Foxhound

Foxhound scaled

Foxhound.

Foxhound
 

De korte laag van de Amerikaanse Foxhound vereist slechts af en toe poetsen. Maar omdat hij werpt u zich borstelen hem een of twee keer per week om los haar te verwijderen.

Amerikaanse Foxhound Training.

De Amerikaanse Foxhound is matig gemakkelijk te trainen. Hij leert nieuwe commando’s tegen het gemiddelde tempo. Hij is niet moeilijk of gemakkelijk te trainen.

Foxhound karakter.

De Amerikaanse Foxhound is gefokt om te lopen. Foxhound eigenaren moeten een verbintenis aangaan om ervoor te zorgen dat hun honden genoeg lichaamsbeweging te krijgen. Een Amerikaanse Foxhound die niet krijgt om te verbranden uit zijn energie zal vervelen en destructief. Hij zal waarschijnlijk zijn tanden gebruiken om je huis te vernietigen. Hij kan behoorlijk onstuimig zijn als hij dat wil. Deze hondenras heeft een onafhankelijke geest en kan zeer koppig zijn, dus gehoorzaamheid opleiding is belangrijk voor dit ras, net als actieve socialisatie.

Hoewel een deze ras intelligent is. Vereist de opleiding hem veel vaardigheid, volharding en geduld.

Hij heeft een ongelooflijk reukvermogen, en als hij een spoor oppikt dat hem interesseert. Zal hij het volgen en zal hij je stem niet meer kunnen horen. Hij moet aangelijnd of in een veilige, omheinde ruimte worden gehouden.

Deze honden, zoals de meeste honden, zijn niet auto slim. In het huis. De Lieve hondenrassen, vriendelijk, liefdevol en loyaal. Ze gedijen als leden van een familie. Ze zijn mild-getemperd en easygoing en goed opschieten met kinderen en met de meeste andere huisdieren. Ze doen het meestal goed met andere honden, maar kunnen agressief zijn ten opzichte van honden van hetzelfde geslacht. De Amerikaanse hondenras heeft een speciale schors: een luide, diepe schors gevolgd door een hoge gehoede gehoel.