Boston Terrier Particulier

Boston Terrier Particulier

Boston Terrier Particulier.

De Boston Terrier Particulier, een energieke. Robuuste en aanhankelijke hond
Omdat de Boston Terrier erg lijkt op de Franse Bulldog, komen verwarringen steeds vaker voor. De Boston Terrier heeft echter zijn eigen eigenaardigheden die hem perfect maken als gezelschapshond. Hij is energiek, robuust, aanhankelijk en intelligent.(Boston Terrier prijs)

Boston Terrier Particulier
Boston Terrier Particulier

Kenmerken van de Boston Terrier.

De Boston Terrier profiteert van een compacte constitutie met een robuust lichaam, zonder zwaarte. Het is gedrongen en klein van formaat (tussen 25 en 38cm voor een gewicht tussen 6 en 11kg). Het valt vooral op door zijn vierkante kop vergezeld van een goed geaccentueerde stop. De ogen zijn rond, groot en goed verdeeld tussen hen. Ze hebben een donkere kleur en vertonen een zachte, intelligente en wakkere uitdrukking. Klein van formaat, zijn oren worden recht gedragen en zijn altijd in harmonie met de vorm van het hoofd.(Boston Terrier Particulier)

Ze moeten dicht bij de bovenranden van de schedel worden geplaatst in overeenstemming met de vereisten van de norm. De vacht is glanzend, glad en fijn. De Boston Terrier moet een zwarte vacht hebben bont met wit of zegel (zwart, maar met een rode reflectie onder een sterke helderheid).(boston terrier prijs).

Geschiedenis van het Boston Terrier-ras.

De Boston Terrier verscheen in de Verenigde Staten, in de stad Boston. Rond 1870 koos een Amerikaanse hondenliefhebber ervoor om een Engelse Terriër te kruisen met een Engelse Bulldog. Om het ras lichter te maken, werden vervolgens kruisingen tussen Franse bulldogs en de eerste exemplaren gemaakt.(Boston Terrier Particulier)

De creatie van dit ras was onderhevig aan veel controverse, vooral vanwege de verwarringen die bestonden. Inderdaad, de Boston Terrier werd in het begin “Boston Bull”, “Round Head” of “Boston Bull Terrier” genoemd, waardoor amalgamen met echte Bull Terriers en Bulldogs ontstonden. Bovendien is zelfs de American Kennel Club erg terughoudend geweest om dit ras als zodanig te erkennen. Pas in 1893 was dit mogelijk. Merk op dat de Boston Terrier zo populair was in de Verenigde Staten in de jaren 1920 dat het tot 30% vertegenwoordigd was in hondenshows.(boston terrier prijs)

Noodzakelijke leefomstandigheden en gedrag van de Boston Terrier.

De Boston Terrier combineert kwaliteiten. Het is een hond die tegelijkertijd welwillend, vrolijk en erg gehecht is aan zijn meesters. Als zodanig tolereert hij geen eenzaamheid en kan hij een beetje plakkerig zijn. Hij is erg dapper, daarom kan hij heel goed dienen als een waarschuwingshond. Zijn dynamiek is zodanig dat hij nooit een goede wandeling zal weigeren, zelfs als hij niet te veel hoeft te doen. Met kinderen is het een geweldige speelkameraad. Bovendien is hij niet moeilijk op te voeden, omdat hij intelligent is en snel leert.(boston terrier prijs)

Dieet en belangrijkste gezondheidsproblemen van de Boston Terrier.

Vanwege zijn afgeplatte neus kan de Boston Terrier last hebben van ademhalingsproblemen, vandaar het belang van het vermijden van intense fysieke activiteiten. De prominentie van zijn ogen kan ook tot irritatie leiden. Ze zullen elke dag behandeld moeten worden. Bovendien kunnen dermatologische ziekten zoals atopische dermatitis en gegeneraliseerde demodicose het bereiken. Voor zijn gezondheid moet deze hond een dieet hebben dat is aangepast aan zijn grootte, gewicht en leeftijd. Excessen zijn verboden zodat hij geen overgewicht heeft.(boston terrier prijs)

Prijs van een Boston Terrier hond of puppy.- (Boston Terrier Particulier).

Boston Terrier Male Prijs: € 1.600
Boston Terrier Female Prize: € 1.700.

Een hond adopteren: je voorbereiden op je komst.

Voordat u uw hond in uw huis verwelkomt, moet u zich voorbereiden op zijn komst. Slapen, kommen, eten, spelletjes, kraag en riem … Ontdek alle apparatuur die je nodig hebt om een echte cocon te creëren en dagelijks over zijn welzijn te waken.(Boston Terrier Particulier)

Door een hond te adopteren, engageer je je om ervoor te zorgen. Neem deze adoptie niet licht op en zorg ervoor dat u al het mogelijke welzijn naar uw huisdier brengt. Het is een levend wezen wiens behoeften moeten worden vervuld en niet een speeltje dat bij de minste gelegenheid kan worden verlaten. Omdat we van honden houden, is het onze missie om u te begeleiden bij het verwelkomen van uw nieuwe metgezel en het voorbereiden van uw huis om u in staat te stellen lange en mooie jaren samen te leven.(boston terrier prijs).