Astma bij honden

Astma bij honden Tekengebied 1

Astma bij honden.

Astma bij honden
Astma bij honden

Dat schattige kleine kitten of lieve hondje waar je kind (of partner) niet zonder kan. Kan ze erg ziek zijn door Astma bij honden. Helaas, hoeveel we ook van ze houden. Katten en honden zijn vaak belangrijke astma-triggers voor astmapatiënten en kunnen sommigen naar de eerste hulp sturen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het de huidschilfers (droge huidschilfers). Niet het haar van het dier dat eigenlijk de oorzaak van het probleem is.

De huidschilfers van uw huisdier worden continu afgeworpen. Maar deze is zo klein dat het moeilijk te zien is. De huidschilfers zijn gemakkelijk in de lucht en kleven gemakkelijk aan vezels- daarom gaat hij overal heen en komt hij op zowat alles terecht. Als je vloerkleden hebt en je huisdier komt in huis. Zijn ze er zeker vol van, net als je meubels en bedden als ze erop zijn toegestaan. Als je knuffelt of met je huisdier speelt, zit het ook overal in je kleding. Dit betekent echter niet dat je fido of Garfield kwijt moet.

Astma bij honden.

Er zijn een aantal alternatieven die u kunt nemen. Stoomreinigingskleden en meubels in uw huis zullen helpen om de huidschilfers te verwijderen. Het gebruik van een HEPA stofzuiger is ook goed. Indien mogelijk is het wegwerken van tapijten de beste oplossing. Zorg ervoor dat uw huisdier uit de slaapkamer van de astmapatiënt blijft. Was alle beddengoed, vloeren en muren om de huidschilfers te verwijderen. Gebruik dan ‘s nachts een HEPA luchtreiniger in de slaapkamer met de deur dicht.

Breng uw huisdier één keer per week naar de trimmer voor een shampoo of laat een familielid uw huisdier buiten wassen om ervoor te zorgen dat het huidschilfersniveau zo laag mogelijk wordt gehouden. Langharige huisdieren moeten korter worden geknipt. Als uw huisdier graag zijn waardering toont door te likken. Moet dit worden ontmoedigd, omdat hun speeksel huidschilfers en eiwitten bevat, die ook een astma-trigger zijn voor veel astmapatiënten.

Hondenverzorging.

Als je geen huisdier hebt. Maar je vrienden of familieleden wel, kan zelfs een kort bezoek aan hun huis problemen veroorzaken voor een astmapatiënt. Vooral kinderen die het niet kunnen laten om met hen te spelen. Wanneer je thuiskomt. Laat je kind dan douchen en was zijn kleding ook om de huidschilfers te verwijderen.

Leven met uw geliefde huisdier kan comfortabel en symptoomvrij zijn bij het nemen van al deze maatregelen. Als uw situatie echter ernstiger is en uw huisdier u nog steeds ziek maakt. Wilt u misschien een natuurlijke astmabehandeling proberen.