Hond zoekt baas

Hond zoekt baas

Hond zoekt baas.

Hond zoekt baas ! Het adopteren van een hond gaat niet alleen over het bevrijden uit zijn kooi en het koesteren ervan thuis. Bovenal is het noodzakelijk om jezelf veel vragen te stellen, goed na te denken en een budget te plannen.

Hond zoekt baas
Hond zoekt baas

Ben je klaar om een hond te adopteren?
De vraag die iedereen zichzelf zou moeten stellen voordat hij een hond koopt of adopteert, zou zijn:

Als je ook maar de geringste aarzeling hebt of elementen van je leven die indruisen tegen een goed samenleven met je toekomstige dier, geef het dan op. Andere vragen zijn essentieel om jezelf te stellen voordat je een hond adopteert:

Zal ik hem genoeg tijd en genegenheid geven? Hond zoekt baas.

Mijn hond moet 3/4 keer per dag naar buiten en een wandeling van minimaal 30 minuten maken. Kan ik aan deze behoefte voldoen?
Mijn hond moet minstens één keer per jaar naar de dierenarts. Ben ik bereid om elk jaar geld te betalen voor dit bezoek en voor de goede voor de veterinaire zorg?
Mijn hond zal zijn haar in huis verliezen. Ze zullen zich verspreiden op de vloer en soms op mijn kleren. Als deze realiteit, min of meer belangrijk afhankelijk van het ras. Je bij voorbaat irriteert, geef het dan op.

Enkele vragen die je jezelf moet stellen voordat je een hond adopteert
Bovenal moet u een hond kiezen die overeenkomt met uw persoonlijkheid, uw omgeving en uw activiteiten. Haast je niet en neem de tijd die nodig is voor je reflectie.

Waarom wil je een hond?

Als het hebben van een hond voor uw bescherming. Voor werk of voor competitie belangrijk voor u is, moet u er rekening mee houden. Als je met je hond naar het werk wilt komen, houd er dan rekening mee dat sommige rassen gemakkelijker zijn om mee te leven dan andere.

Welke ruimte heb je? Hond zoekt baas.

Een grote hond zal een kleine tuin vernietigen door een bot te begraven. En zelfs in uw huis heeft een grote hond ruimte nodig voor een grote mand.
Een rashond of een kruising? Raszuivere puppy’s komen normaal gesproken overeen met het temperament en de lichaamsbouw van het ras. Een kruising of bastaard is misschien minder voorspelbaar, maar kan het beste van verschillende rassen combineren.

Man of vrouw?

Het is aan jou, wij denken dat beide geschikt zijn! Vergeet niet dat niet-gesteriliseerden hun menstruatie twee keer per jaar hebben en tijdens deze periode speciale zorg nodig hebben. Ongecastreerde mannetjes kunnen ontsnappen als ze een loops vrouwtje in de buurt besnuffelen. Tenzij u van plan bent om met uw hond uit te steken, praat dan met uw dierenarts over sterilisatie om ongewenste puppy’s te voorkomen