Mag een hond watermeloen

Mag een hond watermeloen

Mag een hond watermeloen.

Mag een hond watermeloen ! Watermeloen is een zeer verfrissende vrucht die ongetwijfeld de interesse van uw hond wekt. Als de zomer nadert, zal hij je met zijn grote dorstige ogen aankijken en zul je willen kraken.(wat mag een hond eten)

Mag een hond watermeloen
Mag een hond watermeloen

De vraag rijst: Moeten we wroeging hebben of nadat we hem een plakje hebben gegeven of moeten we onszelf liever feliciteren?

Je zult blij zijn om te weten dat er niets mis mee is om het met mate aan hem te geven! Aan de andere kant, hier is waarom misbruik schadelijk kan zijn.(wat mag een hond eten)

Fragiele darmen onthouden zich van stemming.

Zoals veel fruit kunnen watermeloenen de darmen van de hond destabiliseren en diarree veroorzaken, vooral wanneer ze in grote hoeveelheden worden ingenomen. Bij het introduceren van een nieuw voer is het belangrijk om kleinere hoeveelheden aan te bieden en te controleren hoe uw huisdier reageert. Als de consistentie van de ontlasting varieert, stop dan met het geven aan Fido.(wat mag een hond eten)

Verwijder schil en zaden van meloen. -Mag een hond watermeloen-

Zelfs als de zaden niet zo gevaarlijk zijn als voor andere vruchten, bijvoorbeeld appel, kunnen ze nog steeds leiden tot een verstopping van de darmen. De schil is net zo riskant en bevat geen voedingsstoffen, dus het zou onredelijk zijn om de watermeloen aan je hond aan te bieden voordat je hem goed hebt voorbereid.(wat mag een hond eten)

Voedingswaarde van watermeloen- Mag een hond watermeloen-

Er is niet alleen negatief, verre van dat! Met een watergehalte van ongeveer 92% is deze meloen perfect om uw hond aan te moedigen meer te drinken in de zomer, wat uitstekend is voor zijn gezondheid.-Mag een hond watermeloen-

Beta-caroteen, magnesium, vitamine A, kalium en vitamine C zijn voedingsstoffen die in de vrucht worden aangetroffen. Voor zo’n caloriearm voedsel is dit niet over het hoofd te zien. De afwezigheid van eiwitten voorkomt dat het centraal staat in het goede hondendieet, maar tussen watermeloen en traktaties is de keuze snel gemaakt.(wat mag een hond eten)