Dieren asiel honden

Dieren asiel honden

Dieren asiel honden.

Dieren asiel honden ! Je hebt de beslissing genomen om een nieuwe hond aan je gezin toe te voegen. Het is zo’n spannende tijd! Een van de dingen om over na te denken als deze beslissing eenmaal is genomen. Is waar u uw nieuwe hond vandaan haalt. Hoewel er veel gerenommeerde fokkers in dit land zijn. Moet u absoluut overwegen om een hond van een lokale reddingsgroep of asiel te adopteren.(Dieren asiel honden).

Dieren asiel honden

Er zijn veel mythes in verband met asielhonden die het moeilijk maken voor lokale reddingsgroepen om hun werk te doen. Wat levens redt en goede huizen vindt voor adopteerbare honden en katten.

Het is veilig om te zeggen dat miljoenen honden elk jaar in dit land worden geëuthanaseerd. Wat bij veel mensen niet bekend is. Is dat veel van deze honden perfect adopteerbaar waren. Ze waren niet alleen adopteerbaar. Maar ze zouden ook prachtige huisdieren hebben gemaakt!

Dieren asiel honden.

Veel mensen gaan ervan uit dat als een hond in een asiel zit. Hij op de een of andere manier “slecht” of agressief moet zijn. Dit geldt simpelweg niet voor alle asielhonden. Veel van deze honden worden uiteindelijk geëuthanaseerd omdat de asielen worden overspoeld met dieren en er gewoon niet genoeg ruimte of huizen voor hen allemaal zijn. Met andere woorden. Ze worden buiten hun schuld geëuthanaseerd.

Er zijn veel redenen waarom mensen hun huisdieren afstaan aan lokale asielen of reddingsorganisaties. De meeste overgaven zijn niet omdat een dier agressief of slecht is.(Dieren asiel honden).

De volgende zijn enkele van de meest voorkomende redenen waarom mensen de beslissing nemen om hun honden over te geven. Ze bewegen en kunnen de hond niet meenemen. Echtscheiding of scheiding van tafel en bed. Het krijgen van een baby.

Geen tijd meer om voor de hond te zorgen.

En dan krijg je honden in asielen die daar zijn omdat ze als zwerfhonden zijn opgepikt. Vaak hebben deze honden eerder in een thuissituatie gezeten. Maar zijn ze op straat beland door onverantwoordelijke eigenaren.

Als u besluit om naar uw plaatselijke asiel te gaan. Zult u zeker veel schattige. Adopteerbare honden zien die wanhopig behoefte hebben aan een eeuwig thuis. Gebruik het personeel van deze asielen of reddingsorganisaties om meer te weten te komen over de honden daar.(Dieren asiel honden).

Veel van de dieren komen met op zijn minst een beetje geschiedenis. Bovendien testen veel reddingsorganisaties de honden voordat ze worden geadopteerd. Zoek uit of de honden met een trainer hebben gewerkt en vraag zo ja wat er is ontdekt. Je kunt misschien meer te weten komen dan denken.

Dieren asiel honden 2

Door een asielhond te adopteren.

Voegt u niet alleen een geweldig lid toe aan uw gezin. Maar redt u ook een leven en draagt u uw steentje bij om te voorkomen dat huisdieren over de populatie heen gaan. De meeste van deze honden krijgen buiten hun schuld een slechte rap. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en moet elke opvang of reddingsgroep worden onderzocht om er zeker van te zijn dat ze een goede reputatie hebben.(Dieren asiel honden).

Het adopteren van een hond is een beslissing die niet lichtvaardig moet worden genomen. Maar als je je huiswerk doet en werkt met een reddingsgroep die deskundig en behulpzaam is. Zul je eindigen met een heerlijke toevoeging aan je gezin.

Heb je dan alle beschikbare opties overwogen?

