Tips hond alleen thuis laten

Tips hond alleen thuis laten

Tips hond alleen thuis laten.

Tips hond alleen thuis laten ! Ik ben ervan overtuigd dat zoete puppy-adem de vorm van Liefdesdrank nr. 9 van de natuur is. Eenmaal blootgesteld. Wordt u bedwelmd en machteloos om iets anders te doen dan uw leven opnieuw te plannen.

Tips hond alleen thuis laten

Zodat u zoveel mogelijk tijd met uw nieuwe puppy kunt doorbrengen. Dagen gaan voorbij en je voelt je humeur en geest oplichten als je ze ziet ravotten op hun nieuwsgierige. Enthousiaste en nog niet volledig gecoördineerde manier.(Tips hond alleen thuis laten).

Deze korte uitbarstingen van vermakelijke energie worden in evenwicht gebracht met uren besteed aan het kijken naar de vredige. Diepe slaap die uniek is voor een babydier. Je wazige, liefdesmist begint op te klaren wanneer je je realiseert dat je naar je werk. School of de supermarkt moet gaan. Maar de gedachte om je nieuwe kleine puppy alleen thuis te laten, kan genoeg zijn om zelfs de meest rationele huisdierouder in schuldgevoelens te sturen. Dit wordt verergerd zodra je de deur uitgaat en het gejank. Gejank, gehuil en geblaf hoort van een pup die zich plotseling realiseert dat hij alleen is gelaten. Wat volgt is niets minder dan wederzijdse honden- en menselijke verlatingsangst.

Puppy’s zijn geprogrammeerd om sociale verbindingen te zoeken voor veiligheid en comfort.

Tijd alleen doorbrengen is iets dat inherent vreemd voor hen is en dat ze waarschijnlijk niet hebben ervaren in de vroege puppytijd terwijl ze bij hun moeder en nestgenoten zijn. Omdat tijd alleen doorbrengen echter een consistente vereiste zal zijn voor bijna alle honden. Is het helpen van een jonge pup om de vaardigheid te ontwikkelen om zichzelf te kalmeren en tijd rustig en rustig door te brengen zonder hun familie in de buurt een essentieel onderdeel van vroege puppy-educatie. Dit zal de stress uit de scheiding halen voor u en uw hond. Houd er echter rekening mee dat het helpen van uw puppy om deze vaardigheid te leren in evenwicht moet zijn met een goed gepland en geïmplementeerd socialisatieprogramma. Zodat hij ook leert genieten van het gezelschap van een breed scala aan mensen.(Tips hond alleen thuis laten)

In de meeste opzichten werkt de voorkeur van de hond voor gezelligheid in ons voordeel. Ze zijn immers al jaren onze toegewijde metgezellen en zullen aan onze zijde werken. Ons waarschuwen voor indringers en anders alles zijn wat je zou kunnen hopen in een dierlijke metgezel. Deze neiging tot gezelligheid betekent echter ook dat we een geleidelijke aanpassing moeten toestaan aan het leren om tijd alleen door te brengen.

Bovendien is elke hond een individu en verdient het om te worden voorzien van alles wat nodig is om op een zo stressvrije manier mogelijk te leren die geschikt is voor hun specifieke temperament en ervaring. Zorg er dus voor dat u doorgaat met de volgende tips in een tempo dat geschikt is voor uw pup.

1. Maak optimaal gebruik van de behoefte van je pup aan voldoende rust.

Hoe geweldig het ook is om met je slapende pup te knuffelen. Probeer vitale dutjes te gebruiken als kansen voor je hond om van jou gescheiden te zijn wanneer het waarschijnlijk het gemakkelijkst voor hem is. Rusten in een krat van geschikte grootte is meestal de beste optie. omdat het niet alleen een veilige rustplek biedt. Maar bij correct gebruik ook een nuttig hulpmiddel voor zindelijkheidstraining zal zijn. Begin met het plaatsen van uw pup in zijn of haar bench net na eliminatie op een geschikte plek en op momenten dat ze het meest behoefte lijken te hebben aan een dutje. De kist moet bij u of andere familieleden in de buurt zijn. Maar in de loop van een paar weken zou je het geleidelijk verder weg moeten kunnen verplaatsen. Wanneer je pup wakker wordt. Zorg er dan voor dat je hem meteen naar zijn potje draagt.

