Franse Bulldog

Franse Bulldog scaled

Franse Bulldog.

Franse Bulldog

Franse Bulldog! Het is duidelijk waarom individuen. Zelfs beroemde mensen tegenwoordig, het Franse bulldogras als trouwe vriend of huisdier hebben geadopteerd. Ze hebben dezelfde kenmerken als buldoggen, maar ze zijn kleiner van formaat en een stuk vrolijker.

Hoewel sommigen het kader en het uiterlijk van de Amerikaanse Bulldog beangstigend kunnen vinden. Heeft de geminiaturiseerde variant, het temperament van de Franse Bulldog, niet exact hetzelfde gevoel. En het andere verschil dat de Frenchie heeft met zijn Amerikaanse versie, is dat hij zich meer thuis voelt in huis.

In feite kan de gemiddelde grootte van een Frenchie in hun volwassenheid ongeveer 2 voet dicht bij het hoogste punt zijn. Er zijn ook soorten Franse bulldogs die misschien iets kleiner zijn. Ze zijn ook licht in vergelijking met alle andere pups, zelfs met hun gedrongen vorm kunnen ze ongeveer 18 tot 22 lbs wegen, ook kan het grotere type ongeveer 20 tot 30 lbs wegen.

Deze rassen creëren geweldige huisdieren en worden ook aanbeden door kinderen. Ze zijn klein, zeer gemakkelijk te hanteren en vertonen een stabiele houding, zonder agressief te worden. Frenchies staan ​​bekend om hun clowneske en ondeugende gedrag en verlangen naar menselijke aandacht.

HONDENRASSEN

Deze honden hebben niet veel beweging nodig, hoewel ze dol zijn op ballen jagen en tijdens de koele dagen buiten of binnen spelen. De hele nacht zijn ze klaar om te krullen en tot rust te komen op je bank. De Frenchie is een fantastische vriend van ouderen, maar dit sluit hen niet uit om trouwe vrienden te zijn van alle gezinsleden. Als u een ouder bent, zult u zeker de verschillende uitingen van uw Franse bulldog-temperament waarderen en hoe het uw kinderen urenlang samen vermaakt.

Schattige hondenrassen: