren. Moet u wat kleine beloningssnoepjes hebben. Op een rustige, geschikte plaats zijn en de trainingssessies beperken tot 10 – 15 minuten. Anders zal uw hond beginnen met boarden. Onthoud dat wanneer hij iets goed doet. Veel lof en een beloning traktatie. Pas op dat je hem niet te opgewonden maakt. Anders verliest hij zijn concentratie.

Honden trucjes leren

Laat uw hond u zijn poot geven.(Honden trucjes leren).

Laat uw hond eerst zitten, neem dan terwijl u het woord ‘poot’ uitspreekt de poot van uw hond in uw hand. Geef de hond iets lekkers, herhaal dit. Neem na een paar keer zijn poot niet meer poot zo snel. Zeg het woord.(Honden trucjes leren).

Tel tot één en pak het dan. Je zou moeten merken dat hij zijn poot omhoog brengt terwijl je het woord uitspreekt als hij niet teruggaat om het tegelijkertijd te zeggen. Doe het dan nog een paar keer vertraag je reactie weer. Na 2 of 3 sessies pikken de meeste honden dit met plezier op.

De high five, zoals veel trucs.(Honden trucjes leren).

Is de high five een voortzetting van een eerdere truc, in deze worp de poottruc. Houd een traktatie in je vingers en steek je hand iets hoger op dan je zou doen voor de poottruc. Je hond zal denken dat je de poottruc wilt doen en zal met zijn poot naar het lekkers reiken. Zoals we hem eerder hebben geleerd.(Honden trucjes leren).

Terwijl hij zich uitstrekt. Zeg je high five en geef je hem het lekkers. Zodra uw hond de poottruc onder de knie heeft. Zou deze heel gemakkelijk te leren moeten zijn en met slechts een paar sessies zal hij het op handsignaal doen in plaats van op stembesturing.

Uw hond door een hoepel laten springen.

Voordat u aan deze begint. Zou ik u willen vragen een beetje verstandig te zijn en de hoepel niet te hoog te houden. Omdat u niet wilt dat uw hond zichzelf hart geeft terwijl hij de truc doet. Zet uw hond aan de ene kant van een hoola hoepel. Trek de aandacht van de hond op uw hand aan de andere kant van de hoepel. Neem iets lekkers in uw hand en geef de hond het commando om hem uit de zit te halen. In eerste instantie zal hij proberen om ga rond of onder de hoepel door.(Honden trucjes leren).

Als dit gebeurt, begin dan opnieuw. Uw hond wil het lekkers en zal snel leren dat rond of onderdoor gaan het niet krijgt. Dus hij zal er snel doorheen gaan. Als hij heisa zegt en hem het lekkers geeft . Hij zal binnenkort door de hoepel springen op commando van heisa.(Honden trucjes leren).

trucjes hond
trucjes hond

Honden zijn een van de slimste wezens. Ze houden ervan om nieuwe trucs en gehoorzaamheidscommando’s te leren. Het aanleren van nieuwe trucs aan je hond maakt hem de hele tijd gelukkiger, slimmer en gedraagt zich goed. Het trainen van je hond en het aanleren van nieuwe trucs aan je hond verhoogt de focus en verbetert je band met je beste vriend.

Probeer zo vaak mogelijk aan de puppy gehoorzaamheidstrainingstechnieken te werken. Honden houden van rituelen, ze houden ervan om gewoonten te hebben. Dus houd ze op een schema, dit zal je huisdier helpen om zich gemakkelijk te concentreren op wat je leert.(trucjes hond)

Begin nu onmiddellijk met het trainen van uw puppy. Wees zelfverzekerd, hij of zij zal meer van u houden om hem / haar te trainen.

Houd het LEUK.

Wij denken dat het trainen van uw hond op een positieve manier het eerste sleutelelement is voor succes. Of je nu nieuwe commando’s of trucs aanleert, het moet leuk en spannend zijn. Denk tijdens het aanleren van nieuwe trucs aan je hond dat jij en je hond samen plezier hebben. Dus het maken van correcties kan ervoor zorgen dat je hond verlegen is of niet meer wil leren. Houd het leuk.(trucjes hond)

Houd het SIMPEL.

Beginnen met slechts één truc zal je hond helpen om zich maar op één ding te concentreren en kan gemakkelijker en sneller leren. Nadat je het ene commando of truc onder de knie hebt. Begin je met het onderwijzen van de andere. Houd het simpel.

Houd het KORT.

Honden, vooral puppy’s, kunnen zich niet lang concentreren. Het kort houden van uw trainingssessies in het begin zal u veel helpen. Je wilt niet dat je hond zich verveelt tijdens het leren op elk moment. Als je een gevoel van verveling voelt tijdens het leren. Kan dit je in de toekomst een probleem opleveren wanneer je meer saaie maar noodzakelijke nuttige gehoorzaamheidscommando’s voor honden wilt leren. Een paar minuten per dag zal geweldig zijn voor uw gehoorzaamheidstrainingen voor huisdieren. Houd het kort.(trucjes hond)

Wees GEDULDIG.(Honden trucjes leren).

Het aanleren van nieuwe trucs en gehoorzaamheidscommando’s kost tijd. Je hond, puppy is net aan het leren. Verwacht niet dat uw hond. Puppy leert nadat hij de truc slechts één keer heeft laten zien. Stel je voor hoe je je voelt terwijl je nieuwe dingen leert, honden hebben dezelfde gevoelens. Nieuwe dingen leren is al moeilijk genoeg voor je hond, puppy dus wees geduldig.(Honden trucjes leren).

Wees CONSEQUENT.(Honden trucjes leren).

Gehoorzaamheidstraining voor honden en nieuwe trucs lijkt eenvoudig en geluiden kunnen nog gemakkelijker zijn, maar uw hond. Puppy wordt er gewoon over gehoord. Blijf de truc altijd vanaf het begin doen. Gebruik precies dezelfde toon en dezelfde woorden. Zodat uw hond de beweging associeert met uw woorden en toon. Wees elke paar minuten consistent op je training.(trucjes hond)

Lof, Lof en Beloning.(Honden trucjes leren).

Na het doen van de trucs of gehoorzaamheidscommando’s prijs je je hond altijd enthousiast. Vrolijke en gemotiveerde stem helpt je hond te begrijpen dat wat ik ook doe, het juiste is. Je hond zal de hele tijd de truc doen wanneer je de triggerwoorden zegt. Vergeet niet om een kleine traktatie te geven na de lofprijzing. Belonen helpt je hond om te begrijpen dat alles goed gaat.(Honden trucjes leren).

Sommige rastypen leren sneller en gemakkelijker dan de andere. Sommige trucs komen voort uit de aard van het rastype. Labrador Retrievers en Golden Retrievers houden bijvoorbeeld van het ophalen van ballen en ander speelgoed, maar ze zijn niet goed in als waakhond. Het kennen van je hondenras zal je helpen om te begrijpen wat je nodig hebt om je te concentreren tijdens het trainen van je beste vriend.(trucjes hond)