Boston terrier voor en nadelen

Boston terrier voor en nadelen scaled

Boston terrier voor en nadelen.

De Boston Terrier is een van de weinige hondenrassen die Amerika als zijn eigen ras kan claimen. Rond 1870 kocht Robert C. Hooper uit Boston Hooper’s Judge. Een kruising tussen een Engelse Bulldog en een Engelse White Terrier.(Boston terrier voor en nadelen).

Boston terrier voor en nadelen

Hooper’s Judge werd gefokt met een kleiner vrouwtje en dat nest werd gefokt met Franse bulldoggen. Wat het begin vormt van de Boston Terrier. Amerika’s eerste niet-jachthond. Hoewel oorspronkelijk gefokt voor hondengevechten. Worden Boston Terriers niet langer voor dat doel gebruikt en zijn de agressieve eigenschappen uit het ras gefokt.

Boston terrier voor en nadelen.

Boston Terriers, ook bekend als de Boston Bull, zijn compacte.  Gespierde honden met korte, brede snuiten. Donkere, grote ronde ogen. Korte staarten en puntige rechtopstaande oren.

Hun korte vachten zijn er in zwart en wit of bruin en wit en zijn gemakkelijk te verzorgen. Sommige fokkers hebben geprobeerd alle witte Boston Terriers als zeldzaam te verkopen. Een volledig witte kleuring duidt echter over het algemeen op een genetische zwakte. Waardoor ze vatbaarder zijn voor gezondheidsproblemen. Hoewel Boston Terriers werpen. Is het niet overdreven en met regelmatig borstelen is het afstoten gemakkelijk te beheren.

Baden worden alleen gegeven als dat nodig is.

Met de juiste zorg kunnen Boston Terriers 15 jaar of langer leven. Maar meestal gemiddeld ongeveer 13 jaar.

Boston Terriers groeien tot een gemiddelde van 15 tot 17 inch in hoogte en 10 tot 25 pond in gewicht.

Hun kleinere formaat maakt ze geschikt voor alle soorten woonomgevingen. Inclusief appartementen.

Boston Terriers hebben regelmatige sessies van wandelen en speeltijd nodig en hebben geen grote hoeveelheden ruimte nodig voor hun oefening.

Boston terriër karakter.

Het zijn sociale en vriendelijke honden die worden beschreven als intelligent en energiek. Boston Terriers zijn goede huisdieren en metgezellen en zijn over het algemeen goed in de buurt van kinderen en andere huisdieren. Ze zijn eerlijke waakhonden. Sommige Boston Terriers blaffen alleen als dat nodig is en anderen zullen nooit blaffen. Boston Terriers zijn gevoelig voor ademhalingsproblemen, vanwege hun korte snuiten. Sommigen van hen zullen snurken tijdens het slapen. Wat een teken kan zijn van een ernstiger medische aandoening. Maar het kan worden gecorrigeerd met een operatie.

Wees voorzichtig bij overmatige hitte en vochtigheid met een Boston Terrier. Omdat ze meer vatbaar zijn voor hitte-uitputting vanwege hun korte snuiten.(Boston terrier voor en nadelen).

Boston Terriers hebben meer kans op problemen met hart- en huidtumoren en hebben meer kans op oogletsel vanwege hun prominente ogen. Er is een website met geweldige informatie over Boston Terriers en de meeste andere hondenrassen.

 

Boston Terrier: Beschrijving. Uiterlijk en karakter.

De Boston is een van de weinige rassen die in de Verenigde Staten worden gefokt.

Het heeft een originele en herkenbare kleur en vormt een Tailcoat met een Manishka. Wat Boston een speciale stijl geeft. Hij is erg slim en maakt indruk op iedereen met zijn intelligentie en charme. We zijn er zeker van dat deze kleine aristocraat een grote toekomst heeft! (Boston terrier voor en nadelen).

Een ideale hond om in een stadsappartement te houden: schoon en onopvallend. Klein van formaat, iedereen betoverend met zijn charme. Boston is compact en sterk.  Geeft de indruk van vastberadenheid en kracht. Bezit alle voordelen van een grote hond. Terwijl het zeer elegant en intelligent is. Vriendelijk met een vriendelijk karakter. Hij is erg blij om gasten van uw huis te ontvangen.(Boston terrier voor en nadelen).

Honden van dit ras hebben geen verhoogde aandacht voor zichzelf nodig:

Ze zijn niet kieskeurig in voedsel. De boston-vacht heeft slechts kleine zorg nodig.

Agressie is voor hem niet acceptabel. Hij is stil en zal jou en je buren niet lastigvallen met zijn geblaf. Hoewel de zintuigen van het territorium hem niet vreemd zijn, zal hij graag uw huis bewaken en u op de hoogte stellen van een ongenode gast.

Door zijn kleine formaat en gewicht kun je hem overal mee naartoe nemen. Rijden in een auto naast je is een van zijn favoriete activiteiten. Vergezelt je graag op wandelingen, natuurlijk. Als de weersomstandigheden het toelaten. Met veel plezier is hij klaar om uren in de natuur te wandelen. Bal te spelen met kinderen. Bij te praten met een fiets, te zwemmen in het meer. En als je niet genoeg tijd hebt. Klimt hij graag onder de deken. Dichter bij het kussen van de meester, en verkort de tijd tot het volgende deel van je aandacht.

Bostonians leren snel en gewillig. Hoewel ze soms worden gekenmerkt door enige koppigheid.

Met een uitstekend karakter, een hoge mate van intelligentie. Maakt dit alles de Boston Terrier een aangename metgezel en een geweldige metgezel voor kinderen en volwassenen. Waarvan de eindeloze charme een gevoel van feest in het huis zal creëren.

Gezondheid.(Boston terrier voor en nadelen).

Over het algemeen is de Boston een zeer gezonde hond. Maar niet de gemakkelijkste om te fokken, er zitten veel valkuilen in. Tot op hoge leeftijd blijft het actief . De gemiddelde levensverwachting is 11 – 13 jaar.

Van bijzonder belang is de bescherming van de mooie Maarbolleogenvan de Boston Terrier. De ogen moeten elke dag worden gecontroleerd op roodheid of irritatie. Sommige eigenaren dragen oogdruppels met een speciale oplossing om stof of vuil weg te spoelen. Zoals alle rassen kunnen brachycephalians bij Bostonians moeite hebben met ademhalentijdens hitte of wanneer het te vochtig is.(Boston terrier voor en nadelen).

Boston Terriers moeten worden gecontroleerd:

  • Dislocatie van de knieschijf bij honden (Patella).
  • BAER Testen – Gehoortest.
  • Oogartsenonderzoek.

Zachtaardig, intelligent ontroerend koppig. Boston Terrier is in staat om de harten te smelten van zelfs die mensen die in principe niet erg dol zijn op honden. Dit kan worden geverifieerd door minstens één keer met hem te praten.(Boston terrier voor en nadelen).