De hond leren bijten

De hond leren bijten

De hond leren bijten.

De hond leren bijten ! Honden leren niet zachtjes bijten. Ze moeten goed onderwezen worden.
Het heeft veel informatie en training nodig.

De hond leren bijten
 

Vergeet niet dat huisdieren hun mond meestal op dezelfde manier gebruiken als wij onze handen gebruiken. Het is dus erg belangrijk om te begrijpen dat bijten en trekken met hun mond heel natuurlijk is voor honden.(gaan de hond leren bijten)

Het helpen van uw hond in de interactie met andere honden kan erg nuttig zijn. Wanneer twee huisdieren samen spelen, hebben ze de neiging om elkaar te bijten terwijl ze speels zijn.
Als de ene hond niet zachtjes bijt, zal de andere weglopen. Dit gedrag zelf is erg nuttig om hen te leren hoe ze zachtjes moeten bijten.

Normaal gesproken spelen en bijten honden in sociale interacties, omdat dit heel natuurlijk voor hen is.(gaan de hond leren bijten)

De beste manier om dit uw puppy te leren is iets wat we hieronder hebben beschreven.

Wanneer u een nieuwe puppy krijgt, merk dan op wanneer hij uw hand in de mond neemt.
Observeer de druk die ze gebruiken en als het meer is, maak dan plotseling een schreeuw en haal je hand uit de mond, geef hem een blik en ga een paar minuten van hem weg.

Doe het regelmatig zodat ze kunnen begrijpen dat er iets misgaat als ze hard bijten. Ze zullen begrijpen wat je hen wilt overbrengen, vroeg of laat.

Probeer je huisdier iets te geven om op te kauwen. Het kan elk speeltje zijn. Als je een nee zegt om op je hand te kauwen, moet je ja zeggen tegen andere dingen.(gaan de hond leren bijten)

En laat kleine kinderen deze bijtende oefening nooit oefenen.

Als ze je hand slecht blijven bijten, betekent dit dat je puppy zijn energie moet vrijgeven. Geef hem dus voldoende tijd om te rennen en te sporten.