2. Gebruik puzzel- en kauwspeelgoed om uw puppy gelukkig bezig te houden wanneer hij niet met u speelt.

Honden, vooral puppy’s die tandjes hebben, houden ervan om te kauwen. Zorg voor een selectie van vijf tot tien kauwspeeltjes bij de hand waar je pup mee kan spelen. De drie algemene variëteiten zijn: speelgoed dat hol is in het midden en uw pups droog of nat voedsel geeft (zoals Busy Buddy Twist n ‘Treats, Kongs en Activity Balls), speelgoed dat hol is in het midden en kan worden gevuld met zacht voedsel dat niet uitvalt wanneer het wordt rondgeduwd. Maar dat uw hond kan werken om te krijgen (zoals gesteriliseerde witte botten met een kleine opening aan elk uiteinde). kauwspeelgoed dat verteerbaar is (zoals Flossies en Bully Sticks). Door uw hond deze boeiende kauwopties te bieden, blijft hij gelukkig bezig als u niet met hem bezig bent.

3. Oefen aan de lijn tethering.

Gebruik een riem van 6 voet om uw hond vast te binden aan een stabiel object in de buurt en bied twee kauwspeeltjes aan om hem of haar bezig te houden. Begin met uw hond niet meer dan een voet of twee afstand en verhoog geleidelijk de afstand terwijl u uw pup altijd in uw gezichtsveld houdt.(Tips hond alleen thuis laten)

Hoewel ze je ook kunnen zien, helpt deze oefening voorkomen dat je hond een ‘klittenbandhond’ wordt en vlak bij je in de buurt moet zijn en je moet volgen wanneer je thuis bent. Dit is een kleine stap die helpt bij het maken van een geleidelijke overgang naar uw puppy die uiteindelijk rustig kan rusten wanneer u niet thuis bent.

4. Zorg voor voldoende en geschikte uitlaatkleppen voor fysieke energie.

Naast voldoende zindelijkheidspauzes en wandelingen, voorspellen actieve spellen zoals apporteer- en trainingsspellen zoals het heen en weer roepen van de pup tussen twee of drie personen gedurende een paar minuten (en ze belonen wanneer ze reageren) een goed voorteken voor het algehele welzijn van uw pup, inclusief ontvankelijkheid voor rusttijd alleen.

5. Probeer als algemene regel ten minste 30-50% (afhankelijk van hun temperament en behoefte aan tijd alleen ervaring) van de tijd dat u thuis bent met uw pup te besteden aan zelf-kalmerende vaardigheden zoals aan de lijn vastbinden en rusttijd in hun bench.

Deze vijf tips helpen u uw lange termijn doel te bereiken om uw puppy te helpen uitgroeien tot een volwassen hond met de vereiste vaardigheden (waaronder zindelijkheidstraining. Kauwspeelgoed en zelfverzachtende vaardigheden thuis) om vrij in uw huis te kunnen rondhangen. Of u er nu bent of niet. Maar je babyhond heeft je begeleiding en hulp nodig om op dit punt te komen. Dus, hoe moeilijk het ook kan zijn om jezelf van je puppy te scheiden. Bedenk dat het in hun belang op de lange termijn is.(Tips hond alleen thuis laten)

Het niet helpen van uw puppy om te leren tijd alleen door te brengen. Ligt aan de basis van moeilijk op te lossen scheidingsproblemen van volwassen honden die zeer stressvol kunnen zijn voor de hond en zijn gezin. Aan de andere kant zal het leggen van een basis in uw puppy om tijd alleen door te brengen resulteren in een volwassen hond die blij is als u er bent en kalm en vredig als u dat niet bent.