Ruwharige teckel karakter

Ruwharige teckel karakter

Ruwharige teckel karakter.

Ruwharige teckel karakter ! Veel mensen willen een hond, maar er zijn redenen om het niet te doen. Kleine kinderen, allergieën. Gebrek aan vrije tijd, klein appartement en ga zo maar door. Dit is geen volledige lijst van redenen. Het lijkt voor sommigen dat als je een kleine hond krijgt, het een aantal van de problemen zal oplossen. Voor een deel is dit waar, maar alleen als het geen honden van het teckelras betreft.(Teckel karakter)

Ruwharige teckel karakter
Ruwharige teckel karakter

8 redenen waarom je geen Ruwharige teckel karakter kunt krijgen

Als je plotseling hebt besloten om deze grappige kleine kortbenige hond te nemen, omdat het je lijkt dat het ideaal is in jouw geval, dan zijn hier 7 redenen om van gedachten te veranderen.(Teckel karakter)

Teckels zijn koppig.

In de beschrijving van het ras van de American Kennel Club staat geschreven dat de hond intelligent en koppig is. Dit betekent dat ze niet altijd de beste keuze zijn voor een beginnende hondenfokker. Niet zelden bevelen ze de eigenaar. niet andersom. Heel belangrijk. zodat de hond wordt getraind, maar zelfs dit garandeert niet dat de hond uw verlangens met een half woord zal vervullen.(Teckel karakter)

Ze staan te bibberen in huis.

Teckels leren, in tegenstelling tot veel andere kleine honden, thuis niet op het dienblad lopen. En elke herfst, als het koud wordt, kunnen ze binnenshuis gaan rillen. Veel teckels houden niet van kou en vocht, dus proberen ze zo snel mogelijk te lopen. en doe je toiletklusjes al thuis op de grond. Ze zijn ook gevoelig voor angstaanvallen wanneer ze gescheiden zijn of overmatige vreugde bij het ontmoeten, waardoor ze op de grond plassen zodra je weggaat. Deze problemen kunnen worden overwonnen, maar we moeten altijd onthouden dat dit hen overkomt.(Teckel karakter)

Ze hebben veel aandacht nodig.

Een gelukkige teckel brengt graag veel tijd door met zijn eigenaar. Als je veel tijd op je werk doorbrengt, is het beter om geen hond te nemen. Dit is niet uw geval.(Teckel karakter)

Ze hebben veel tijd nodig om te trainen.

Veel mensen kiezen ten onrechte voor een kleine hond omdat het niet veel tijd nodig heeft voor wandelingen en training. Maar ze vergeten dat teckels jachthonden zijn, dus ze hebben veel energie. Hoewel ze zich kunnen aanpassen aan een minder mobiele levensstijl, hebben ze nog steeds veel beweging nodig om gelukkig en gezond te blijven en niet te veel gewicht te krijgen.(Teckel karakter)

Ze zijn luid. – Teckel karakter.

De teckel houdt er niet van om stil te zijn. Het gaat helemaal niet om haar. Door te blaffen drukt ze angst, vreugde, spel, verdriet, interesse en een heleboel andere verschillende gevoelens en processen uit. Ze kunnen worden geleerd om minder te blaffen, maar dat betekent niet dat ze stil zal zijn tijdens je afwezigheid van huis. En buren vinden het niet echt leuk als een dier van 7.00 tot 19.00 uur zonder pauze achter de muur blaft.

Het zijn jagers.-Teckel karakter.

Dat wil zeggen, als je al wat dieren thuis hebt, dan is het beter om geen teckel te nemen. Een kat, hamster, cavia en zelfs een papegaai kunnen het slachtoffer worden van een hond. Jagen zit haar in het bloed en geen enkele hoeveelheid ouderschap zal het uit haar halen. Er zijn echter uitzonderingen, maar dit zijn uitzonderingen.

Het zijn vernietigers.- Teckel karakter.

De teckel heeft één groot pluspunt, hij zal je snel leren hoe je alle dingen op zijn plaats moet zetten. Elk voorwerp van het speelgoed tot de teen zal worden vernietigd, geknaagd, kwijlend en in afval veranderd. Er is echter geen garantie dat het ding dat op zijn plaats is gezet niet zal vallen tot de dood van de dapperen. Verveeld in eenzaamheid, dit is een vreselijke kracht.

Ze zijn gevoelig voor rugklachten.

Teckels hebben hun eigen chronische ziekte. Ongeveer 25% van deze honden ervaart rugklachten als gevolg van een genetische aandoening die intervertebrale schijfziekte (IVDD) wordt genoemd. Er is geen genetische test voor deze ziekte, dus zelfs een fokker kan geen 100% garantie geven dat uw hond geen problemen zal hebben. Niet alle teckels hebben rugproblemen en velen hebben kleine problemen, maar sommigen hebben permanente problemen en ze kunnen uiteindelijk verlamd raken of een operatie nodig.