Mag een hond spinazie

Mag een hond spinazie

Mag een hond spinazie.

Mag een hond spinazie ! Een hond is zeker en ondubbelzinnig een roofdier. Maar zelfs zij heeft per se plantenvoeding nodig. Is het mogelijk voor een hond om spinazie te hebben. Omdat dit product zo populair is bij mensen? Dit product, volgens de garanties van dierenartsen. Bij afwezigheid van contra-indicaties, is uiterst wenselijk voor huisdieren van absoluut alle rassen.

Mag een hond spinazie
Mag een hond spinazie

Objectieve voordelen van het spinazie.-Mag een hond spinazie-

Deze plant wordt vaak ook wel een opslagplaats van nuttige stoffen genoemd, omdat het, en in grote hoeveelheden. Elementen bevat zoals:

 • Plantaardige eiwitten (ze kunnen natuurlijk niet worden vergeleken met dierlijke analogen, maar ook zeer nuttig voor elk organisme);
 • Snelle koolhydraten, die gemakkelijk verteerbaar zijn en dieren voorzien van een grote hoeveelheid energie die nodig is voor een volledig leven;
 • Onverzadigde vetten, waaronder onvervangbare vetten (niet geproduceerd door het lichaam zelf);
 • Vitamines van vele groepen;

vezels om de darmmicroflora te verbeteren:

En vele andere elementen en verbindingen.

Er is één belangrijk punt dat dit product over het algemeen uniek maakt. Het is een feit dat tijdens temperatuurbehandeling, koken van bladeren, bijvoorbeeld de meeste vitamines en sporenelementen, mineralen niet worden vernietigd. Het is duidelijk dat ze in een vers product in grotere hoeveelheden worden gepresenteerd, maar in granen. Soepen voor honden, blijven de bladeren zeer nuttig en voedzaam. In dit opzicht is spinazie vergelijkbaar met brandnetels. En je wist niet dat deze doornige plant erg nuttig is?(Mag een hond spinazie)

 • Effecten van het nemen van de plant
 • Verwijdering van toxines en afvalproducten van cellen uit het lichaam.
 • Versterking van reproductieve functies. Als gevolg hiervan, als u nakomelingen plant, is dit product zeer geschikt voor zowel de aanstaande moeder als de vader.

Preventie van oncologische ziekten.-Mag een hond spinazie-

 • Verhoogde immuniteit. Over het algemeen wordt spinazie gebruikt als aanvulling op geneesmiddelen bij de behandeling van verkoudheid en andere virale ziekten.Mag een hond spinazie.
 • Preventie van parodontitis en enkele andere ziekten van de tanden en mondholte.
 • Verbeterd zicht, maar vooral het reukvermogen. Maar dit is van fundamenteel belang voor de hond.
 • Vitamine K in de plant draagt bij aan de snelle en effectieve opname van dierlijke vetten.

Manieren om te eten -Mag een hond spinazie-

Sommige dieren eten spinaziebladeren alleen. Zelfs letterlijk uit de tuin. Soms amuseert dit de eigenaren in het land. Hier is niets mis mee, maar het is belangrijk om de hoeveelheid geconsumeerd product te controleren .

Te veel eten in een van zijn manifestaties levert geen gezondheidsvoordelen op.

Je kunt de hondenspinazie in gekookte vorm serveren. Bijvoorbeeld in soepen of granen met rijst. Boekweit of havermout. In dit geval worden slabladeren fijngehakt en gebroeid met kokend water (je hoeft ze niet lang te koken) en vervolgens aan het gerecht toegevoegd.Mag een hond spinazie.

Dus, greens in het dieet van uw geliefde hond zijn natuurlijk belangrijk en nuttig. Het enige is om mogelijke contra-indicaties zorgvuldig te controleren en het beste van alles is om eerst een dierenarts te raadplegen.