Pitbull Terrier

Pitbull Terrier scaled

Pitbull Terrier.

Pitbull Terrier – Voor en nadelen.

Ontdek waarom een pitbull wel of geen goede hond als huisdier zal zijn.

De Pit Bull Terrier is waarschijnlijk het meest verguisde hondenras ter wereld. Een deel van hun laster en naam komt voort uit het feit dat ze kunnen worden getraind om te vechten in hondenkuilen. Een andere factor is dat ze de hond bij uitstek zijn van veel bendeleden. Pitbull lijkt ook een synoniem te zijn geworden voor stoerheid en gemeenheid. Dit alles veroorzaakt veel angst wanneer de meeste mensen met een van hen worden geconfronteerd.

Pitbull karakter.

Een feit waar niet veel mensen zich van bewust zijn, is dat een goed getrainde pitbull een van de meest vriendelijke en liefste honden is die je ooit zult vinden. Vraag mensen welke honden ze hebben gebeten of geprobeerd te bijten en ik denk dat je zult merken dat de meesten de kleine honden zullen zeggen, zoals de poedels, Chihuahua, teckels en dergelijke.

Training is de sleutel voor een pitbull als huisdier om een goed lid van het gezin te worden. Mijn dochter heeft een pitbull die een van de vriendelijkste honden was die ik ooit heb ontmoet. Ik geef toe dat de eerste keer dat ik haar bezocht nadat ze de hond had gekregen, ik bijna klaar was om op te staan en te rennen toen ze de achterdeur opende en deze enorme Pitbull naar me toe kwam rennen.

Ze zei dat hij aardig moest zijn en hij begon meteen te lopen, nadat hij ervoor had gezorgd dat het ok was, in plaats van te rennen. Het enige probleem was dat hij nog steeds naar me toe kwam, maar ik wist dat mijn dochter me geen pijn zou laten doen, dus ik ontspande me.

Toen hij bij me kwam begon ik hem te aaien en kon zien dat hij op het punt stond zichzelf binnenstebuiten te keren hij was zo blij. Ik zat op de bank en hij probeerde bij mij op schoot te komen toen ze zei dat hij naar haar toe moest komen. Op dat moment moet ik zeggen dat mijn perceptie van Pit enorm is veranderd.

Voordelen van Pitbull Terrier:

Pitbulls zijn mensgerichte huisdieren. Met de juiste, consistente training zal dit ras het leven van de partij zijn.

Kuilen zijn oprecht liefdevol. Zoenen, knuffelen, spelen en op schoot zijn (ook al kunnen ze tot 50-60 pond wegen) zijn hun favoriete bezigheden.

Het behagen van de mensen met wie ze leven. zal een van de favoriete dingen van uw pitbull zijn. Ze zijn dol op het gelukkig maken van hun gezin. Het trainen van een Pit kan zeer bevredigend zijn en kan zelfs leiden tot het uitvoeren van gehoorzaamheidswedstrijden.

Deze speelse huisdieren zullen frisbees achtervolgen, stokken halen, achter ballen aanrennen, ruzuren met hun familieleden en over het algemeen spelen tot ze vallen. Om te zeggen dat het hebben van een plezier is, is een understatement.

Enthousiasme is de tweede naam van een Pitbull. Ze zijn jong van geest en ontgroeien nooit hun vrolijke geest.

Enorm atletisch, zal de familie worden uitgedaagd om dit krachtige ras bij te houden.

Pitbulls zijn aantrekkelijk. Hun gespierde, compacte bouw trekt de aandacht, waar ze ook gaan.

Nadelen van Pitbull Terrier:

Het ras heeft in de loop der jaren een slechte rap gekregen en de meeste mensen zijn bang voor hen, dus je kunt je gevoelens niet gekwetst krijgen als ze je pitbull vermijden.

Pitbulls moeten goed worden begeleid rond andere dieren. Ze hebben de neiging om in orde te zijn, tenzij het andere dier agressie vertoont. Op dit punt willen u en uw huisdier misschien uw verlof opnemen.

Deze honden zijn de nummer één honden die in Amerika van hun families zijn gestolen. Uw huisdier nooit buiten Laat zonder toezicht.

Kuilen zijn de Houdini’s van de hondenwereld. Ze kunnen uit de meeste plaatsen ontsnappen, dus gezinnen moeten attent en vastberaden zijn wanneer ze proberen hun dier veilig te houden.

Vooral als puppy’s kan dit ras een handvol zijn. Een gevoel voor humor is nodig om met uw pitbull door de puppykap te werken.

Laat je pitbull niet vervelen. Een verveelde Pit gaat iets vinden om te doen. En het kan iets onaanvaardbaars zijn voor de familie.

Dit ras is gedurfd. Ze geven nooit op. Ze hebben een sterke wil en jullie families zullen sterker moeten zijn.

Ze hebben veel beweging nodig, dus een grote tuin is bijna een must. Alleen lopen is niet echt genoeg beweging voor hen. Tenzij je familie erg actief is, wil je misschien nadenken over een ander ras.

Als je een waakhond wilt, is een Pit niets voor jou. Ze verwelkomen meestal graag iedereen die de tuin van de familie betreedt.

Al met al is dit ras een prima huisdier.

Ik kan dit persoonlijk bevestigen na een tijdje bij mijn dochters Pitbull te zijn geweest. Deze honden zijn niet wat je een huishond zou noemen. Het is soms een hele klus om ze te lopen, omdat ze sterk zijn en als ze besluiten een andere kant op te gaan, heb je misschien een probleem om ze tegen te houden. Dit is een goede reden om ervoor te zorgen dat ze goed getraind zijn.

Je moet ervoor zorgen dat je je huisdier Pitbull veel aandacht geeft. Maar zorg er vooral voor dat je familie de vastberadenheid. Zelfdiscipline en standvastigheid heeft om je huisdier grondig te trainen. Tenzij u van plan bent om uw huisdier te fokken, wilt u misschien nadenken over sterilisatie of castratie. Dit maakt ze zachter en gemakkelijker te trainen. Vergeet niet dat er geen slechte honden zijn. Alleen ongeschoolde eigenaren. Voordat je op de een of andere manier beslist. Bezoek een familie die een goed getrainde pitbull heeft en je zult zien waar ik het over heb.