Nadelen Duitse Herder

Nadelen Duitse Herder

Nadelen Duitse Herder.

Nadelen Duitse Herder ! De beslissing om een hond te adopteren moet serieus worden overwogen. Vooral als u denkt aan een hond van een groot ras zoals de Duitse herder. Als het op twee na populairste hondenras in de Verenigde Staten voor de laatste 10 jaar volgens de American Kennel Club.

Trekt de Duitse herdershond de aandacht met zijn goede uiterlijk. Intelligentie en sterke persoonlijkheid. Dit klassieke en lieve hondenras is echter geen gemakkelijk of onderhoudsarm huisdier. Veel voor- en nadelen komen met het bezitten van Duitse herdershonden.(Nadelen Duitse Herder).

Nadelen Duitse Herder

Voor gelukkige eigenaren van deze krachtige honden worden de nadelen slechts een deel van een interessante routine. Maar voor andere potentiële eigenaren van gezelschapsdieren kunnen de uitdagingen van een groot ras onbetaalbaar zijn. Als eigenaar van een Duitse herdershond voor de laatste zes jaar. Kan ik mijn ervaring met dit opmerkelijke ras geloofwaardig delen.

Voordelen:(Nadelen Duitse Herder).

Als een hond van een groot ras presenteert een Duitse herder een robuust dier vol energie waarmee de eigenaar een gedurfd statement kan maken met zijn of haar huisdier en kan genieten van gezelschap met een hond die veiligheid aan het huis toevoegt.

Nadelen: (Nadelen Duitse Herder).

Dit ras kan voor sommige mensen gemakkelijk te veel hond blijken te zijn. Ze zijn sterk en vaak wilskrachtig en elke eigenaar van een groot ras draagt de verantwoordelijkheid om zijn of haar hond te beheersen. Wanneer bezoekers van uw huis onophoudelijk worden geblaft door een Yorkshire Terrier. Zouden ze geïrriteerd zijn. Maar bezoekers die een ongeremde blafsessie van een Duitse herder ontvangen. Zullen plotseling het gevoel hebben dat ze midden in een burgerrechtenprotest zitten. Naast het beheersen van het blaffen. Moet je je hond leren om niet op mensen te springen. Geraakt worden in de borst door een dier van 70 tot 90 pond met grote klauwen is pijnlijk.(Nadelen Duitse Herder).

Voordelen:

Een Duitse herder is een intelligent. Zelfs ondeugend dier dat goed zal reageren op training en leuk zal zijn om mee te spelen. U zult genieten van de interactie met uw hond tijdens de formele training en trots zijn op de leervoortgang die uw huisdier laat zien. Duitse herders vereisen mentale en fysieke stimulatie. Waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor een persoon of een gezin dat een huisdier wil integreren in een actieve en leuke levensstijl. Een Duitse herder is een uitstekende motivator om je zelf actief en gezond te houden.

Nadelen: (Nadelen Duitse Herder).

Een Duitse herder mag niet voor langere tijd (meer dan een paar uur) alleen worden gelaten. Dit geldt voor elke hond, maar als een origineel werkras is de Duitse herdershond gericht op hoge niveaus van activiteit bij het hoeden van dieren. Het helpen bij opsporing en redding en als wetshandhavingshonden. U moet zich ertoe verbinden om uw hond elke dag te trainen en te stimuleren. In een Duitse herdersreferentie door D. Caroline Coile, Ph.D.(Nadelen Duitse Herder).

Meldde de auteur dat dit ras werd gefokt om urenlang over grote territoria te bewegen. Dagelijkse wandelingen en speelsessies samen met enkele uren aandacht zijn essentieel. Het is van het grootste belang dat u zich inzet om uw hond tijdens de adolescentie te trainen en gedurende zijn hele leven een trainingsroutine aan te houden. Als dit te veel is voor u of uw gezin. Adopteer dit ras dan niet.

Voordelen:(Nadelen Duitse Herder).

Als eigenaar van een Duitse herder krijgt u talloze complimenten over de schoonheid van uw huisdier tijdens zijn leven. Het zijn prachtige dieren en je zult trots zijn op je hond. Vooral als je hem of haar goed traint. U zult uw huisdier bewonderen en liefhebben vanwege zijn vele mogelijkheden en charmes.

Voordelen: 

Duitse herders zullen stout zijn. Vooral tijdens de eerste twee jaar. Mijn hond at mijn verjaardagstaart toen ze twee jaar oud was. Over het algemeen. Wees voorbereid om dingen waar je van houdt te laten vernietigen door kauwen. Graven en ruw spel. Bloembedden in de geest van een Duitse herder zien eruit als een zachte koele vochtige speelzender. Pakketten die op de veranda worden afgeleverd. Worden taaie kartonnen ballen. Allerlei bezittingen zoals kleding. Afstandsbedieningen. Boeken, muren, deuren en tuingereedschap worden tussen krachtige kaken geknepen.

Nadelen:(Nadelen Duitse Herder).

Omdat het een zeer slim ras is. kan de Duitse herder worden weggeleid van ongepast gedrag. Zorg dat er te allen tijde veel speelgoed en kauwen beschikbaar zijn. Wanneer je hond op de verkeerde dingen kauwt, geef hem of haar dan een kauw of speeltje en versterk het kauwen op de juiste voorwerpen positief. Helaas, voor zover ik kan zien, zullen deze wilskrachtige honden het graven nooit helemaal opgeven. Hun smaak in landschapsarchitectuur zal u geen huis- en tuinprijzen opleveren. Ik heb me tevreden moeten stellen met een hond die getraind is om de moestuin niet op te graven.(Nadelen Duitse Herder).

Bedriegen:

Duitse herders zijn over het algemeen vatbaar voor genetische aandoeningen die lastig of zelfs slopend kunnen zijn. Heupdysplasie. Panosteitis en degeneratieve myelopathie ontwikkelen zich vaak in dit ras en u moet leren over zorg en mogelijke preventie. Dit ras kan ook last hebben van verschillende allergieën. Mijn hond heeft voedsel- en milieuallergieën waar ik maanden over deed voordat ze verlichting kreeg. Een goede fokkerij kan de frequentie van deze aandoeningen beperken. Maar er zijn geen garanties.(Nadelen Duitse Herder).

Nadenken over hoe u zult reageren op de uitdagingen van hondenbezit voordat u adopteert. Zal u aanzienlijk helpen genieten van uw huisdier. Honden, vooral Duitse herders, hebben uw aandacht. Formele training en consistente oefening nodig. Het negeren van deze behoeften zal leiden tot een negatieve ervaring en een ongelukkige hond die in het asiel kan belanden.(Nadelen Duitse Herder).

De geneugten en uitdagingen van het bezitten van een Duitse herder overlappen met de behoeften van de meeste grote rassen. Maar het is essentieel om te erkennen dat een Duitse herder geen zachtaardig ras is. Het is een actieve hond die altijd op zoek zal zijn naar plezier. Afhankelijk van uw situatie en levensstijl kunnen deze eigenschappen ideaal of belastend zijn.