Mini golden Retriever

Mini golden Retriever

Mini golden Retriever.

Mini golden retriever. Ook wel comfort retrievers genoemd. Zijn een van de meest populaire en geliefde hondenrassen ter wereld. Deze honden zijn een kleinere versie van hun broers en zussen van standaardformaat en ze zijn net zo vriendelijk.

Mini golden Retriever

Loyaal en liefdevol als hun grotere tegenhangers. Ze zijn gemaakt door kleinere versies van Golden Retrievers te fokken met Poedels en Cocker Spaniels. Waardoor ze uitstekende metgezellen zijn voor gezinnen. Senioren en kinderen. Ze zijn een geweldige optie voor mensen met kleinere woonruimtes. Maar die toch de liefde en genegenheid van een Golden Retriever willen.

Zeer intelligent.

Mini golden retriever staat bekend om hun vriendelijke en vriendelijke karakter. Het zijn erg sociale honden en spelen graag met hun baasjes en andere honden. Ze hebben een zachtaardig karakter en houden ervan om in de buurt van mensen te zijn. Waardoor ze geweldige metgezellen zijn voor gezinnen met kinderen. Ze zijn ook zeer intelligent. Waardoor ze gemakkelijk te trainen zijn en ze verschillende trucs en commando’s kunnen leren.

Deze honden hebben een gemiddelde levensverwachting van 10-15 jaar en wegen tussen de 20-50 pond. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen en te onderhouden vanwege hun korte haar.

Ze hebben dagelijkse lichaamsbeweging . En regelmatige dierenartscontroles nodig om ze gezond en gelukkig te houden. Over het algemeen zijn mini golden retrievers een uitstekende keuze voor diegenen die een loyale en aanhankelijke hond willen die klein van formaat is maar groot in persoonlijkheid.

Mini golden retriever marktplaats.

Op Marktplaats is een breed scala aan kleine Golden Retrievers te vinden. Variërend van puppys tot volwassen honden. Ze hebben allemaal een prachtig vachtje en hebben een uitstekend temperament. Meestal kosten ze tussen de €800,- en €1.500,-. Afhankelijk van leeftijd en kwaliteit. Kijk altijd naar de verschillende foto’s voordat je een pup uitkiest zodat je een goede indruk hebt. Verder kun je via het forum van Marktplaats gebruikers reviews lezen over eigenaren van mini Golden Retrievers.

Mini golden retriever fokker.

Mini Golden Retriever Fokker is een ras dat is ontstaan door het fokken van Mini Golden Retrievers met Toy Poodles. Deze honden hebben een vriendelijke en liefdevolle aard. Waardoor ze geweldige huisdieren zijn. Hun temperament is zeer gewild en het zijn uitstekende therapiehonden.

In vergelijking met standaard Golden Retrievers zijn Mini Golden Retrievers kleiner van formaat. Maar behouden ze nog steeds alle kwaliteiten die het ras in de loop der jaren zo populair hebben gemaakt. Ze hebben een harige vacht die golvend of gekruld kan zijn en meestal erg zacht is. Hun jassen zijn er in verschillende kleuren. Zoals crème, abrikoos en rood. Mini Golden Retriever IS energiek en heeft veel beweging nodig. Dus ze zijn ideaal voor gezinnen die van buitenactiviteiten houden.

Aangezien de vraag naar Mini Golden Retriever blijft toenemen.

Is het belangrijk om verantwoord met deze honden te fokken. Fokkers die prioriteit geven aan de gezondheid en het welzijn van de honden zijn nodig om de hoge normen van uitmuntendheid van het ras te behouden.

Het is belangrijk om op uw hoede te zijn voor fokkers die geen prioriteit geven aan de gezondheid van hun nesten of alleen voor winst fokken. Het welzijn van deze geweldige honden mag nooit in het gedrang komen. En verantwoordelijke fokkers zullen het welzijn van hun puppy’s altijd op de voorgrond plaatsen van hun bedrijf.

Mini golden retriever prijs.

Een mini Golden Retriever kan erg verschillen in prijs. De prijs hangt van verschillende factoren af, zoals het geslacht. Leeftijd en stamboom. Mini Golden Retriever die direct van een fokker komen, kunnen vanaf ongeveer € 1000 kosten. Als de Golden Retriever bij een opvangcentrum uit een thuis gaat. Kan het veel goedkoper zijn, bijvoorbeeld € 100. Sommige fokkers verkopen ook Golden Retrievers van 2-3 jaar oud. Die goedkoper zijn dan puppy’s. En waar je goedkopere prijzen kunt vinden van € 500 tot € 1000.