Mijn hond eet niet

Mijn hond eet niet scaled

Mijn hond eet niet.

Mijn hond wil niet alles eten.(Mijn hond eet niet)

Als het gaat om het voedsel dat we onze geliefde honden regelmatig geven, weigeren ze soms af en toe te eten. Geen enkele hoeveelheid zoet praten zal ervoor zorgen dat ze het voedsel eten dat ze de afgelopen dag of twee zo lekker vond. En uiteindelijk zijn we verbijsterd over wat er mis is gegaan.

Mijn hond eet niet
Mijn hond eet niet

Is er echt iets mis of zijn ze gewoon kieskeurig? Het zal geen paniek veroorzaken als de hond gewoon weigert om één maaltijd te eten. Maar twee of meer maaltijden achter elkaar weigeren is een ander verhaal. Vooral als de hond zijn favoriete voedsel niet eet, is het dan nodig om naar een dierenarts te gaan?

Oorzaken van eetlustverlies

Het veranderen van merk, zelfs als het hetzelfde hondenvoer is, kan de reden zijn waarom uw hond niet eet. Het kan hetzelfde eten zijn, maar verschillende merken kunnen verschillende smaken hebben. En als je hetzelfde merk gebruikt, is er een verre neiging dat het voedsel bedorven of beschimmeld kan zijn. Zelfs als je de tas net hebt geopend. Zelfs als het er goed uitziet, kan er mogelijk iets mis zijn met het eten. Als het eten zorgen baart. Kunt u het altijd terugbrengen naar de supermarkt en de meeste winkels geven u graag een vervanging. Vergeet niet het aankoopbewijs mee te nemen.

Een andere waarschijnlijke oorzaak is mond- en gebitsproblemen. Als er iets mis is met een van de tanden. Zou kiespijn of pijnlijk tandvlees ervoor zorgen dat honden hun eetlust verliezen.

Oude hond wil niet eten.

Maar als uw hond iets ongewoons vertoont, zoals braken, hijgen en diarree, moet u snel een bezoek brengen aan de dierenarts om erachter te komen wat er echt mis is met uw huisdier.

Bovendien, wanneer honden medicijnen gebruiken, of ze nu over de toonbank medicijnen of voorgeschreven medicijnen gebruiken, kunnen ze soms een beetje onrustig of misselijk zijn. Bijwerkingen van hondengeneesmiddelen kunnen het verlies van eetlust omvatten.

Hond wil niet eten wel koekjes.

Wanneer een vrouwelijke hond in de hitte is, verliest hij meestal interesse in eten, en mannelijke hond die in de buurt woont, kan ook worden beïnvloed. Maar nadat de hitteperiode voorbij is en uw hond nog steeds weigert te eten, breng haar onmiddellijk naar de dierenarts omdat er een onderliggende aandoening kan zijn die een mogelijke bedreiging voor de gezondheid van uw hond kan zijn.

En net als mensen kan de eetlust van honden veranderen naarmate ze ouder worden. Als uw dierenarts geen kwalen kan vinden en uw hond nog steeds niet eet. Moet u misschien gewoon iets nieuws maken of improviseren om iets te maken dat de smaakpapillen van uw hond zou plagen die moeilijk te behagen worden.