Als je erover hebt nagedacht om een ​​nieuwe hond te nemen. Heb je dan alle beschikbare opties overwogen? De voor de hand liggende keuze die mensen maken bij het overwegen van een nieuwe hond is om naar een gespecialiseerde hondenfokker te gaan. Een goede hondenfokker zal u een puppy kunnen verkopen die is gecontroleerd op genetische problemen, ziektes enz. en zal u vaak voorzien van een rashond van hoge kwaliteit die vrij zou moeten zijn van problemen die veel honden teisteren.(Dieren asiel honden)

Dit is ideaal voor veel mensen, maar heeft natuurlijk een prijs. Er is een alternatief:

Een puppy of volwassen hond adopteren.

Er zijn veel honden die geen thuis hebben in dierenasielen of humane samenlevingen. Deze dieren zijn vaak het slachtoffer van omstandigheden. Of een baasje is overleden, of een bejaarde kan het niet meer aan. Helaas zijn ze buiten hun schuld dakloos geworden. Het adopteren van een hond kan een geweldige manier zijn om een ​​van deze honden een liefdevol thuis te bieden.(Dieren asiel honden)

Veel mensen maken zich zorgen dat ze een ongezonde hond krijgen. Of een hond die agressief kan zijn door er een uit een asiel te halen. De meeste dierenasielen zullen een hond controleren op goede gezondheid en goed karakter. Dus als er problemen zijn. Wordt u daarover geïnformeerd. Ook bieden veel asielen interne training aan om de kans te vergroten dat een hond een nieuw thuis vindt. Wat voor iedereen fijn is!

De beste manier om een ​​hond te adopteren is door een bezoek te brengen aan het dichtstbijzijnde dierenasiel. Leg aan het personeel daar uit wat voor soort hond bij u en uw gezin past. Houd er rekening mee dat als u zeer kleine kinderen heeft. Het misschien geen goed idee is om een ​​grote hond te nemen. Evenzo, als je een appartement hebt, overweeg dan om een ​​kleine hond te nemen die niet veel beweging nodig heeft. Een beetje nadenken voordat je aankomt. Maakt het veel gemakkelijker om de perfecte hond voor je te vinden.(Dieren asiel honden)

Als je je nieuwe hond mee naar huis neemt. Probeer je dan de dingen vanuit haar perspectief voor te stellen. Je nieuwe hond heeft in het verleden waarschijnlijk veel meegemaakt. Dus haar naar weer een ander nieuw huis brengen kan overweldigend zijn.

Het beste wat u kunt doen.(Dieren asiel honden)

Is haar in het begin aan de lijn houden en haar geleidelijk aan bij u thuis introduceren door haar aan elke kamer te laten snuffelen totdat ze een gevoel heeft voor haar nieuwe omgeving. Neem haar ook mee naar buiten om haar blaas te ontlasten als ze een lange autorit met je heeft gemaakt.
Als ze eenmaal tot rust is gekomen, laat haar dan vrij rondlopen in uw huis (nog niet buiten aangelijnd). Zo krijgt ze de kans om ‘haar’ plekje te vinden. Hiermee bedoel ik haar favoriete plek.(Dieren asiel honden)

We hebben allemaal een favoriete plek waar we graag heen gaan. Honden zijn niet anders. Als je een nieuwe hondenmand of deken hebt gekocht voor je nieuwe aanwinst. Dan is dit misschien de plek om die neer te zetten. Ze zal van nature naar die plek gaan. Dus als ze daar een comfortabel nieuw bed heeft. Zal ze zich beter kunnen settelen.

Je nieuwe hond kan de eerste paar dagen erg stil zijn. Maar maak je geen zorgen. Dit hoort bij het gewenningsproces. Na een korte tijd zal uw hond een volledig gesetteld nieuw gezinslid zijn.(Dieren asiel honden)

Adopteren uit een dierenasiel is . Een geweldige manier om een ​​nieuwe metgezel te krijgen en een geweldige manier om een ​​nieuwe en gelukkige toekomst voor uw hond te creëren.