Maltezer gratis af te halen

Maltezer gratis af te halen

Maltezer gratis af te halen.

Maltezer gratis af te halen ! Feiten die u moet weten voordat u Maltees adopteert.
Bekend om het hebben van zijdeachtig wit haar. Is de Maltezer een klein speelgoed ras waarvan wordt aangenomen dat het afstamt van de honden die afkomstig zijn uit het centrale Middellandse Zeegebied. De volgroeide Maltezer weegt ongeveer 3-7 pond en kan 9-10 centimeter lang worden.

Maltezer gratis af te halen
Maltezer gratis af te halen

Jas.

De vacht van de Maltezer is lang en zijdeachtig zonder ondervacht. De kleur van hun vacht is zuiver wit, hoewel lichte citroen of crème wordt geaccepteerd door de ras standaarden. Bleke ivoren tint kan ook worden toegestaan. Met enkele sporen van lichtoranje, maar toch als ongewenst beschouwd.

Activiteit.

De Maltezer heeft niet zoveel beweging nodig. Ze moeten op zijn minst dagelijks worden gelopen, met indoor speelsessies en een vrije run in een veilig omheinde tuin. Dit ras houdt ervan om sociaal te zijn, dus de tijd doorgebracht in het park wordt altijd aanbevolen.

Temperament

De Maltezer is gefokt om warme gezelschapshonden te zijn. Gedijend op liefde en aandacht. Is dit ras zeer speels en levendig. Zelfs als ze ouder worden, blijft hun energieniveau en speelse karakter nog steeds hoog. Van sommigen is bekend dat ze snuf zijn rond kleinere kinderen en daarom moeten ze worden begeleid tijdens het spelen. Ze zijn binnenshuis actief en ze geven er de voorkeur aan om in afgesloten ruimtes te zijn. Vanwege dit feit doen ze het geweldig in herenhuizen en appartementen, omdat ze een gewaardeerd huisdier zijn dat ideaal is voor stedelingen.

Overzicht

De Maltezer is zachtaardig en toch tandwielloos. Hun prachtige witte vacht geeft hen de nobele uitstraling. Maar ondanks hun sierlijke uiterlijk zijn ze krachtig en speels. Met vaardigheden niet alleen als een geweldige gezelschapshond, maar ook als een therapiehond. Ze zijn zeer bekwaam in hondensporten, waaronder gehoorzaamheid. Tracking, behendigheid en tracking.

Zorg

Dagelijks borstelen en kammen is vereist voor de langharige Maltezer. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het borstelen van dit ras, omdat hun vacht erg zacht is. De ogen moeten regelmatig worden schoongemaakt om vlekken te voorkomen en baard ook elke na de maaltijd. Droogshampoo en baden moeten regelmatig worden gedaan. Waarbij er altijd voor moet worden gezorgd dat ze daarna grondig worden gedroogd en opgewarmd. Hun oren moeten schoon worden gehouden. Het haar bovenop hun hoofd is meestal gebonden in een topknot om het uit de buurt van hun ogen te houden.

Opleiding

De zeer intelligente Maltezer is gemakkelijk te trainen. Vanwege hun kleine formaat en hun charmante uiterlijk hebben ze de neiging om verwend te worden. Wat meestal gedragsproblemen voor dit ras zou veroorzaken. Dit sociale ras vereist veel gezelschap met andere mensen en houdt er niet van om voor langere tijd alleen gelaten te worden. Door ze een speeltje of een bot te geven voor mentale stimulatie. Kunnen ze bezig blijven en minder destructief zijn. Het is belangrijk om socialisatie leuk te maken voor dit ras, met behulp van beloningen zoals traktaties elke keer dat ze aardig zijn tegenover vreemden.

Karakter

De Maltezer straalt vreugde en vreugde uit en is een geanimeerd, speels en intelligent ras. Deze sociale speelgoedhond is tevreden en gelukkig om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dit ras is een liefdevolle, pittige en zeer toegewijde gezelschapshond.